- 11 Mayıs 2022
- 651
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.076
- 28
Hastayla ilgilenmek, bakımını yapmak zor bir süreç. Kayinvalideniz bir terapi alabilir. Yaş ilerledikçe dayanma gücü azalıyor malesef. Tabiki hastaya da çok zor. Rabbim kimseyi kimsenin eline bırakmasın. Siz güleryuzunuzu eksik etmeyin. Sevmek ve gülümsemek bence tüm insanları iyileştirir. Kayinvalideniz sevgisiz büyümüş olabilir, davranışlarına bakılırsa mutlu bir hayatı da olmamış. Bir psikologa goturebilirseniz biraz daha hafifleyecektir.Kızlar selam . Biliyorsunuz kv kp bende kalıyor 3 haftadır miras işleri için kv annesinden kalan evi var fln onlarla uğraşıyorlar fln
Neyse ne zaman gidecekleri belli değil haftaya yeğeni gelecek onu bekliyor fln.
Benim kp demans rahatsızlığı var alzmher demans bir çok ilaç kullanıyor dolayısıyla sık sık tuvaleti geliyor gece fln çok kalkıyor ama benim kv kp o kadar garip davranıyor ki kocasına üzülüyorum garipsiyorum bazen eşim söyleniyor ama nafile anlamıyor yok gene mi tuvalet bıktım ağzına s.. yeter artık kafasına fln itekler gibi vuruyor söyleniyor itekliyor fln yani merhamet yok .. tamam yaşanmışlıkları vardır geçmişte bilemem ama bu şekilde davranması beni üzüyor kaldıramıyorum .. belki de babam olmadığından dolayı bazen eşim söylenirken dayanamıyorum biz nasıl olacağız acaba diyorum ama dayanamıyorum konuşasımda var karışma she gidecek nasılsa diye susasımda var. Her şeye karışması eşimle beni evde takip etmesi de cabası zaten yapı gereği bağıran bi tip kv yüksek sesle atarlı konuşur hep alışamadım 2 yılda .. sürekli kulağı eşimle bende .. ne yapacağımı şaşırdım kp ile ilgili ..