Kayınvalidemin beni aşağlaması çok üzgünüm

Sizin aranızda temelden sorunlar olmasa elini öpmesi falan bu kadar batmazdı diye düşünüyorum. Kendimden biliyorum kv ile kötü değiliz ama pek haz etmediğim için benim de bazen çocuğu tutuşundan vs gözüme batıyor. Ama ne olursa olsun çocuğumun babaannesi. Ben babaannemi de anneannemi de çok severek ve sevilerek büyüdüm benim çocuğum da öyle mutlu büyüsün isterim. O yüzden asla da karışmam sevmelerine tutmalarına. Ayrıca arada düşmek düşürmek gibi kazalar olacaktır bu kadar endişe etmeyin çocuk düşe kalka büyür. Ama en azından çocuğu hoplatacağı zaman bir koltukta ya da yatakta oturarak sevsin ki böyle bir kaza olursa en azından çocuk yatağa koltuğa düşer. Tatlı bir dille ''anne otur da öyle sev düşerse en azından koltuğa düşer.'' diyebilirsin.

Torunu sever diyenler ben hamileyken düşürmemi dört gözle bekliyordu. ya oğluşunu kaybetse bu yüzden. Ne zaman kızım gülmeye başladı bal oldu. O da yine kıskançlıktan. benim kızım sen başka yap diyor.

Bu kaynanalarin dibinde gelin oturtup bana muhtaçsınız havaları yok mu bitiyorum bu modelden bende var ama gidecegm korkusuna sesi çikmiyor
Bence öz anne bile olsa dip dibe oturulmamalı. Sonra bir yere çıksan görecek. Zırt pırt soracak nereye gittin tlf açacak ne zaman gelecen vs... Kötü niyet olmasa bile insanın canı sıkılır ya.

Kaynanamda kızımı oturtmaya çalışıyor sorun o değil de zorlaması sorun iyi olmadığını biliyorum arada deneyip zorlamamasını rica ediyorum ama yapmaktan vazgeçmiyor

Bence öz anne bile olsa dip dibe oturulmamalı. Sonra bir yere çıksan görecek. Zırt pırt soracak nereye gittin tlf açacak ne zaman gelecen vs... Kötü niyet olmasa bile insanın canı sıkılır ya.

Benim annem rahmetli ne zarari olur diye safca kabul ettim sadece kışın alt katinda yazn koyundeler Allahtan bana çat kapi gelme huyu yok ama bi misafrn gelir yada sen gidersin bintane laf arar yani gozetm altinda oluyorsun cok zor valla esim atansada kurtulsak

Biz de annemlerde geçirdik kışı evimizde ısınma problemi olduğundan. Doğal gaz yok evin soba yeri de yok. Elektrikli soba yetmez diye kaldık bu kış havalar biraz daha ısınınca geçeceğiz eve. Çok iyiler ama ne olursa olsun ev ev üstüne olmuyor gerçekten. 1 aya kadar kendi evimize geçeceğiz.

Aşağılama kısmını göremedim.. ayrıca kv bebeği havaya atmış da tutmamış gibi davranışmışsınız..

Yavrum ya kıyamam.
Sevmenin de bir adabı olmalı.
Herşey tamam fakat bu saçma eş teyzesi veya öz teyzesi halası farketmez.
Herkes bu konuda bilinçlenmeli ya.
Buna benim bile hakkım yok
Dudaklarından öpmeye
Sadece anlıktı ve evime ilkkez gelmiş bir misafir olduğu için hiç birşey söylemedim
Ama bu sürekli olacak birsey olsaydı ben hiç affetmem karşımda ki annem dahi olsa

Yaa eğer kalıcı bir sıkıntı bırakacak hareketler yapıyorsa
Oturtmak, havaya atmak, ayaklarını yere bastırmak, kollarını kaldırıp bastırmak vs. Gibi bunlarda asla taviz vermem
Ha elini opmuş gider yıkarim
Ama şimdi benim ki uzak ayda yılda bir geliyor yakın olsa konu Sahibi gibi bende sinir olabilirim
O yüzden ben hiç babaannesi anneannesi diye istediğı gibi sevsincilerden olamam
Yarın bir gün bende babaanne olursam torunumuda böyle sevmeyeyim yani nolacak

Siz bir anne olarak bu kadar derin düşünmekte haklısınız O da sizin açınızdan bakmalı. Psikolojiniz sarsılmıs olablr. Bende kayınvalidemle aynı binada oturuyorum bazen anlasmazlıgım oluyor hıc tartısmaya donmedı her zaman bu ev sizin der. Böyle mevzulara asla gırmez. Ama bana da boyle cemkırse ben de verırım cevabını. size yaptıgı cok buyuk terbiyesızlık olmus. guzelce konusabılırdi. ınsanlar kendılerinden kucuklere herseyı yapabılceklerıı sanıyorlar. Bız de kucuguz dıye tahammul edecek degılız herzaman. Onlar da saygı uapmak zorundalar...Oglunuza bırakıcaktır ılerde o evı ama madem ev sızın degıl dıyor. Ozaman Kira neden almıyorsun deyınbıdahakıne? Oğlunun eşine bu denli davranamaz. Çok çirkin. Ben de yakında kv ılglı bı konu acabılırım aynı bınada olunca anlyrm senı :))

Sizi gerçekten tebrik ederim
Çocuğu hoplattığı zaman anne düşerse en azından kanepeye düşsün diyebildiginiz için

Bi düşün bakalım daha ne kadar abartabilirsin...

Sizi gerçekten tebrik ederim
Çocuğu hoplattığı zaman anne düşerse en azından kanepeye düşsün diyebildiginiz için
Kulağa çok absürt geliyor değil mi? Mesele de orada zaten. Bu lafın altındaki anlam kibarca ''yapma'' dır. Şahsen biri bana en azından koltuğa düşer dese ben o çocuğu hoplatmam bana kibarca ''çocuk düşebilir yapma'' dedi sonuçta. Yani bu şekilde söylese belki dikkat ederdi kadın ama direk sert bir dille yapma derse zoruna gider yani.

2 çocuğum var. Biri 21 diğeri 15 yaşında.
Hiç bir şeylerini dezenfekte etmedim. Altlarına çarşaflar sermedim. Elimi yıkamadan yada yıkatmadan kimseye ellemeyin demedim.
Öptüm, öptürdüm. Belli bir aya geldiklerinde kendim bile havaya atıp tuttum.
Bademcik enfeksiyonu ve grip-nezle dışında bir şey olmadılar. Rabbime şükür diyelim.
Alerjileri yok, astımları yok. Sakınmadığım için göze çöp batmadı mı diyelim bilmem.

E sil sevilecek bir yer hak bırakmamışsınız

5 milyonuncu gelin-kaynana müsabakalarına hoşgeldiniz. Neyse oğlum küçük. O evlenirken ben ya ölmüş olurum ya da bayağı yaşlı. Aramızda 39 yaş var. Şimdi gelin beni istemez. Canları sağolsun der, tüm mal varlığımı yaşlılıar yurduna bağışlar, keyfime bakarım. Sağlığım iyi olursa kendi işime bakarım. Unutsun oğlum beni, ben bu tür kaprislerle uğraşamam. Yeminle ters bir bakışıyla gemileri yakarım. O insansa ben de insanım. Üstelik 6 yol kayınvalideye bakan biri olarak söylüyorum bunu. Keşke benimki de öpüp sevseydi.

E sil sevilecek bir yer hak bırakmamışsınız
Bebeği hoplatıp zıplatmak mı sevmek acaba ya da elini öpmek bunlar yapılmadan da gayet güzel seven insanlar var ben kucağına verme kaçır sakla mı demişim ben çocuğuma benim istediğim gibi yaklaşılmasını isterim siz havalara attırıp tutturursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…