Kayınvalidemin beni aşağlaması çok üzgünüm

Burda son zamanlarda gelinlerin açtığı konuları görünce kvdelere acır oldum yeminle
Zalım Gelinler =) İhtiyacımız olan biraz EMPATİ... İnsan torununu da icınden geldiği gibi sevmicek de kimi sevecek ?? Torun sevgisi başkadır. Annemden bilirim. Torunları görünce herşeyi unutur..

Maşallah ne güzel akıllar veriyorsunuz. Bide dövsün tam olsun dime.. İyice kinlendirin . . .

Elini opuyor bisiler bisiler...

Hanimefendi o sizin eviniz oldugunu kabul etmemis ya sizde cocugunuzun onun kanini tasidigini kabul etmelisniz. Bu forumda torununu gormeyen babaanneler var cocugunuz sevgi goruyor sansli kesimde farkina varmalisiniz

Bravo... Herkes kendını bilse keşke. Anneanne dede babaanne vs. herkes saygı göstericek bebeğin annesine. Ayrıca kv ıle ılglı konu acılıyor denmiş kımse durduk yere buraya anlatcak kadar bunalmaz. Sizin anneniz nekadar anlayışlı keşke herkes böyle olsa

Gercektekten empati yahu!!!o bebek sadece senin değil!babanneden torun sakınmakta ne?loğusa depresyonundasın heralde

Maşallah ne güzel akıllar veriyorsunuz. Bide dövsün tam olsun dime.. İyice kinlendirin . . .
Merhaba, sonradan açıklama yaptım kinaye yaptığım ile ilgili

Aslında annem anlayışlı bir insan değil,tam bir 'herseyin en doğrusunu ben bilirim' insanı.
Öyle oldugu için de kızı tavırlarını net bir şekilde koymak durumunda kaldı. Eğer biraz daha yumuşak ve ılımlı olsa söz geciremezdi çünkü.
'hayir , onu en iyi ben tanirim' diye insanları susturmasa 'aç bu çocuk' baskısına dayanamayıp emen çocuğa mama verirdi mesela.
Kendi annelik hevesini kiracagina insanlara 'hayir' diyor. Eh, bebeği ile ilgili konuda birseye 'yapma' dedi diye kirilacak olan insan da zaten küssün birkaç hafta, birşey olmaz. Arada bebek olunca küssek de geçiyor bir süre sonra

Evet ne guzell daha kötü şeyler olmasın inşallah. Siz de annenizi biliyorsunuz ve taraf tutmadan yorumyapıyorsunuz vallahi çok guzel bişey bu tebrik ederim:) benım de kv.m var ve gerçekten evlendıkten sonra anladım bazı seylerde ben de kırmamaya calısıyordum ama yerı gelınce net cevap vermek gerekıyor oyuzden belkı de gelın oldugum için tek açıdan da bakıyor olabılırım klişe ama yaşayan anlar bu tarz seylerı :)

yazık büyüklere saygı kalmamış bir de bunu saygılı olacak diye büyüklerden bekler olmuşuz.
sizin evladınız ise buyrun sevin yanlız siz sevin.
ellerini siz öpün aman hasta olunca da kendinizi suçlamayıda unutmayın
evladımı öptün ben ne kötü anneyim diye kafanızı duvarlara vurun olur mu..
aa biraz büyüdügünde sokaga da çıkarmayın toprakla oynamasına yere oturmasına ayy top oynamasına da izin vermeyin lütfen.

Bence elini öpme diyerek kvalideyi tahrik etmişsin oda üstüne gelmiş..çocuk herşeyden kıymetlidir kimse kırılmasın üzülmesin diye asla altan almam ama babanesi öpüyor diye de olay cıkarmam az empati bizde babane anane olcaz ya.

kvdeniz nereli memeleketi

Kocanız size hak mı veriyor?

Erkek arkadaşım inşallah ileride eşim olacak adamın yani önünde bunu yapsam kayınvalide evden gittikten sonra bir güzel ağzıma tükürür, haketmiş de olurum gerçi ama.

Bu ne saçmalık? Bu kadarı da ayıp yani.

Geri kalan konularda “ev, size hakaret edip pislik demesi vs” kesinlikle haklısınız.

Son düzenleme:
Sanki Bebek enfeksiyona aşırı duyarlı
Sanki yanına yaklaşan suikast için yaklaşıyor

Ne ben doğurdum dokunmasınlar sendromu?

Nerde allamış? Evin içinde köşe kapmaca oynayıp damarına basmışsın. O da suçlu.

Ama sen de insan doğurdun, yani 8 milyar kadar var dünyada, farklı bir şey değil sendeki.

Ne bileyim, egzotik hayvan olsa anlarım, bilmiyor yaşamını zarar verir diye korkarsın
Ama o da çocuk büyüttü değil mi?
Var mı kocanda fiziksel bebeklik travması?

Ay çok itici şu aşırı korumacı tavırlar.

Ya karşında ki benim kadar düz bir insansa imadan anlamıyorsa :) riske atma derim ben :)

1+1 olsa da cık

Aynı sorun bende de var kaynanayla beraber yaşıyorum bana bu ay sana ev yaptırıcaz dediler bu ayda yapılmadı para yok dediler ki durumları var bugun eşimle kavga ettik ayrı ev istiyorum diye kayınvalidem öfke saçtı ölene kadar burdasın diye eşim evden gitti kaynanamda gitti beni kendi annemle tek bıraktılar kaynanam ağladı ben ayrı ev istiyorum diye eşimde benim anneme yüzünü görmek istemiyorum onun oda benim göremicek o benim annemi ağlattı falan dedi ayrı ev istiyorum diye bunları hak etmedim ve hamilelik şüphem var ev üstüne ev olmuyo canım seni anlayabiliyorum herşeyden önce rahat değilsin evin değil

Görmemişin oğlu olmuş çekmiş... Koparmış oda sizsiniz bence... Tavrınız gözümün önüne geliyor surat asmalar VS bırakın sevsin sarsın onun oğluyla evlisin neden bu gerginlik kadın hergün geliyordur sende afralar tafralar dogurdunya level atladın oda senin yüzüne hasret değildir ama napsin.. Yarın kocan bu birikmişlikleri senden çıkarır sevecen ol kalp kırma sen kazan

Sakınılan göze çöp batar derler bir de herkese karşı cidden böyle misim kendi annen bebeğinin elini öpse de burda konu açacak mıydın vicdanına dönde söyle, kadını sevmiyosun her şeyi batıyo, çocuğu bir sen doğurmadın eşini de bu kadın doğurdu er kişi etti öldürmedi yani değil mi

Akli olan kv evi varsa kiraya versin gelinini burnuna sokmasin

Kv ev versin para versin bebeğin herseyini alsin oda tabi anne sorarak aksi prens ve prenseslere layık olmaz ama kv asla aramasın eve gelmesin bebeği de sevmesin oğlanı alın oğlan ailesini atım bu oğlan anaları hep görgüsüz pis beceriksiz kaba ama ne hikmetse onlardan olan koca kişisi pür-i pak

İnşallah senin çocuğunu sakindigin gibi o da kendi çocuğunu sakınır da görürsün neticede o da anne anelikten de emekli olunmuyor

kısmen haklısınız . ama birazdaha yumusak olsaydınız keske damarada basmıssınız .

benim evim kafını dinlemeyin verdiyse ogluna verdi istemiyosa cıkarsın bakalm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…