Siz de kaynananız sizdeyken misafir çağırmasaydınız kalmaya huyunu bilmiyor musunuz misafir başka misafir sevmez. Bir de sizi kendi evinizden nasıl kovdu anlamadım onunla mı kalıyordunuz ki kovdu orasını anlayamadım eviniz yeriniz ayrıysa kirasını siz veriyorsanız nasıl kovabilir ki sizi yani.
Daha önce epey sıkıntı yaşamışsınız,
gelmek istediginde gerek yok teşekkür ederim diye geri çevirseydiniz daha iyi olurdu.
''Ne hakla benim evimin misafirine karışırsınız, bu evin hanımı benim'' deyiverin bir dahakine.
Aman huysuz iste.
Belki arkadasinizi kiskanmistir.
Ayni benim kv sakin görusme acima esin icin bile olsa gorusme yakinda o da anlar ki
Benim esim gibi bi insan bile resti cektiyse seninkide anlar
Benimki anladi ama psikolojim bozuldu adi gecince kalp ritimlerim bozuluyor igreniyorum ondan neyse sayfalarca nefret kusmuyum simdi
Ama kesinlikle koy mesafeni herkes anne olamaz cnm oglunu seven gelininide sever saygi duyar
mutfakta kızartma olurken söyledıgı lafa cevap verseydın keşke? '' olsun, temızlenır sorun yok, camlar acılır gıder kokusu'' gibisinden.
sana ne zaman laf etse cevabını yapıstır
orası senın evın. senın evınde sana çalım yapamaz
Hiçbir şey de yapamaz. Aaaa, bu ne canım? Bilsinler artık yerlerini. Ezdirmeyin kendinizi, eşiniz için de geri adım atmayın. Sizin evinize sizi mi sığdırmayacak?Eğer o kadar sert bir cümleyle yükselseydim sanırım cinayet çıkardı.
Evde yokmus gibi davran.
Kuser gider.
yok zaten normal bır tonla söylemelıydın.Aynen ben de onu görünce kalp ritimlerim bozuluyor.
Bana değil arkaşıma söyledi. Ben aalondan duydum arkadaşımın yanında gerginlik çıksın istemedim.
Uzak durun. .
Oğlu gitsin. .
Huzur bozanlar uzak ..
Evet sıkıntıEşimle de aramuzdaki ilişkiye yansıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?