çünkü ogullarını kıskanıyorlar gelinden.Zamanında annelik yapmayan annelerin,evlatları yeni yuva kurunca annelik duyguları kabarıyor..
O duygular da nedense hep eşlerinin yanında depreşiyor:)
Görmezden gelin..
Bu is konusunda cok dertliyim gercekten. Cok istedigim bir iste calisiyorum. Tayin isi icin ugrasiyoruz ama olmadi. Sanirim bir sene bu sekilde devam edecek.pek yapacak birşey yok çünkü kv asla değişmeyecek belli ki size inat yapıyor birşeyleri..
neden tüm hafta oglu ile görüşmüyorda siz geldiğiniz zmaan görüşmek istiyor arıyor vs.. ben bunda art niyet ararım.
belli ki oglunu sizden kıskanıyor başkası ile paylaşmaya dayanamıyor siz hiç birşey yapamassınız üzgünüm.
eşiniz yapacak. bir dur diyecek.. mesafe li olacak biraz. dengeyi kuracak yoksa çok yıpranırsınız.
eşiniz çizgiyi çekmeli bence.
size laf sokmuyor ve zararı yok ise sizde bazı şeyleri görmeyeceksiniz sizde
eşiniz size değer veriyor mu mesela ? bunlar önemli
ayrıca sadece hafta sonu evde olmakla evlilik hayatı yürümez ki bence başka bir iş bulmalısınız.
anladım.. o zaman zor işiniz dediğim gibi herşey eş kişisinde bitiyor. sizde biraz akllı oynayın birşeyleri.. onun eline koz vermeyin. yani belli ki birşeyleri gözünüze sokarak kasıtlı yapıyor.Bu is konusunda cok dertliyim gercekten. Cok istedigim bir iste calisiyorum. Tayin isi icin ugrasiyoruz ama olmadi. Sanirim bir sene bu sekilde devam edecek.
peki neden haftaiçi hiç sevip öpesi göresi gelmiyor da sadece haftasonu geliyor ilginç bi durum.Oğlumun resmini telefona koyarım bir Allah'ın kuluda karışamaz. (Gelin dahil)
Oğlumu severim de öperimde izin mi alıcam gelin hanımdan.
Yeter yani.
Hayir yanlis anlamissiniz. Mevzu fotosunu koymasi degil ki. Mevzu sevmesi de degil. Sorun olan onlarca kez bunu soylemesi. Her aksam senle yatip her sabah senle kalkiyorum gibi soylemleri. Sevsin de edepli sevsin diyorum. Sevgilicilik oynamanin geregi ne.yani kusura bakmayın da sizin eşinizse de onun da oğlu.telefona resmini kkoymasında ne gibi bir sakınca var.siz oğlunuz olsa ekran resmi yapmazmısınız.İyi artık evlendi diye oğlumuzu da öpmeyelim,gelin izin vermiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?