Kayınvalidemin can sıkıcı lafları

biliyorum canim...hayatimizda yasadigimiz bir cok seyi unutamayabiliyoruz ama sanirim biraz daha fedakar olmamiz gerekiyor...

tamam bu belki cok kötü cirkin bi davranisti ama suan onu affetsende etmesende gecmiste yasanilani degistirmeyeceksin

yaniliyormuyum

Haklısın fedakarlık bize özgü bir şey zaten
Tabi ki değişmeyecek o anlar da hafızamdan asla silinmez

Geçmişin acısı geçmez Dranas. Eşin mükemmel bile olsa geçmez. Yara kabuk bağlar, kabuk düşer ama izi kalır, her dokunduğunda da eline gelir.

Ama zaman güzel bir ilaç, karşılıklı çabalar söz konusu olduğunda iyi geliyor.

lal :3:

beni özlemedin mi

özledim tabi nasilsin?

senin yasadigin benzer durumu esim beni annemin evinde birakip gittiginde bende yasadim biliyormusun bilmiyorum ama o da senin yaran misali..

iyice düsün tasin artilarini eksilerini düsün birlesmenin

özledim tabi nasilsin?

senin yasadigin benzer durumu esim beni annemin evinde birakip gittiginde bende yasadim biliyormusun bilmiyorum ama o da senin yaran misali..

iyice düsün tasin artilarini eksilerini düsün birlesmenin

İşte benim kötü bir huyum var bunları ısıtıp ıstıp önüne koyarım

dranas, sen çok iyi niyetli birisin..az çok eski konularından da hatırlıyorum..
Ancak iki arada bir derede hallerin, kararsızlıkların
seninle birlikte aile fertlerine de zarar vermeye başlamış..
net bir fikrin yok, sanki nereye çekilse oraya gidecek bir ruh halindesin boşluktasın..
bence anneni, kayınvalideni hatta kızını bir kenara koy ve düşün..
eşinle bir ömrü geçirecek olan sensin..
boşanma amacın gerçekten onu hayatından tamamen çıkarmak mıydı ?
yoksa bir ders verip, eski eşine ve kayınvalidene bişeyleri ispatlamak mı?
eğer bu sorunun cevabını bulursan birleşme kararı alman da daha kolay olucaktır..
eğer bu hallerin devam ederse, hem kendine hem de ailene de zarar verirsin..
bence biraz kendini dinle ve olayların muhasebesini yap..
Hakkında hayırlı bir karar alırsın inş.

.......................................

Son düzenleme:
İşte benim kötü bir huyum var bunları ısıtıp ıstıp önüne koyarım

o huy bende de var...malesef...kendimi bende bir cok zaman engelleyemem iyi olmayacagini bile bile....

bir es danismanina gitmeyi düsündünmü hic?

veya esin kabul edermi gitmeyi?

o huy bende de var...malesef...kendimi bende bir cok zaman engelleyemem iyi olmayacagini bile bile....

bir es danismanina gitmeyi düsündünmü hic?

veya esin kabul edermi gitmeyi?

Yok ya hayatta gitmez
Aslında ben de o tür yerleri pek sevmem
Siz devam ediyor musunuz?

Son düzenleme:
Yok ya hayatta gitmez
Aslında ben de o tür yerleri ben de pek sevmem
Siz devam ediyor musunuz?

devam ediyoruz canim en son dün gittik...

belki iyi gelebilir diye düsündüm...yani saglikli iletisim kurmaniz davranmaniz acisindan...

once annenin yaptigini gereksiz buldum sonra dusununce onun acisindan;belli ki seni korumak ve arkanda oldugunu hissettirmek istemis.cunku eski esin gecenin bir vakti gelmis onu taniyan olur,tanimayan olur insanlar yanlis dusunebilir..yanlis konusabilir bu sana ve cocuguna zarar verebilir..
birde daha once kizima sahip cikmadi simdi mi degerli oldu istedigi zaman cat kapi gelemez diye de dusunmustur.
aslinda senin acindan cokta negatif bir durum degil..eski kayinvaliden de tamam soylerim diyip kapatsa olay buyumezdi.eski esinde seni biraz tanidiysa duruma kotu bakmaz.

Son düzenleme:
iki anneninde konuşmaları hoş olmamış ikiside çocuklarını korumaya savunmaya çalışmışlar belki ama buna hiç gerek yok bence sonuçta siz ikiniz yetişkin birer insansınız nasıl davranacağınızı bilirsiniz:31:

Dranas kızma ama karşılıklı diyaloglar çok komik olmuş. Takma kafana senin dışında gelişen olaylar ama gece ilaç getirmesi cidden çok nazik bir davranış belki bu ilişki bir şans daha hak ediyordur diye düşünüyorum. Eşin avukat resimden gördüğüm kadarıyla yakışıklı sen de çok güzel bir bayansın demek istediğim eşin istese elini sallasa ellisi ama hala senin yanında sence de bir şansı daha hak etmiyor mu...

Evet Dranas doğru söylemişsin sence de kocan bir şansı daha haketmiyormu:9:

Back
X