• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin corona fobisi..Ne yapılabilir ?

Aynen öyle ben de hamileyim öyle yaptıkça ben de stres oluyorum anne olunca demek ki bu kadar panik olunuyor ben nasıl korurum evladımı psikolojisine giriyorum.Eşim annesini dalgaya alıyor ana sen de şımarıyosun ha abartma diyip gülüyor keza görümcem de öyle o ayrı bıkmış zaten her gün işten çık baskısı yapıyo bıktım bende de psikoloji kalmadı diyor inşallah düzelir bir an önce
Kayınvalideniz benim yaşadığımı yaşıyor. Ben de kardeşime istifa et diye yalvardım. Ailemden birine bir şey olacak diye mart ayında çok kilo verdim, her gün ağladım. Anksiyetem var. Burada forumlara yazarak rahatladım. Yazık ki kv niz gibi yaşlıların teknolojiyle de arası yok ki kafa dağıtabilsinler, burada dertleşebilsinler. Şanslı ki sizin gibi bir geline rastlamış. Hamilesiniz biliyorum, sizin için de çok zor ama onu her gün dinleseniz, geçecek görürsün çok az kaldı, vakalar bitiyormuş diyip rahatlığınızı gösterseniz bile yeter. Size yetmezmiş gibi geliyor ama o duyduklarını sindirip rahatlayacaktır. Çok zor, benim saçlarımda bir tane beyaz yoktu, iş arkadaşlarıma fotoğraf attım bir tanesi ağlayarak aradı ne oldu sana diye. Saçlarım bembeyaz şu an, çok kilo verdim, şu an boğazım ağrıyor korkudan uyuyamıyorum. Online terapi benim psikoloğum da yapıyor. Nolur yanında olmaya devam edin, Allah sizi karnınızdaki çocuktan güldürsün inşallah.

Online terapiyi ücretsiz yapıyor su an birçok psikolog. Tabii 65 yas üstüyse kv'niz.
Çok teşekkür ederim dün normal bir psikyatr bulup ayarladım gitti yaşı genç benim kayınvalidem 43 yaşında her bilgiye kolayca ulaşma imkanından dolayı biraz da bu psikolojiye girdi.İnşallah düzelir çok istiyorum aynı dediğiniz gibi o da yaşlandı sanki şu son günlerde

Kayinvalidenizin belki de bir üst modeli annem. Hayatı boyunca hastalık hastasıydı her hafta başka bir bölüme giderdi hastaneye. Dr ların anlamadığı ciddi bir hastalığı olduğunu düşünürdü. Çok uğraştım ama hiç psikiyatrik destek almaya ikna edemedim. Şimdi de corona yüzünden hergün ağlıyor. Devamlı derece elinde ateşini ölçüyor. Her belirtiyi koronaya yoruyor. Dünyanın sonunun geldiği temalı konuşmalar yapıyor. Benim de psikolojim etkileniyor artık size verecek bir tavsiyem yok belki konuya yazanlardan fikir alırım...

Back
X