- Konu Sahibi Queen of the North
-
aynen o yayılarak otrmaları sinirime dokunuo bzmklerde 2 aileyi çağrdğımızda hep annemler kalkar ilk evleri bize daha yakın olmalarına rağmen kayınpederm kalkalım der oda biz braz daha otralım der kalkmaz ne farkedyosa artık ilk kalknca bz annemlerle yalnız kalcaz yaa içi rahat etmio
aynen o yayılarak otrmaları sinirime dokunuo bzmklerde 2 aileyi çağrdğımızda hep annemler kalkar ilk evleri bize daha yakın olmalarına rağmen kayınpederm kalkalım der oda biz braz daha otralım der kalkmaz ne farkedyosa artık ilk kalknca bz annemlerle yalnız kalcaz yaa içi rahat etmio
radyologg kaynvaliden belki normalde söylese bunları bu kadar kızmayacaktın ama ortamın kalabalık olması senin hoşuna gitmemiş sanırım.
kayınvalidem bana yapsa aynısını ben kesin sinirimden kudururdum herkesin evinin düzeni kendini ilgilendirir. ben onun evine gidince birşey demiyorsam kimsede benim evime gelince demesin.
temizliğimi yemeğimi beğenmeyen insanı ben bir daha kolay kolay davet etmem açıkçası. gelmek isterlerse kendi arasınlar.
bu arada ölü kaynana olayı biraz abartılmış. tabiki her anne kaynanadır böyle söylenmez. kızlar arasında espiri konusu haline gelmiş eski bir sözdür bu.
en iyi kaynana ya ölü kaynana ya uzak kaynana dermiş eskiler. çok çektikleri için belkide:)
Radyologg aynısı benim de başıma geldi.
Kaynanamlar görümcemler yemeğe gelecekler.Özendim yemeklerime.İçli köfte yapmıştım.Bulguru biraz dağılmış.Görümcem hiç görmemiş gibi "bunlar niye böyle olmuuuş"
demişti.
Ardından pilavı servis ettim.Ben pilavın tane tane olması için limon sıkıyorum demişti.
İyi olmamış demeye geetiriyor.
Ardından çayın yanında elmalı turta verdim sıcak.Fırından yeni çıkarmıştım.
"Ayyy bu niye böyle sıcaaa demişti.
Taze de ondan demiştim.
Ne kadar sinirim bozulmuştu o gün yaa.
Boşuna o kadar uğraşmışım o zaman .Bir de küçük çocuğum var ve hamileyim.Eline sağlık bile dememişlerdi.
Anlamayana yapmayacaksın.
Canım öncelikle mutluluklar dilerim..Seni hatırlıyorum.:)
Boşver evliliğin ilk zamanları böyle şeyler çok takılıyor kafaya bende 3 yıllık evliyim benim kayınvalide de titizlik abidesidir.Bende çok takardım.Çok şükür aram iyidir ama ara ara ince ince laflar sokmaz değil bende hiiiç altında kalmıyorum valla.İlk sıralar olsa çok takardım,şimdi umrumda bile olmuyor valla o türden lafları..
Çünkü yemek ve temizlik konusunda çok iddialıyım,söylemesi ayıp herkes beğenir
o da öyle olduğu için rekabet yaratmaya çalışır ara ara..
Boşver hayatım sende zamanla alışırsın,bi kulağından girsin diğerinden çıksın politik ol,bi çok lafına "he" de geç..
İnan senin için rahat eder..Kafana takarsan hem eşinle yıpranırsın hem de kendine edersin..
ya aynııııı uyuklaya uyuklaya otururlar kalıverin diyelim diye mi yapıyorlar nedirr...kalkın gidin evinzde uyuyun dimi..görüştk işte..hemde bz haftada 2 görüşürüz ya hadi görüşmesek neysee iyice otursunlarr da ne gerek var saatlerce yıllamanınn.ben sıkılırım onlara gittikmi otur oturrr ortalama 5 saate kadar dayanabiliyorum eşim de diyor hadi kalkalım arrtık hadi hesap ver şimdi de nereyeee daha erken yeni evliyken kalın burda diye yapışmalar..
ya aynııııı uyuklaya uyuklaya otururlar kalıverin diyelim diye mi yapıyorlar nedirr...kalkın gidin evinzde uyuyun dimi..görüştk işte..hemde bz haftada 2 görüşürüz ya hadi görüşmesek neysee iyice otursunlarr da ne gerek var saatlerce yıllamanınn.ben sıkılırım onlara gittikmi otur oturrr ortalama 5 saate kadar dayanabiliyorum eşim de diyor hadi kalkalım arrtık hadi hesap ver şimdi de nereyeee daha erken yeni evliyken kalın burda diye yapışmalar..
aynen bizde haftada 2 3 görüşürüz bir seferinde 1 hafta icinde 1 kere gitmişiz kızmış bize nie 1 kere geldk die eşimde evimzde rahatça yiyelim yemeğimizi ister gtmek istemez mecburen gderz ararlar bugün gelin die annemlere gtceğimizi bilirler o gün yine inadına çağrırlar
otursunlar da bişeyin bitarafını yesinler uyuzlarr
Evet yaa.Benimkiler de aynı.
Annemler daha yakın.
Beraber geldiklerinde annemler kalkar.Onlar oturur.Hiç annemlerle beraber çıkmadılar evimden.
Güya onlarında evi oluyor ya oğlan onların
evet bende hatırladım senı sanırım bızım topikte konusmustuk 2011 hazıran gelınlerınde cok tşk ederım iyi dileklerin için ....ya benım huyum pis bişiy diyemezsem eşimden cıkarırım huyumu desem cok cok kırıcı olurum ağzımdan cıkanı kulagım dymaz sonrası kötü olur..bebiş varmı bebiş görüşmeyeli
bizde oğlanda onların evde cnm bde bzmklerde adetmiş aynı şehirdede olsalar gelir gelinde kalırlarmış 3 4 gün bide evlenince 1 hafta gecince kız annesigile gdermş 1 hafta kalmaya erkekte annesigile yani 1 haftalık evlisin 1 haftalğna gezmeye gdiosun saçmalğın daniskası bana sölemişti bunları ben 3 4 gün gelip kalma olayına şaşrmştm ayy ne saçma aynı şehirde kalınrmıymış demiştim ama sadce şaşkınlıktan kayınvalidemde ne demek istyosun sen şimdi gelmemi diosun valla gelir kalırım oğlumun evi değilmi dedi öle klaldı şimdi ne ben gelin diorum ne onlar gelmek istyo çalştğm için amaçları kendlerne hizmet ettirmek allahtan çalşıorum
terbiyesizzzzzzzzz seni kaynanan bi duysa bizi bile vurur benımkıde tabı benımkı laz kızı zaten
hahahahha beni bu hale getirnenler utansın ben böyle değildim yaşarken oldummmmmmmmduysun aman gıcık...
ee sende kal dıyıvereydın ya belkı oğlunu özlemıstır hatta deseydın annecım oğlunla uyuyabılrsın bu gece dıye
deseydm valla dimi bidaha bi bizde bi onlrdaaa ohhhhhhhh kalıkalıverridikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?