Kayınvalidemin ekran resmi

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Kayinvalideme telefon aldik esimle birlikte. Ekrana esimin fotosunu koymus. Her ama her gorusmemizde bak oglum senin fotografin her gece yatmadan bana bakiyorsun her sabah ilk sana bakiyorum diyor. Bunu onlarca kez duydum. Esimin annesi esime asiri duskun bu arada. Ölür biter ogluna ama nasil bir gosteris gormeniz gerekir. Onlara gittigimizde esimi ayakta gordugu her an sarilir kosup. Sarilsin opsun ama gercekten gozume sokacak kadar abarti. Esim ameliyat olmustu yeni evlendigimizde ordek aldim ben sana ordege yap tuvaletini diye o kadar israr etti ki unutmamisim halen. Ordegin ne oldugunu bile bilmiyordum. Salonda kendisi koca oglunun tuvaletini yaptirmaya kalkti ama tabiki esim kabul etmemisti.
Bu arada ben haftaicleri sehir disindayim. Haftasonu evime esimin yanina donuyorum. Tum hafta anne ogul hic gorusmezler. Oglu yalniz iyi mi birseye ihtiyaci var mi umrunda degil. Ben eve gittigimde gorusecegi tutar kayinvalidemin. Iki gun boyunca kac kere arar. Ne yapiyorsunuz bugun planiniz ne goruselim...ben bunlari bunlari yaptim sunlari yedim diye gununun ozetini verip telefonda maksimum sure tutma pesinde. ziyarete gideriz her haftasonu. Evden mi geldiniz simdi nereye gideceksiniz sorulari olmadan gun gecirdigimi bilmem. bu aralar hastaliga takti bir de. Hastaneye gidip test yaptirip tum gun sonuclarini anlatip esime randevu aldirip hastaneye goturtme cabalarinda. Bir de cok korkarmis o testleri nasil yaptiracakmis. Bir kizi ve torunu da var bu arada. Esiyle anlasama da birlikte yasiyorlar. Siz soyleyin bu abarti durumdan kurtulabilmek icin ne yapabilirim. Bu anlattiklarim yaptiklarinin yuzde besidir belki. Merak ettiginiz varsa siz sorun anlatiyim. Aklima geldikce ekleme de yaparim. Bahsettigim normal bir anne sevgisi degil. Kiskandigim da yok. Gercekten rahatsiz edici bir boyutta gosteris soz konusu.

Koysun ne var o fotoğrafın size ne zararı var geçenlerde de başka üye whatsapp fotosu yaptı diye gıcık oldum demişti sevsin ne olmuş o yine sizin kocanız doktora götürse ne olacak, sarılsa öpse ne olacak elinizden almıyor ya yapmacık olsun ya da olmasın ne yapabilirsiniz ki.

Ayrıca eşiniz ameliyat olmuş belli ki tuvalete kalkması yasakmış annesi onun koca adamı mı var yardım edebilir tuvaletini yapmasında.

Hem tüm haftaiçi şehir dışındasınız evlisiniz ama evli gibi değilsiniz yani sadece haftasonundan haftasonuna evlilik mi olur sonra da annesini kıskanıyorsunuz o zaman işinizden ayrılın başka iş bulun oturun eşinizin başında onu yer ayrı sizin yeriniz ayrı bunu kabul edin kadının sizinle bir zoru yok birşey yaptığı yok yani

pek yapacak birşey yok çünkü kv asla değişmeyecek belli ki size inat yapıyor birşeyleri..
neden tüm hafta oglu ile görüşmüyorda siz geldiğiniz zmaan görüşmek istiyor arıyor vs.. ben bunda art niyet ararım.
belli ki oglunu sizden kıskanıyor başkası ile paylaşmaya dayanamıyor siz hiç birşey yapamassınız üzgünüm.
eşiniz yapacak. bir dur diyecek.. mesafe li olacak biraz. dengeyi kuracak yoksa çok yıpranırsınız.
eşiniz çizgiyi çekmeli bence.
size laf sokmuyor ve zararı yok ise sizde bazı şeyleri görmeyeceksiniz sizde
eşiniz size değer veriyor mu mesela ? bunlar önemli

ayrıca sadece hafta sonu evde olmakla evlilik hayatı yürümez ki bence başka bir iş bulmalısınız.

Zamanında annelik yapmayan annelerin,evlatları yeni yuva kurunca annelik duyguları kabarıyor..
O duygular da nedense hep eşlerinin yanında depreşiyor:)
Görmezden gelin..
çünkü ogullarını kıskanıyorlar gelinden.
gelin ile paylaşmaya dayanamıyorlar hep bu yüzden
zaten gerçek olsa inat yapar gibi yapmaz

Daha öncede bir konuya benzerliği var konunuzun geçen haftalarda.
Belkide sizi kıskanıyor olabilir art niyetli değil dir tabiki de paylaşamıyordur oğlunu içten içe.
Fotoığraf koyması bir ANNE olarak mesela benim için abartı değil,Koyarım bu kimseyi ilgilendirmez.
Ama bu devamlı yüze söylemesi garip belkide kendini böyle rahatlatıyor.
Yani iyi tarafından bakın olaya.
Lazımlık mıdır nedir se o oğluna kıyamamış açıkçası hastayken ve neyapabilirim kısmında kendi çocuğu olduğu için abartı diye düşünmemiş.Ama zaten oğluda onu kullanmamış..Gereken cevabı almış.

Bu is konusunda cok dertliyim gercekten. Cok istedigim bir iste calisiyorum. Tayin isi icin ugrasiyoruz ama olmadi. Sanirim bir sene bu sekilde devam edecek.

seninki yine ekran resmi yapıp tek kendisi görüyor keşke benimki de böyle olsa. benimki whatsap durumuna atar elli tane akrabası, teyze kızı, amca kızı, kızının üniversite arkadaşları hepsi görür. çok seviyorsan ekran resmi yap bak yani ne diye millete gösterme çabalarındasın. görümcem de aynı şekilde. bi de arkadaşları bu abin evli mi bekar mı vs diye soruyorlarmış görünce. onu da gelip bana anlatırlar.

Bu is konusunda cok dertliyim gercekten. Cok istedigim bir iste calisiyorum. Tayin isi icin ugrasiyoruz ama olmadi. Sanirim bir sene bu sekilde devam edecek.
anladım.. o zaman zor işiniz dediğim gibi herşey eş kişisinde bitiyor. sizde biraz akllı oynayın birşeyleri.. onun eline koz vermeyin. yani belli ki birşeyleri gözünüze sokarak kasıtlı yapıyor.
eşiniz ile hiç konuştunuz mu bu durumu
o ne diyor farkındamı ? resmen birşeyler kasıtlı çok belli yani

İyi de eşinize bişey demiyor musunuz?
Haftaiçi görüşün ben senin anneni görmeye gelmedim evimde oturmaya geldim senle vakit geçirmeye geldim demiyor musunuz?

Telefonda o kadar süre konuşmak yanındaki insana saygısızlıktır bilmiyor mu eşiniz.

Siz kv ye değil azıcık eşinize gürleyin bence.

Hayir yanlis anlamissiniz. Mevzu fotosunu koymasi degil ki. Mevzu sevmesi de degil. Sorun olan onlarca kez bunu soylemesi. Her aksam senle yatip her sabah senle kalkiyorum gibi soylemleri. Sevsin de edepli sevsin diyorum. Sevgilicilik oynamanin geregi ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…