KAYINVALİDEMİN DENSİZLİĞİ

Bir de canım kısa zaman kalmıyor ki kimseyi çağırmıyayım. Her geldi 1 ay bizde birde bir hafta bile olsa ne hakkı var.

Şu okuduklarımdan sonra asıl bebeğiniz doğunca olabileceklerden gözüm korktu doğrusu
bazı insanların yokluğu varlığından daha hayırlıdır
oğluda biliyordur annesinin nasıl biri olduğunu, nasıl olsa bir sebep olur küsersiniz yine ama bu sefer sakın ama sakın
barışmayı düşünmeyin
kim olursa olsun duracağı yeri bilmeli, eşinizin annesi diye hayatınızı cehenneme çevirmeye hakkı yok

''Ne hakla benim evimin misafirine karışırsınız, bu evin hanımı benim'' deyiverin bir dahakine.

mutfakta kızartma olurken söyledıgı lafa cevap verseydın keşke? '' olsun, temızlenır sorun yok, camlar acılır gıder kokusu'' gibisinden.
sana ne zaman laf etse cevabını yapıstır
orası senın evın. senın evınde sana çalım yapamaz

Ayni benim kv sakin görusme acima esin icin bile olsa gorusme yakinda o da anlar ki
Benim esim gibi bi insan bile resti cektiyse seninkide anlar
Benimki anladi ama psikolojim bozuldu adi gecince kalp ritimlerim bozuluyor igreniyorum ondan neyse sayfalarca nefret kusmuyum simdi
Ama kesinlikle koy mesafeni herkes anne olamaz cnm oglunu seven gelininide sever saygi duyar

Allah bu kv lerin şerrinden korusun ıslah etsn..

Aynen ben de onu görünce kalp ritimlerim bozuluyor.

Bana değil arkaşıma söyledi. Ben aalondan duydum arkadaşımın yanında gerginlik çıksın istemedim.

Aynen ben de onu görünce kalp ritimlerim bozuluyor.

Bana değil arkaşıma söyledi. Ben aalondan duydum arkadaşımın yanında gerginlik çıksın istemedim.
yok zaten normal bır tonla söylemelıydın.
densiz kadın. taviz verme böyle bir karaktere
bırak ınceldıgı yerden kopsun bazı seyler

Son düzenleme:
Uzak durun. .
Oğlu gitsin. .
Huzur bozanlar uzak ..

Kocanın sana garezi mi var aklından zoru mu var bu kadın heleki gebeliğinin başında çocuğun duşsun diye gelmiş resmen yuh yuh yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…