Kayınvalidemin Duygusuzluğu

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Çalışan bir bayanım haftanın 6 günü çalışıyorum. Bu yıl içerisinde çocuk yapmayı düşünüyorum. Anneme ve kayınvalideme uzak mesafede oturuyorum. Kendi kendime düşündüm kayınvalidem daha merkezi bir yerde oturduğu için oraya taşınmayı düşündüm ( kendi kendime planladım ) Dün akşam da kayınvalideme yemeğe gittik. Daha öncelerde bir kaç kere çocuğunuz olursa ben bakarım diye söyler dururdu. Buna güvenerek konuyu açtım sizin buralarda ev bakıyoruz dedim çok mutlu oldu bizde etrafa haber salalım da bulalım falan dedi. Arkasından çocuk konusunu açtım sen bakar mısın dedim dedim direk ciddileşti hastayım nasıl olur bakamam dedi daha önce ki açtığım konulardan biliyorsunuz diğer oğluna ev almıştı bizim evimiz olmadığı için benim işten çıkmam imkansız çalıştığım için de çocuk yapmam zor bakacak biri olması lazım ayrıca dadı tutarsam da maaşım direk dadıya gidiyor. Kendi anneme söyler söylemez direk ben bakarım ne olacak sizde hafta içi gelir görürsünüz dedi çok mutlu oldu çocuk olmadan sahiplendi. Kayınvalidem de torun yapın yapın diyip duruyor ama bakmaya gelince orta da yok bu kayınvalidem niye böyle ? Sizce ne yapmalıyım ? Annem baksa Hafta da 1-2 gün çocuğumu görmekle olur mu?

Haftada 1,2 gün bence olmaz. Kendi annenize yakın bir yere taşınmanız daha sağlıklı.

Annenizle aynı şehirde mi oturuyorsunuz? Eğer öyleyse annenize yakın bir yere taşınmanızı tavsiye ederim. Zorla yapılacak işten hayır gelmez. Ben çocuğumun benden ayrı kalmasını istemezdim. Güvenli bağlanma diye bir şey var, çocuğunuz haftanın 5 günü sizden ayrı kalırsa ileride psikolojisinde derin yaralar açılabilir.

Haftada 1-2 gün görmek hem sizin için hem çocuğunuz için hiç iyi olmaz.Hem bana kalırsa çocuğunuzu kimseye vermek istemezsiniz,özlersiniz vs. Evli olmadığım için benim diyebileceğim bu kadar.

kendi anneme yakın taşınırsam işime çoookkk uzaklaşıyorum günlük 4 saatlik yol gidip gelmem gerekiyor bunu o kdara düşündüm ki
Ben anneme yakın oturuyorum ve günlük 4 saatim yollarda geçiyor. Ama çocuk için değer.

kendi anneme yakın taşınırsam işime çoookkk uzaklaşıyorum günlük 4 saatlik yol gidip gelmem gerekiyor bunu o kdara düşündüm ki

Çok uzakmış taşınma bence annende sana gelip baksın çocuğa olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…