- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
Hep merak etmişimdir kayınvalideler buraya üye değil mi diye :)) sonunda bir tane gördümkendi anneniz,elinden öpüyor mu bebeğinizi?ya da torununu severken,nasıl seviyor,neresinden öpüyor?
bunu cidden merak ederek soruyorum.ileride bir gün ,allah kısmet ederse,babaanne olacağım.burada okuduğum konular da,babannelere karşı o kadar acımasız yorumlar okuyorum ki,sanırım torunum olursa,gelin hoşlanmaz diye,torunumu sevmeye korkacağım.
ev konusunda haklısınız.ben de ev aldım,oğlumla gelinim oturuyor.o ev onlarındır,her ne kadar tapusu benim üzerime olsa da.
ama torunum olunca,gelinim yok elinin öptün,yok çocuğu yanlış tuttun diye,söylenirse,kayınvalideniz gibi yapabilirim belki.etkiye tepki meselesi.
varız ama azınlığız ve buradaki gelinlere karşı sesimizi çıkartamıyoruz.Hep merak etmişimdir kayınvalideler buraya üye değil mi diye :)) sonunda bir tane gördüm
Yok yok edilmezsiniz merak etmeyin :)varız ama azınlığız ve buradaki gelinlere karşı sesimizi çıkartamıyoruz.
sonra mazallah,linç ediliriz.
Bebeğim daha bir haftalıkken eşimin teyzesi şak diye dudağından opmustuburalarda dudağından öpen ne kv ler okuduk Allah aşkına
tamam bebeğini elleri hep ağzında da elinden öpüversin sonra yıkarsınız göstermeden
benim kv de de maşallah iyidir ama bu kadar uyarsam bir daha ellemezdi çocuğumu herhalde
Bebeğim daha bir haftalıkken eşimin teyzesi şak diye dudağından opmustusoka girdim birsey diyemedim zaten sonra da vermedim kucağına ahh o günü hatırladım
Yaa insan olayların boyutunun nasıl bir anda degişiyor fark edemiyor
Ay yok artık
Yaa insan olayların boyutunun nasıl bir anda degişiyor fark edemiyor
Eşime sonra söylediğim de acayip sinirlenmişti
Hemen bebeğimin ağzını yüzünü temizlemiştim ayy aklıma geldi yine sinir oldum
Dediğim gibi diğer konularda birşey diyemem ama öpme sevme tutma gibi olaylara karşıyım. Bir bebek kemikleri oturana kadar oturtulamaz kucakta oturur vaziyette tutulamaz. O ne öyle kollarını geriye doğru bükme falan. Bu bambaşka bir boyut. Sağlık açısından sevilme şekilleri yanlış. Ama herşeyden nem kapan ay bunu öyle yapma şöyle yapma dokunma öpme gibi söylemlere karşıyımBenim kayınvalidem de 6 çocuk buyütmüş ama 10 günlük bebeği oturur pozisyonda tuttu
O an birsey demedim ama tekrarı olsa bende uyarırdım
Bizim ki altını değiştirirken kollarını arkaya doğru getirip hareket etmesin diye bastırıyor du her defasında yapma dedikçe inatla yapıyordu bende bıkmadan usanmadan yapma Diyorum yaptığın da daha bir haftalık ön günlüktü
Tamam babaanne sevebilir ama sevme tarzı ona zarar veriyorsa sevmesin bir zahmet
Doktorlar bas bas bağırıyor sarsılmış bebek sendromu diye ben hiçte babaannesi istediği gibi severcilerden değilim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?