Bence öz anne bile olsa dip dibe oturulmamalı. Sonra bir yere çıksan görecek. Zırt pırt soracak nereye gittin tlf açacak ne zaman gelecen vs... Kötü niyet olmasa bile insanın canı sıkılır ya.Bu kaynanalarin dibinde gelin oturtup bana muhtaçsınız havaları yok mu bitiyorum bu modelden bende var ama gidecegm korkusuna sesi çikmiyor
Bence öz anne bile olsa dip dibe oturulmamalı. Sonra bir yere çıksan görecek. Zırt pırt soracak nereye gittin tlf açacak ne zaman gelecen vs... Kötü niyet olmasa bile insanın canı sıkılır ya.
Biz de annemlerde geçirdik kışı evimizde ısınma problemi olduğundan. Doğal gaz yok evin soba yeri de yok. Elektrikli soba yetmez diye kaldık bu kış havalar biraz daha ısınınca geçeceğiz eve. Çok iyiler ama ne olursa olsun ev ev üstüne olmuyor gerçekten. 1 aya kadar kendi evimize geçeceğiz.Benim annem rahmetli ne zarari olur diye safca kabul ettim sadece kışın alt katinda yazn koyundeler Allahtan bana çat kapi gelme huyu yok ama bi misafrn gelir yada sen gidersin bintane laf arar yani gozetm altinda oluyorsun cok zor valla esim atansada kurtulsak
Buna benim bile hakkım yokYavrum ya kıyamam.
Sevmenin de bir adabı olmalı.
Herşey tamam fakat bu saçma eş teyzesi veya öz teyzesi halası farketmez.
Herkes bu konuda bilinçlenmeli ya.
Yaa eğer kalıcı bir sıkıntı bırakacak hareketler yapıyorsaDediğim gibi diğer konularda birşey diyemem ama öpme sevme tutma gibi olaylara karşıyım. Bir bebek kemikleri oturana kadar oturtulamaz kucakta oturur vaziyette tutulamaz. O ne öyle kollarını geriye doğru bükme falan. Bu bambaşka bir boyut. Sağlık açısından sevilme şekilleri yanlış. Ama herşeyden nem kapan ay bunu öyle yapma şöyle yapma dokunma öpme gibi söylemlere karşıyım
Sizi gerçekten tebrik ederimSizin aranızda temelden sorunlar olmasa elini öpmesi falan bu kadar batmazdı diye düşünüyorum. Kendimden biliyorum kv ile kötü değiliz ama pek haz etmediğim için benim de bazen çocuğu tutuşundan vs gözüme batıyor. Ama ne olursa olsun çocuğumun babaannesi. Ben babaannemi de anneannemi de çok severek ve sevilerek büyüdüm benim çocuğum da öyle mutlu büyüsün isterim. O yüzden asla da karışmam sevmelerine tutmalarına. Ayrıca arada düşmek düşürmek gibi kazalar olacaktır bu kadar endişe etmeyin çocuk düşe kalka büyür. Ama en azından çocuğu hoplatacağı zaman bir koltukta ya da yatakta oturarak sevsin ki böyle bir kaza olursa en azından çocuk yatağa koltuğa düşer. Tatlı bir dille ''anne otur da öyle sev düşerse en azından koltuğa düşer.'' diyebilirsin.
Bi düşün bakalım daha ne kadar abartabilirsin...mrb arkadaslar kv ıle aynı bınada yasıyoruz malesef 4 bucuk aylık bır oglum var ılk bebegım gozumden sakınıyorum onu cok sevıyorum herseyıne dıkkat edıyorum oglumun kv ıse sureklı olarak dıkkat etmeden bebegımı tutuyor kac kere daha oturamayan bebegı ya oturur pozısyonda tutuyor ya elınj opuyor bısıler bısıler buna benzer her neyse en son dun bebegı hoplatıyım derken neredeyse dusuruyordu ınanın cıldırdım defalarca uyarmama ragmen dun neredeyse dusurecekdı. Kac kere yapma dedım anne soyle tutma bebek agırlasdı tutamıyorsun artık oyle bebegı ıkıye katladın dıyorm bısey olsa aglardı dıyor bana. Sınırlendım oglumu aldm mutfaga gıdıorm pesımden geldı. Sen benım bu eve gelmemı ıstemıyormsn dıor. Ben ne desem oyle anlıyorsun sen dedm. Oglmu aldm salona gectm.pesmden gelıyor bagıra bagıra bebegn yanında bagırma dıorm korkuuor dıorm hala bagırıo benım evımde bagırma dedım. Burası senın evınmı dıor baana ben oglunun karısıym nıkahlı evet benm evm dedm hala senın evnmı dıe bagırıor en son pislik dedı bınaya karsı esım aldı cıkardı onu evden ben kv nın oglumu dıkkat etmeden tutmasından opmesnden rahatszlk duyuyorm herkese karsı boyleym esımde aslnda olanlarn haklı oldgmn farkında ama bısey yapamıyor oturdugmz ev malesef kv nın. Kıraya cıkalım dıyorm maddıyattan dolayı cıkamıuor aynı bınada hergun dıp dıbe oglumu kv nın dıkkatsızlıgınden nasıl koruyabılırım ? Inanın dunko hakaretlernden sonra gormek ıstemıuorum ama mecbur bı kac gun sonra yuz yuze bakarz
Kulağa çok absürt geliyor değil mi? Mesele de orada zaten.Sizi gerçekten tebrik ederim
Çocuğu hoplattığı zaman anne düşerse en azından kanepeye düşsün diyebildiginiz için
E sil sevilecek bir yer hak bırakmamışsınızBebeğin annesi olarak siz haklısınız. Benim de çocuğum var ve benim kurallarım geçerli isterse 50 çocuk büyütmüş olsun. Bebeklerin elleri öpülmez zaten sürekli elleri ağızlarında bütün mikrobu alıyorlar. Bebekleri zıplatmayın havaya atıp tutmayın diye zaten anlatılıyor. Elini yıkamayan insan ağzını hiç yıkamaz sürekli onu mu takip edecek anneler öpmesin ne var bunda koklasın sadece. Kv ile güzelce konuşun bunları yapmasan daha iyi anne diye sonuçta babanne sevmek hakkı.
Bebeği hoplatıp zıplatmak mı sevmek acaba ya da elini öpmek bunlar yapılmadan da gayet güzel seven insanlar var ben kucağına verme kaçır sakla mı demişim ben çocuğuma benim istediğim gibi yaklaşılmasını isterim siz havalara attırıp tutturursunuzE sil sevilecek bir yer hak bırakmamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?