Kayınvalidemin ekran resmi

Konu sahibi ilk mesajınızda olayları doğru.anlatamamissiniz arkadaşlarda sizi haksız bulmuş duzenleyin isterseniz.genelde çocukken gerekli ilgiyi göstermeyen annelere evlenince çocuklarının üstüne düşüyor kv nizde böyle.bende gerçekten biraz sizi kıskandığı için yapıyor olabilir.ama gayet akıllıca davranmışsınız eşinizle yüz göz olmayarak bırakın kendi görsün annesinin çocukluklarını.hic canınızı sıkmayın siz sallamadıkça düzene girer

Ohoo siz ne diyorsunuz ben ne diyorum.
Konuyu tamamen okudunuz mu acaba?
Herkes kendi telefonunda istedigi fotorafi koysun zaten. Konu sahibi bunu sorun yapmiyormus ama. Sorun yaptigi yukarda size alintiladigim gibi surekli dile getirmesi telkin tadinda.
Yoksa o konuya bende karsi degilim ki umrum olmaz.
Bence gecen ki konu yuzunden konu sahibine duzgun yorumlar gelmiyor. Konu otekinde ki gibi ekran goruntusu degil.

Ayrica kimse anne babasini atsin demiyor burda. Hele ben hic demem. Kendi anne babami atmam..ki karsimda ki insandan da dolasiyla beklemem boyle birseyi.

Kafalar boyle oldukca yanlis anlasilmalar normal herhalde. Tek yol aile atilsin diye akillara geliyor direk sanirim... Veya oyle bir algi olusuyor. Ne diyeyim..

Bu psikolojik bir sorun, eşinden memnun olmayan yada eşi ölmüş kadın oğlunu koca figürü olarak benimsiyor, adı vardı bunun hocamız anlatmıştı derste unuttum. Ben şimdi buraya yazarsam ban alırım. Nete yazıp okuyun, çok karmaşık ve hastalıklı bir durum.

kaynananin siz yokken aramayip sormayip siz gelince ortaya cikmasi ozetle dostlar alisveriste gorsun..derdi sizsiniz klasik oglum da oglum obsesyonundan da fazlasi.yapacak birsey yok duzelmez.hoslanmadiginizi belirtirseniz de daha da abartacagina eminim,yok saymaya calisin zor olsa da(bu arada koskoca adama ordek alip tuvaletini yaptirma israri da ayri bir olay)

Oglunun fotografini ekran resmi yapabilir bunda kotu birsey yok.Ama asiri sevgi ve sorulari insani bunaltir haklisiniz.Sizi kiskandirmak icin yapiyor olabilir.Benim kvde bizi cok yoruyor.esimle sohbet edemiyoruz hep bize bakiyor ne konusuyosunuz ne oldu ? Sizi duyamiyorum hep sorgu sual ,valla insan boguluyor ama ne yapcaz katlaniyoruz iste

Zamanında annelik yapmayan annelerin,evlatları yeni yuva kurunca annelik duyguları kabarıyor..
O duygular da nedense hep eşlerinin yanında depreşiyor:)
Görmezden gelin..
Evet cnm aynen benim esimin de oyle.kor olunce badem gozlu oldu.esimle oturdugumuz apartman da babama ait dairede altli ustlu oturuyoruz.kira vermiyoruz bir nevi ogullarini aldim onlar suru halinde yasar bes erkek kardesler.kv cildiriyor simdi...

Oğlunu çok seven bir anne ve eşini özleyen bir hanım ikinizin de fedekarlk etmesi lazım emme adamı bogacaksiniz sevgiden rahat bırak gelin kocan ilgiden usanirsa seni bulur.bendede var oglusuna doymamış bir anne ben bıraktım doysunlar birbirine aman onlarla mi uğraşicaksin bak rahatına kafana gore dinlen gelirse senle gezin gezlmese yolla annesine

Eşiniz sorun etmiyorsa asıl sorun o zaman başlar bu defa annemle arama giriyorsun diye size takar aman dikkat

Sizin ki anlattığınıza göre baya abartı bizimki şükür düşkünlükten ileri gitmez hastalıklarını çok anlatmaz üzülmesin diye

Benimki dediğin gibi kocası ölmüş benim adamı paylaşmak istemiyor şansıma kusseyim.evlendigim günden beri ne çekiyorum arkadas önüne yemek koyarım bacilarina koydurur kendi koyar elbisesini makinaya koyarım ben yapicam diyo nefes aldırmıyor bize ben bıraktım ALLAH a havale hepsi kendi ağzıyla benim kuma gibi gördüğünü yanlış laf diyorum anlamıyorlar bende bıraktım ne halleri varsa gorsun

Biz de aynı durumdaydık, ne konuşuyorsunuz, demin ne konuştunuz, duyamıyorum, hiç tanımadığı anlamadığı bir konudan bile konuşmaya kalksak gene aynı sorgular başlıyor, tek kelime etsek anında lafın içinde daha biz cümleyi bitirmeden sorguya başlıyor.Uyuduğunu sanıyorum nerden duyuyorsa tek kelime eder etmez sanki bomba patlamış gibi kafasını kaldırıyor, ne oldu ne konuşuyorsunuz diye başlıyor sormaya.Bu acayip hastalıklı geliyor bana ama ne amaçla yaptığını, bunu yaparken ne olmasını umduğunu bir türlü bilmiyorum.Bilen biri varsa gerçekten çok makbule geçecek.

Iyi artik evlendi diye evlattami sevmeyelim benim kv şap şap öper ama kadinin yapisi oyle hepsine duskun hicte rahatsz olmam yarin benimde cocugum olur daha iyi anlarim

bnm kv de cok sever oğlunu her geldiğin öpüşüp koklaşıp otururlar eşim dizine yatar fln takmıyorum annesidir sonucta
ama aynı evde olsak sürekli bu durum olsa belki sorun olabilirdi bilmyorum

Ya meraktan yada kiskancliktan baska ne olabilir ki.Dizi izleyemiyorum hep sorular bu kimdi ne oldu, biri beni arasa kimdi ne konustunuz ne dedi.Yetmiyor ogluma karisiyor her dk cocuga su verdinmi emzirdin mi ? Besige koy, bazen sorduklarini duymazdan geliyorum, israrla tekrar soruyor.Yani ucan kusu bile sorcak gercekten insan bikiyor yaa kafa bu kndi evimde misafir gibi oldum bir kahve bile icemiyorum bana kahvenin tadi nasil diyor, ben hic sevmiyorum diyor. Sen nasil iciyorsun diyor

aynı evdesiniz sanırım cidden zormuş sizinki, ben hiç görüşmüyorum artık.sabırlar dilerim.

Zamanında annelik yapmayan annelerin,evlatları yeni yuva kurunca annelik duyguları kabarıyor..
O duygular da nedense hep eşlerinin yanında depreşiyor:)
Görmezden gelin..

Yorumunuzun ekran resmini aldım hatta çerçeveletip duvarıma asmayı düşünüyorum eşim ve kayınvaldemin göreceği şekilde..

Hiç annelik yapmadığını nerden biliyorsunuz?
Karnında taşımış, dogurmus emzirmis yedirmiş icirmis büyütmüs yetmez mi
Suçu ne teline resmini koymak
Bı yavaş derim ben
anne olursanız daha iyi anlarsiniz.

Klasik kv iste beni.ki de ayni yalnizo hergun arar. Evdeyken ozellikle arar. Ayni sehirdeyiz görüntülü bile konusurlar. Evlenince kiymete biniyor galiba ogullari. Kimse anne evlat arasina giremez o bagi koparamaz ama maalesef erkek amnelerinin hepsi korku ve kiskanclik icinde. Ben yazsam burda destan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…