Kayınvalidemin ekran resmi

Oğlunu karısı varken tuvalettede götürmezsin ya. Bunun dışında olanlari kayinvalidem de yapıyor eşime oda düşkün ama eşim ikimizin arasıni dengeliyor. Ne çok benci ne cok anneci bu yüzden beni rahatsiz etmiyor.

Şöyle düşünüyorum tabi ki annelik içgüdüsü o şekilde davranıyordur yaşamadım bilmiyorum ama evlenince bir tık ger planda durulması taraftarıyım karı koca birbirine alışsın birbirini tanısın sonra da eş kişisi karısından annelik bekliyor sonra yetememezlik duygusu başlıyor

Bunu değiştiremezsin canım kv let oğullarını bizden kıskanıyor.Benim kv de benim gözüme sokacak şekilde abartı sevgi gösterileri yapardı önceden sırtım ürperirdi çok çirkin ve yapmacık gelirdi.Şimdi artık takmıyorum gül geç sen de her haftasonu da görüşmeyin mesafenizi koyun derim

Konu başlığı anlamsız. Ekran resmi değil ki sorun. Kadının oğluna olan aşırı bağımlılığı. Yani diğer şeyler.olmasa.ekranina resim koysa ne olacak derdim

Kadın konuyu 2018de açmış bide banlanmis niye gündeme getirdiniz :)

Değerli analar, kendi oğluşlarinizi düşünüp yorum yapmışsıniz ama konu eski, konu sahibi de uzun süredir girmiyor siteye. Zaten daha sonra baska olaylar da olmuştu diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…