- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Biliyorum ülkemizdeki insanların çoğu böyle ama kayınvalidem bu konuda gerçekten zor durumda.Haberleri izlemiyor artık içinde bulunduğu whatsApp gruplarından çıkmış coronayla ilgili haber atarlar da görür diye.Görümcemin iş yeri tatil olmadı bu sebeple tam zamanlı çalışıyor ona işten çık bırak diye baskı yapmaya başladı.Eşim bu süreçte işsiz kaldı sağa sola iş bakınıyor arkasından inşallah bulamaz iş diye dua ediyor kayınpederime işi bıraksa diye bakıyor.Sürekli kuran okuyor ama içindeki vesveseden kurtulamıyormuş.Sonra bana (hamileyim) kontrole gitme hastanede mikrop kaparsın bişey olur diyor gittiğimizde de gidene kadar arıyor oraya ellemeyin dokunmayın falan diye.Bukunduğumuz ilde ölen 3 kişi falan oldu vaka sayısı da 120 kişi falan hani İstanbulda değiliz o kadar stres yapacak kadar...İftardan sonra beni aradı ben artık duramıyorum diye hüngür hüngür ağlıyor ne oldu dedim ben yapamıyorum duramıyorum bana psikiyatr ayarlar mısın bak bakıştır dedi 2 hastaneyle görüştüm ama bölümleri kapalı.Online terapi diye bir şeyler varmış acaba onlar işe yarar mı ? Başvurup faydasını görenler var mı nasıl yapacağız ? Ya da terapisiz yapılacak şeyler var mıdır ? çocuk gibi hüngür hüngür ağlıyor kadıncağız ben de onu öyle gördükçe stres oluyorum yanına gittim balkona kadar konuştuk biraz en son 10 gün önce görmüştüm göz altları çökmüş sanki 10 yıl yaşlanmış gibi yapılacak bir şey var mıdır ?