Kayınvalidemin beni aşağlaması çok üzgünüm

“Anne çocuğa birşey olacak neden zıplatıyorsun?” Serzenişine karşılık “burası senin evin mi?” Cevabını veren bir kadına karşı ne desem boş! Yaptığı savunmayla zaten amacını niyetini zihniyetini açıkça ortaya sermişken millet de savunmaya geçmiş kvyi! Kadın diyorki bu ev benim, toruna istediğimi yaparım, oturulan evin sahibi olunca içindeki herkesin de üzerinde hak idda eden bir cinse karşı nasıl abartmış olunuyor pardon???

Bebek daha 4 aylıkmış, su gb şu an eti kemiği! Millet egosunu torun üzerinden tatmin edecek diye aman ağzımızı açmayalım yani öyle mi???

Konu sahibi bir an önce evi ayırmaya bakın yoksa daha bu bebenin yürümesi var ek gıdası var wc eğitimi var... tüm bunlara “ev benim” zihniyetiyle yaklaşan bir cinsi idare etmeye çalışarak nasıl katlanırsın bilemedim.

Bebeğin annesi olarak siz haklısınız. Benim de çocuğum var ve benim kurallarım geçerli isterse 50 çocuk büyütmüş olsun. Bebeklerin elleri öpülmez zaten sürekli elleri ağızlarında bütün mikrobu alıyorlar. Bebekleri zıplatmayın havaya atıp tutmayın diye zaten anlatılıyor. Elini yıkamayan insan ağzını hiç yıkamaz sürekli onu mu takip edecek anneler öpmesin ne var bunda koklasın sadece. Kv ile güzelce konuşun bunları yapmasan daha iyi anne diye sonuçta babanne sevmek hakkı.

Amma saçmalayanlar olmuş konuda. Ya 4 aylik bebek havaya atilip hoppa yapılır mi? El ağız yıkanmadan öpülür mü? Ya tenleri o kadar hassaski hemen kabarciklar,kizarikliklar oluşuyor ciltlerinde yapmayin etmeyin. Koklayin dilediginiz kadar. Ya da ne bileyim kafasindan saçlı bolgesinden opun ama el yanak falan opmeyin. Zaten insan biraz düşünceli olsa kendisi öpmek istemez aman hastalanir diye. Kendi bağışıklığınız ile onunki bir degil..

Konu sahibi arkadaş bence sinirlerine hakim olup tatli ve onun anlayacağı bir dille anlatabilirsiniz. Kaba olmaya gerek yok.

ben bunları yaşatan kocana kızarım maddiyat demekki kendi çocuğundan daha önemli.iyice anasına yüz vermekten. çocuğun analığını benimsemiş o cahil kayınvalide.

kendi anneniz,elinden öpüyor mu bebeğinizi?ya da torununu severken,nasıl seviyor,neresinden öpüyor?

bunu cidden merak ederek soruyorum.ileride bir gün ,allah kısmet ederse,babaanne olacağım.burada okuduğum konular da,babannelere karşı o kadar acımasız yorumlar okuyorum ki,sanırım torunum olursa,gelin hoşlanmaz diye,torunumu sevmeye korkacağım.

ev konusunda haklısınız.ben de ev aldım,oğlumla gelinim oturuyor.o ev onlarındır,her ne kadar tapusu benim üzerime olsa da.
ama torunum olunca,gelinim yok elinin öptün,yok çocuğu yanlış tuttun diye,söylenirse,kayınvalideniz gibi yapabilirim belki.etkiye tepki meselesi.

Hep merak etmişimdir kayınvalideler buraya üye değil mi diye :)) sonunda bir tane gördüm

3.5 aylik bir kizim var 3 senelik uugrasla sahip oldum insanlar bebegimi sevince mutlu oluyorum dokunmasinlar opmesinler sevmesinler mantigini bi cozemedim sonucta babaannesi kusura bakmayin ama oglunun nikahli karisi olmanizda o evin sahibi oldugunuzu gostermez ev zaten kadinin mis evlenirken 1 eve tav olup evleniyosunuz sonra gidemiyorum kaynana geliyor napayim diyosunuz kocaniz kira odeyemiyorsa siz evde birseyler yapip adama yardimci olun baska eve cikin oturdugu yerden lif orerek ev gecindiren kadinlar var

Açıkçası alınmayın ama KV 'ye üzüldüm.
Kadın sevmekten başka birşey yapmamış,doğal olArak BABAANNE oluyor.sEVMENİN de bir adabı var diyorsanız bir zahmet anlayacağı dilden konuşun.

Bebek konusunu biraz abartmamız bir yana bir de kadının bedava oturduğunuz evinde gözüne sokar gibi benim evimde bağıramazsınız demişsiniz. Ha pislik denmeyi haketmiyorsunuz tabi o ayrı mevzu.

Bebeğim daha bir haftalıkken eşimin teyzesi şak diye dudağından opmustu soka girdim birsey diyemedim zaten sonra da vermedim kucağına ahh o günü hatırladım

Benim kayınvalidem de 6 çocuk buyütmüş ama 10 günlük bebeği oturur pozisyonda tuttu
O an birsey demedim ama tekrarı olsa bende uyarırdım
Bizim ki altını değiştirirken kollarını arkaya doğru getirip hareket etmesin diye bastırıyor du her defasında yapma dedikçe inatla yapıyordu bende bıkmadan usanmadan yapma Diyorum yaptığın da daha bir haftalık ön günlüktü
Tamam babaanne sevebilir ama sevme tarzı ona zarar veriyorsa sevmesin bir zahmet
Doktorlar bas bas bağırıyor sarsılmış bebek sendromu diye ben hiçte babaannesi istediği gibi severcilerden değilim malesef

Yaa insan olayların boyutunun nasıl bir anda degişiyor fark edemiyor
Eşime sonra söylediğim de acayip sinirlenmişti
Hemen bebeğimin ağzını yüzünü temizlemiştim ayy aklıma geldi yine sinir oldum

Yavrum ya kıyamam.
Sevmenin de bir adabı olmalı.
Herşey tamam fakat bu saçma eş teyzesi veya öz teyzesi halası farketmez.
Herkes bu konuda bilinçlenmeli ya.

Yorumlara bakıyorum da bana evimde bağıran bir kadına ben o da onun babaannesi diyip, istediğini yapmasına izin veremem. Önce cadılığı bırakıp benim analığıma saygı duysun, sonra saygı beklesin. Burası senin evin mi ne demek? Ev vermiş olabilir, bunu başına kalkacağına, oğlunu evlilik için hazırlayıp, kira tutacak kadar büyütüp öyle evlendirseymiş. Ben senin yerinde olsam, o sesi alçalana kadar evime almam. Yaşlıysa yaşlılığını bilsin. Loğusa kadınsın, az saygı yaa!!!

Dediğim gibi diğer konularda birşey diyemem ama öpme sevme tutma gibi olaylara karşıyım. Bir bebek kemikleri oturana kadar oturtulamaz kucakta oturur vaziyette tutulamaz. O ne öyle kollarını geriye doğru bükme falan. Bu bambaşka bir boyut. Sağlık açısından sevilme şekilleri yanlış. Ama herşeyden nem kapan ay bunu öyle yapma şöyle yapma dokunma öpme gibi söylemlere karşıyım

Seni cok iyi anliyorum
2 kizim var hic sakinmadim onlari
Ama 3.kizimi inanilmaz sakiniyorum
Dr a soyledim bosver iyi yapiyorsun dikkat etsin herkes dedi
Genelde ilk cocukta oluyor ama bende sonuncuda cikti
Lohusa depresyonu gibi birsey heralde
Kimseye birakmam kucagina verince hemen alirim opturmem hoplatmam
Hep yanimda
Isin ilginci bikmiyorumda elim kolum gibi sanki
Benim kv de küstü boyle bir sebep yuzunden sonra esim kp le konuştu
Cok hastalik var dikkat ediyoruz
Bak hasta olmuyor boyle filan dedi
Oda tabi haklisin dedi
Ama kv 1 ay küs kaldi neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…