- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
bu kaynanaların hepsini toplayıp kazanda kaynatacan :)
gidiyorum zaten arada yedırıyo içiriyo yolluyo evesu ara acmıyoru cok yakınz ama 3 defa geldıler benımkıler uzakta daha fazla gelmıslerdır sımdı bırdaha cgırsammı dıyorum esım senınkıler cok geldı benımkıler az geldı demesın dıye ama cesaret edemedım yaa
dermi eşin öle ayrım yaparmı eğer öle ayrım yapıosa cnm çağır eşinde görsün sen o kdr hizmet ediosun çalşmana rağmen işten yorgun argın gelip yemek hazrlıosun kayınvaliden bişi derse eşinde görür sana haksızlık yaptığını bide cnm eşin sana hak versede sölemez çünkü sölerse senin daha çok şımarcağını çene yapıp durcağnı düşünür en azından benimki öle kırk yılda bir der haklısın oda ben konuyu uzatrsam susturmak için söler bende sölemyrm artık bişey kendi görüo allaha şükür öle çok büyük sorunlarmz yok kayınvalidemlerle fakat arada oluo çekişme bnm kayınvalidem çok sver insana laf sokmayı ama insan yanındada dili baldan tatlıdır
gidiyorum zaten arada yedırıyo içiriyo yolluyo evesu ara acmıyoru cok yakınz ama 3 defa geldıler benımkıler uzakta daha fazla gelmıslerdır sımdı bırdaha cgırsammı dıyorum esım senınkıler cok geldı benımkıler az geldı demesın dıye ama cesaret edemedım yaa
dermi eşin öle ayrım yaparmı eğer öle ayrım yapıosa cnm çağır eşinde görsün sen o kdr hizmet ediosun çalşmana rağmen işten yorgun argın gelip yemek hazrlıosun kayınvaliden bişi derse eşinde görür sana haksızlık yaptığını bide cnm eşin sana hak versede sölemez çünkü sölerse senin daha çok şımarcağını çene yapıp durcağnı düşünür en azından benimki öle kırk yılda bir der haklısın oda ben konuyu uzatrsam susturmak için söler bende sölemyrm artık bişey kendi görüo allaha şükür öle çok büyük sorunlarmz yok kayınvalidemlerle fakat arada oluo çekişme bnm kayınvalidem çok sver insana laf sokmayı ama insan yanındada dili baldan tatlıdır
bana söylemese bile aklından gecırır esım cok sessız sakın içine atar herseyı kıyamıyorum da bı yandan ne bılım anası ıcın danasını kırmıyım dıyorum ama dayanamıyorum bende ınsanım farkında ama dıle getırmıyo sonucta el kızıyım bn ailesi için öyle böyle demez kı bende demem yanı
karşısına gecıp bi güzel göbek atacan birtane iyi bir kayınvalıde olmazmı yaa yada biz gelınlermı abartıyoruz herseylerı batıyo anlamadım be sahsen
en iyi kaynana ölü kaynanadır demişler
Anneniz de eşinizin kayınvalidesi. İğneyi kendinize cuvaldızı başkasına batırmayın.
bana söylemese bile aklından gecırır esım cok sessız sakın içine atar herseyı kıyamıyorum da bı yandan ne bılım anası ıcın danasını kırmıyım dıyorum ama dayanamıyorum bende ınsanım farkında ama dıle getırmıyo sonucta el kızıyım bn ailesi için öyle böyle demez kı bende demem yanı
doğru olanda denmemesi zaten cnm eşinin üstüne gtme herşeyide söleme eğer bigün sen anneme neden böle dedin die karşına çıkarsa sende o zmn dersin bana bunları dedi gelip sana anlatmdm olur böle muhabbetler die ama o sana gelip anlatmş ayıp dersin susturursun biz nişanlıyken bzmkide herşeyi anlatıodu nişanlıma ben bişi demyodum bigün patladım o anlatıosa bende anlatırım dedim hiç sesini çıkaramadı benimki
benim annem eşime kaynanalık yapmıyor annelik yapıyor ,ben kaynanalık yapanlara söyledim arkadaşım.
O iş öyle değil arkadaşım. Sana göre öyle.
Neyse, benim merak ettiğim şu; ne zaman bu kadar vicdansız olduk? Eğer kayınvalideler kötü ise görüşmeyiz olur biter, ölü olması bir kıstas değildir
O iş öyle değil arkadaşım. Sana göre öyle.
Neyse, benim merak ettiğim şu; ne zaman bu kadar vicdansız olduk? Eğer kayınvalideler kötü ise görüşmeyiz olur biter, ölü olması bir kıstas değildir
kendı adıma söyliyim bir davranısı için kötü diyemem kımseye genel olarak bakarım hal ve davranıslarına ben kayınvalıdeme kötü demiyorum sevıyorum da ama bazı zamanlar oluyo butun artılarını götürüyo etrafımdada kayınvalıdesınden aman amancok memnun olan görmedım eveten iyi kaynana ölü kaynana denmesıde hoş degıl sonucta bızımde annelerımz var
Dünyanın çivisi çıktı; beddualar havada uçuyor, eşimizin annesi ölsün diyenler çoğaldı.
Bunu düşünenler hep nedense ''benim annem çok iyi '' diyede savunuyor.
En azından objektifsin. Konunu okuduğumda gördüm, "kayınvalidemi severim aslında" yazdığını. Kimse memnun olmak zorunda değil ki, misal ben de sevmiyorum. Ama saygı gösteriyorum, söylediği şeyleri duymazdan geliyorum, kazık kadar kocama cocuk muamelesi yapması hoşuma gitmiyor ama sesimi cıkarmıyorum, cünkü benim annem de bana cocuk muamelesi yapıyor.
bnde öyle yapmaya calısacam bundan sonra insallah basarırım 3 maymunu oynamayı saygıda kusur etmemeye calısıyorum ama en son geeldgınde agzımdan cıktı cok saygısızlık denemez ama demesem iyiydi yani
yaa iyi de sus sus nereye kadar onlar istedikleri gibi laf soksunlar biz bakalım mı...onlar da bize saygı göstermeli ama doğru değil mi?????iyi ki demişsin boşver..hakediyorlar çoğunlukla..
yaa iyi de sus sus nereye kadar onlar istedikleri gibi laf soksunlar biz bakalım mı...onlar da bize saygı göstermeli ama doğru değil mi?????iyi ki demişsin boşver..hakediyorlar çoğunlukla..
bnde öyle yapmaya calısacam bundan sonra insallah basarırım 3 maymunu oynamayı saygıda kusur etmemeye calısıyorum ama en son geeldgınde agzımdan cıktı cok saygısızlık denemez ama demesem iyiydi yani
kendı evıne gidince melek gibi davranır cayımı bile elıme verır ama bıe gelınce o koltuk orda guzel olmamıs hadı bunlar sorun degıl fıkır verdı ama benım temızlıgım pisliğimden ona ne ben evıne gidince bi yerde toz görunce eleştirmiyorum yapamamıstır hastadır yorgundur hatta pecete bulup o görmeden bile sildiğim oldu ama benım perdeler dolaplar olay oldu
neyse bak seninki gene iyi ben kayınvalidemlere gittimmi kendin pişir kendin ye oluyor..çay falan getirmeyi bırak yemek bile bazen yapar bazen yapmaz yaparsa da tek çeşitt..yapmadığı zaman birlikte yaparız ama ben özensin isterdim..biz gideceğimz gün bizim için hazırlık yapsın ama nerde...hadi benim için yapmıyor oğlu için yapsa..bide bana ikide birde sen bu evin kızısın...hiç de ben öyle hissedemiyorumm..kızı misafir gibi,ben evsahibi..bulaşk makinesi var ona diziver uğraşma demez,evleri kombili şakır şakır sıcak su var ama ben bulaşkları soğuk suyla durularım,aynı seninki gbi bize geldimi herşeye karışır..o niye orda,ay bunun burda ne işi var,çiçek susuz kalmış....yani herşeye söyleyecek birşeyi vardır..bayan muhalefetsen de söyle ay anne bu toz neeee diye bakalım ne yapacak....benimki bide benm temzilik yapmamı bekler...yeni evliyken yetmişti tasası evi örümcekler basacak diye..ve gerçekten de birsüre sonra birbaktım gerçekten basmışşşşş heryerde örümcekkkkkk ben de desem olurdu ama bi el atıver deyip beni morartırdııı
senın kıde tam şenlikmiş yaa benımkı iş yaptırmaz oraya gidince artık yorulmasın dıyemı temızlıgıme guvenemedıgı içinmi bilemem ama bız gıdecegımz vakıt guzel yemek yapar bende armut degılm sofra falan kurarım bulasıkları makıneye dızerım ama tencerelerı makınaya atmaz elle yıkar ben yıkıyım dedıgımde sen beceremezsın ben cifle bilmem neyle yıkıyorum der amman canıma mınnet be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?