- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Merhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Çalışan bir bayanım haftanın 6 günü çalışıyorum. Bu yıl içerisinde çocuk yapmayı düşünüyorum. Anneme ve kayınvalideme uzak mesafede oturuyorum. Kendi kendime düşündüm kayınvalidem daha merkezi bir yerde oturduğu için oraya taşınmayı düşündüm ( kendi kendime planladım ) Dün akşam da kayınvalideme yemeğe gittik. Daha öncelerde bir kaç kere çocuğunuz olursa ben bakarım diye söyler dururdu. Buna güvenerek konuyu açtım sizin buralarda ev bakıyoruz dedim çok mutlu oldu bizde etrafa haber salalım da bulalım falan dedi. Arkasından çocuk konusunu açtım sen bakar mısın dedim dedim direk ciddileşti hastayım nasıl olur bakamam dedi daha önce ki açtığım konulardan biliyorsunuz diğer oğluna ev almıştı bizim evimiz olmadığı için benim işten çıkmam imkansız çalıştığım için de çocuk yapmam zor bakacak biri olması lazım ayrıca dadı tutarsam da maaşım direk dadıya gidiyor. Kendi anneme söyler söylemez direk ben bakarım ne olacak sizde hafta içi gelir görürsünüz dedi çok mutlu oldu çocuk olmadan sahiplendi. Kayınvalidem de torun yapın yapın diyip duruyor ama bakmaya gelince orta da yok bu kayınvalidem niye böyle ? Sizce ne yapmalıyım ? Annem baksa Hafta da 1-2 gün çocuğumu görmekle olur mu?
çocuk bakmak çok zor bir şey KV niz yerine ben olsam aynı şekilde uzak dururdum.kimse kimseye güvenip çocuk yapmasın.hastalık olur şu olur bu olur arada bakılır ama sürekli bakmaya ben sıcak bakmıyorumMerhaba hanımlar hemen konuya girmek istiyorum. Çalışan bir bayanım haftanın 6 günü çalışıyorum. Bu yıl içerisinde çocuk yapmayı düşünüyorum. Anneme ve kayınvalideme uzak mesafede oturuyorum. Kendi kendime düşündüm kayınvalidem daha merkezi bir yerde oturduğu için oraya taşınmayı düşündüm ( kendi kendime planladım ) Dün akşam da kayınvalideme yemeğe gittik. Daha öncelerde bir kaç kere çocuğunuz olursa ben bakarım diye söyler dururdu. Buna güvenerek konuyu açtım sizin buralarda ev bakıyoruz dedim çok mutlu oldu bizde etrafa haber salalım da bulalım falan dedi. Arkasından çocuk konusunu açtım sen bakar mısın dedim dedim direk ciddileşti hastayım nasıl olur bakamam dedi daha önce ki açtığım konulardan biliyorsunuz diğer oğluna ev almıştı bizim evimiz olmadığı için benim işten çıkmam imkansız çalıştığım için de çocuk yapmam zor bakacak biri olması lazım ayrıca dadı tutarsam da maaşım direk dadıya gidiyor. Kendi anneme söyler söylemez direk ben bakarım ne olacak sizde hafta içi gelir görürsünüz dedi çok mutlu oldu çocuk olmadan sahiplendi. Kayınvalidem de torun yapın yapın diyip duruyor ama bakmaya gelince orta da yok bu kayınvalidem niye böyle ? Sizce ne yapmalıyım ? Annem baksa Hafta da 1-2 gün çocuğumu görmekle olur mu?
Torun dediğinin tadı zaten sevmekle çıkar. Yaşlılar torunu niye sever. Çünkü zahmeti yok sevgisi var sadece. Cefası yok ezası yok. Bu yüzden torun tatlıdır.kızlar kayınvalidem bana o kadar donuk ve soğuk kanlı dedi ki hiç böyle bi ifade takınmadı onun için dedim ama yanınıza taşınıyoz diyince gülleri açtı öp kokla torun da zahmeti çekmeye gelince değil mi.evet bakmaya mecbur değiller.kimsenin çocuğunu bakmadı daha.eltim işten çıkıp kendi baktı çocuğunu onlara ev aldılar çalışmasına gerek kalmadı.Ama benim durumum öyle değil ki ev alma imkanım hiç yok şu anda çalışmak zoruyndayım anca geçiniyoruz.
bir süre yapmayın çocugu biraz birikim yapınkızlar kayınvalidem bana o kadar donuk ve soğuk kanlı dedi ki hiç böyle bi ifade takınmadı onun için dedim ama yanınıza taşınıyoz diyince gülleri açtı öp kokla torun da zahmeti çekmeye gelince değil mi.evet bakmaya mecbur değiller.kimsenin çocuğunu bakmadı daha.eltim işten çıkıp kendi baktı çocuğunu onlara ev aldılar çalışmasına gerek kalmadı.Ama benim durumum öyle değil ki ev alma imkanım hiç yok şu anda çalışmak zoruyndayım anca geçiniyoruz.
eltinlere ev almaları ilginç.neye karşılık alındı bu ev.size maddi yardım filan yapılmadı mı.kızlar kayınvalidem bana o kadar donuk ve soğuk kanlı dedi ki hiç böyle bi ifade takınmadı onun için dedim ama yanınıza taşınıyoz diyince gülleri açtı öp kokla torun da zahmeti çekmeye gelince değil mi.evet bakmaya mecbur değiller.kimsenin çocuğunu bakmadı daha.eltim işten çıkıp kendi baktı çocuğunu onlara ev aldılar çalışmasına gerek kalmadı.Ama benim durumum öyle değil ki ev alma imkanım hiç yok şu anda çalışmak zoruyndayım anca geçiniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?