- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
ayyyy vallahi ya şenliktir...ben bulaşıkları bile ben yıkıyorum diye sinir oluyordumm hanımefendinin istekleri daha fazlaymış meğerse...şok olmuştumm..durmadan örnek verir bilmemkimn gelini çok iyi kayınvalidesi onlarda kalıyor,diğerinnki çok iyi sabah bi geliyro k.valideye akşam yatmaya gidiyor,silip süpürüp paklıyor...yani bana mesaj gönderiyor süreklii..buaralar yapmadı gerçiiben yemek de yapıyorum,sofrada kuruyorum,kaldırıyorum da hatta bulaşklarıda yıkıyorum sonrada çay servisi komple bana aittir..görümcem asla kalkıp bir bardak da ben doldurayım diyemz...ama bunlar hiçbişeymiş meğerr...benden daha farklı şeyler beklerlerken kalkıp niye çay doldrsun kii dimii
yaniii bi kaynana bi gelıne neden cay versın karızma sarsılır hahahaha allahım butun kaynanalara öyle bişiy yap kı hepsı bırer melek olsun
nişandan sonra ailemle ilk kez erkek tarafının evine gittiğimizde başıma geleni anlatıyım bende, nasılsınız muhabbeti bittikten sonra müstakbel kayınvalidem hadi özlem kalk bana yardım et dedi, zaten ben yardım edicektim eşek değilim ama tuhafıma gitti, ailemin yanında ben demesem kalkmıcak gibi bi intiba oluşturdu, neticede ben o evde misafirim çayını koydunmu, biz geldikten sonramı koyucan, hani çay dibe çökmeden servis başlamaz dimi, sen bi mutfağa git bakalım ben zaten peşinden gelicem yardım edicem, gıcık olmuştum
nişandan sonra ailemle ilk kez erkek tarafının evine gittiğimizde başıma geleni anlatıyım bende, nasılsınız muhabbeti bittikten sonra müstakbel kayınvalidem hadi özlem kalk bana yardım et dedi, zaten ben yardım edicektim eşek değilim ama tuhafıma gitti, ailemin yanında ben demesem kalkmıcak gibi bi intiba oluşturdu, neticede ben o evde misafirim çayını koydunmu, biz geldikten sonramı koyucan, hani çay dibe çökmeden servis başlamaz dimi, sen bi mutfağa git bakalım ben zaten peşinden gelicem yardım edicem, gıcık olmuştum
benmki de yapmıştıı ve önceki yaz bi rahatsızlık geçirmişti ablamlar falan geçmiş olsuna gitti...ozaman yine onların yanında da yaptı çayı koydunmu ettinmi bilmem ne...yedirip içirmeyi çok severler güya eve kim gelirse yemek yedirmeden göndermez..ben olduğum zaman misafr gelse mutfaktan çıkamam gelir gder emir yağdrr ama benim ailem geldiğinde kurupastayla ağırlamıştı sinir olmuştumm...
benmki de yapmıştıı ve önceki yaz bi rahatsızlık geçirmişti ablamlar falan geçmiş olsuna gitti...ozaman yine onların yanında da yaptı çayı koydunmu ettinmi bilmem ne...yedirip içirmeyi çok severler güya eve kim gelirse yemek yedirmeden göndermez..ben olduğum zaman misafr gelse mutfaktan çıkamam gelir gder emir yağdrr ama benim ailem geldiğinde kurupastayla ağırlamıştı sinir olmuştumm...
yedirmeyı ıcırmeyı sever tabı ne de olsa gelın calısıyo köle ANKESENAMON
Radyologg aynısı benim de başıma geldi.
Kaynanamlar görümcemler yemeğe gelecekler.Özendim yemeklerime.İçli köfte yapmıştım.Bulguru biraz dağılmış.Görümcem hiç görmemiş gibi "bunlar niye böyle olmuuuş"
demişti.
Ardından pilavı servis ettim.Ben pilavın tane tane olması için limon sıkıyorum demişti.
İyi olmamış demeye geetiriyor.
Ardından çayın yanında elmalı turta verdim sıcak.Fırından yeni çıkarmıştım.
"Ayyy bu niye böyle sıcaaa demişti.
Taze de ondan demiştim.
Ne kadar sinirim bozulmuştu o gün yaa.
Boşuna o kadar uğraşmışım o zaman .Bir de küçük çocuğum var ve hamileyim.Eline sağlık bile dememişlerdi.
Anlamayana yapmayacaksın.
otursunlar da bişeyin bitarafını yesinler uyuzlarr
Bugün akşam gelcekler masela
Ben ne pişiricem
Çorba, kuru fasulye pilav salata canım isterse cacıık
çok bile ....senin iki çocuğun var zahmet etme bi çay yap yeter diyemiyorlar dimi...oğlanlarının evi baya gelecekler erkendennn yayıla yayıla oturacaklarrrrr gece yarılarına kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?