kayınvalidemin dengesizliği

yaniii bi kaynana bi gelıne neden cay versın karızma sarsılır hahahaha allahım butun kaynanalara öyle bişiy yap kı hepsı bırer melek olsun

Son düzenleme:
nişandan sonra ailemle ilk kez erkek tarafının evine gittiğimizde başıma geleni anlatıyım bende, nasılsınız muhabbeti bittikten sonra müstakbel kayınvalidem hadi özlem kalk bana yardım et dedi, zaten ben yardım edicektim eşek değilim ama tuhafıma gitti, ailemin yanında ben demesem kalkmıcak gibi bi intiba oluşturdu, neticede ben o evde misafirim çayını koydunmu, biz geldikten sonramı koyucan, hani çay dibe çökmeden servis başlamaz dimi, sen bi mutfağa git bakalım ben zaten peşinden gelicem yardım edicem, gıcık olmuştum

banada yapardı öylede takmazdım ben patavatsızlıgına verırdım hele bırde nısanlısın tabıkı yaparsın kım olsa yapar nişan dönemı kımse hata yapmak ıstemez daha bi özen gösterırız davranıslarımıza

benmki de yapmıştıı ve önceki yaz bi rahatsızlık geçirmişti ablamlar falan geçmiş olsuna gitti...ozaman yine onların yanında da yaptı çayı koydunmu ettinmi bilmem ne...yedirip içirmeyi çok severler güya eve kim gelirse yemek yedirmeden göndermez..ben olduğum zaman misafr gelse mutfaktan çıkamam gelir gder emir yağdrr ama benim ailem geldiğinde kurupastayla ağırlamıştı sinir olmuştumm...

yedirmeyı ıcırmeyı sever tabı ne de olsa gelın calısıyo köle ANKESENAMON

radyologg kaynvaliden belki normalde söylese bunları bu kadar kızmayacaktın ama ortamın kalabalık olması senin hoşuna gitmemiş sanırım.
kayınvalidem bana yapsa aynısını ben kesin sinirimden kudururdum herkesin evinin düzeni kendini ilgilendirir. ben onun evine gidince birşey demiyorsam kimsede benim evime gelince demesin.
temizliğimi yemeğimi beğenmeyen insanı ben bir daha kolay kolay davet etmem açıkçası. gelmek isterlerse kendi arasınlar.

bu arada ölü kaynana olayı biraz abartılmış. tabiki her anne kaynanadır böyle söylenmez. kızlar arasında espiri konusu haline gelmiş eski bir sözdür bu.
en iyi kaynana ya ölü kaynana ya uzak kaynana dermiş eskiler. çok çektikleri için belkide:)

herkesın kendı evı kendı duzenı ne dıye karısırlar anlamam hıc hos bı durum degıl bıdaha boyle bı densızlık ederse kayınvalıden uyarmalısın yoksa boyle gelmıs boyle gıder

Radyologg aynısı benim de başıma geldi.
Kaynanamlar görümcemler yemeğe gelecekler.Özendim yemeklerime.İçli köfte yapmıştım.Bulguru biraz dağılmış.Görümcem hiç görmemiş gibi "bunlar niye böyle olmuuuş"
demişti.
Ardından pilavı servis ettim.Ben pilavın tane tane olması için limon sıkıyorum demişti.
İyi olmamış demeye geetiriyor.
Ardından çayın yanında elmalı turta verdim sıcak.Fırından yeni çıkarmıştım.
"Ayyy bu niye böyle sıcaaa demişti.
Taze de ondan demiştim.
Ne kadar sinirim bozulmuştu o gün yaa.
Boşuna o kadar uğraşmışım o zaman .Bir de küçük çocuğum var ve hamileyim.Eline sağlık bile dememişlerdi.
Anlamayana yapmayacaksın.

otursunlar da bişeyin bitarafını yesinler uyuzlarr

Benim evime misafirliğe gelipte : tülüme dolabıma , halıma laf söyleyen insanlardan nefret ediyorum..
Bir tanede bizde var böyle bir akraba : her gelişince mutlaka bir kulp bulur ..
( kendısını çok temız tıtız olarak adlandrır ( bence temız değildir.) ve baskasının evınde bısey yemekten cekınır mıgdesı almazmış )

İlk boyle konustugu zaman çok uzulmustum kalbim kırılmıştı : acaba evımız mı pis dıye bır hafta boyunca camasır suyuyla paklamıstım evi ama baktım kadının huyu bu..
takmamaya basladım..
Önemsemeyın : laf ederlerse daha yenı yıkadım temızledım falan deyıp geçin..

Canım öncelikle mutluluklar dilerim..Seni hatırlıyorum.:)

Boşver evliliğin ilk zamanları böyle şeyler çok takılıyor kafaya bende 3 yıllık evliyim benim kayınvalide de titizlik abidesidir.Bende çok takardım.Çok şükür aram iyidir ama ara ara ince ince laflar sokmaz değil bende hiiiç altında kalmıyorum valla.İlk sıralar olsa çok takardım,şimdi umrumda bile olmuyor valla o türden lafları..

Çünkü yemek ve temizlik konusunda çok iddialıyım,söylemesi ayıp herkes beğenir
o da öyle olduğu için rekabet yaratmaya çalışır ara ara..

Boşver hayatım sende zamanla alışırsın,bi kulağından girsin diğerinden çıksın politik ol,bi çok lafına "he" de geç..
İnan senin için rahat eder..Kafana takarsan hem eşinle yıpranırsın hem de kendine edersin..

çok bile ....senin iki çocuğun var zahmet etme bi çay yap yeter diyemiyorlar dimi...oğlanlarının evi baya gelecekler erkendennn yayıla yayıla oturacaklarrrrr gece yarılarına kadarrr

aynen o yayılarak otrmaları sinirime dokunuo bzmklerde 2 aileyi çağrdğımızda hep annemler kalkar ilk evleri bize daha yakın olmalarına rağmen kayınpederm kalkalım der oda biz braz daha otralım der kalkmaz ne farkedyosa artık ilk kalknca bz annemlerle yalnız kalcaz yaa içi rahat etmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…