Merhabalar şu an içinde bulunduğum saçma durum yüzünden yazıyorum.Dışardan farklı bir bakış açısı olması için .2 yıllık evliyim.Kayınvalidem bizi tatile davet etti .Farklı şehirlerden gelip Muğla'da buluştuk.Kaldığımız yer apart tarzı, bir yatak odası var.Bir de Amerikan mutfak tarzı bir salon.Kayınvalidem , görümcem, eşimin abisi ile birlikte kalıyoruz bir haftadır.Bizi davet etmesine rağmen yatak odasında bizi yatırmadı eşimle.Yatak odasında ben görümcemle kaldım 3 gecedir.Onlar da salonda yattı .Anne ve 2 oğlu .Bu zamana kadar normal karşıladım eşim de sorun etmedi tatildeyiz falan diye.Bu gece görümcemin tatil sebebiyle mide bağırsak problemleri ortaya çıktı.Bu yüzden kızının yanında yatmak istedi.Eşyalarımı toplayıp salona geldim ben de.Yani şu an 3 ayrı yatak var salonda.Birinde kaynım, birinde eşim, ortadaki yatakta da ben varım.Kayınvalidem görümceme çok düşkün.2 oğlu var ama 22 yaşındaki kızının dediği oluyo her zaman.Abileri de alışmış artık sorun yapmıyorlar.Ne zaman bir araya gelsek aynı yani.Kayınvalide bana kızım bile demez çoğu zaman.Görümcem kıskandığı için.Asıl konuya geleyim.Bu şekilde bir muamele görmek normal mi sizce , kaynımla aynı odada yatırması falan .Siz olsanız ne yapardınız , yorumlarınızı bekliyorum.