- 16 Nisan 2008
- 5.329
- 14.363
- 773
- Konu Sahibi Sonya Blade
Neyini bekliyorsunuz?Eşimi bekliyorum çıldırcam
Siz eşyalarinizi toplayin, ben gidiyorum deyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyini bekliyorsunuz?Eşimi bekliyorum çıldırcam
Kavga edicem zaten Dindar yani namazı hiç kaçırmaz dışarda bile, kapalı falan
Adam gerçekten rahatsız olsa, başlarım parasına masrafına der çeker gider di.Sorun esinizde kendi bataklığına sizi de çekmiş kendi gibi debelenip durun istiyor Asla şikayet etmeyecek, sizinde etmenize müsaade etmeyecek ( ağzı var dili yok diye sizi bilinçli bile seçmiş olabilir) Ya böyle yaşar kendini sürekli saçma sapan durumlarda bulursun,ya da hayatının dumenine kendin geçer kocaya resti çekersin........Rahatsızlık olduğu halde sesi çıkmıyo.Bir gün daha kalıp yaptığımız masraflar boşa gitmesin,yani aldığımız yiyecek malzemelerini tüketelim diyo
yaaaa şaka gibi herkeste hak vermiş . kaynının koynuna sokmadılar seni sadece mecburi aynı odada kaldınız bu kadar .Malesef.Bu gece son olcak artık.Umarım yaptığından utanır annesi
Çocuk değiller artık ne demek ne farkı var?yaaaa şaka gibi herkeste hak vermiş . kaynının koynuna sokmadılar seni sadece mecburi aynı odada kaldınız bu kadar .
sanki hiç kardeşinle yada kuzeninle aynı odada uyumadın çocukken ne farkı var ? eşinin kardeşi de kardeşimiz oluyor ya ?
tavırlarınız çok çocukça
çocuk değiller ama düşünce yapısı farkı sanırım ben insanlara cinsiyet olarak bakmıyorum bana o yüzden normal geliyor kız kardeşlerini pohpohlamasını dert edinebilir ama kardeş gibi gördüğü kaynı ile aynı odada olma kısmına mantık yürütemiyorumÇocuk değiller artık ne demek ne farkı var?
İki tane oda varken, cift olan beraber kalır, olmadı diyelim gelin niye kayinla ayni odada kalsın yahu?
Mecburiyet mi var, mahrumiyet mi?
22 yaşındaki kızın gönlünü edecekler diye yapmadıkları saçmalık kalmamış.
En büyük hata eşiniz ve sizde, ya hu 1+1 eve o kadar kişi doluşup gitmek akıl kârı bir şey değil zaten.Bunu hesap edip gidecektiniz.Görümcem ne derse onu yapıyo annesi de .2 oğlu da ben de umrumda değiliz misafir olduğumuz halde.O kıskanır diye beni sahiplenmeyen bir insan .Gerçi ihtiyacım yok herkesin anne babası var.Saygısızlık gibi geliyo , tamam bilmeden gelmekle hata ettim ama yaptığı da ayıp
aynen böyle yapmışsınızdır inşallahSabah olunca gece rahat edip uyuyamadığımı ve hemen dönmek istediğimi söylicem