Bunaldım iyice ..

Bu evlilik ve uyumsuz aile olması gerçekten çok zor anlayissiz çalışan kadına değer vermeyen insanlar olmalari çok zor Zaten iste birsuru gıcık insanlarla bir sürü şeyle karşılaşıyorsun stres oluyorsun eve geldiğinde de rahat edememek gerçekten çok zor ama bunu es ailesinden kimse anlamaz ne var kalsın ne zararları var derler esin de aynı şekilde düşünür kimse görmez senin iste neler yaşadığını eve geldiğinde herşeye yetişmeye çalıştığını kimse gormez

Anneniz sizde kaldigi icin haksizsiniz diyorum kucuk odada olsa sonucta aylarca kaliyor dogal olarak esin ailesininde kalma hakki doguyor her iki sekildede uzun misafirlik rahatsiz edici ama yinede esin sordugunda surekli erken yatmaktan sikiliyorum diyebilirsin ya odanıza tv alin yada yataginizda uzanip telefondan biseyler izleyin cokta cozumsuz bir durum degil
Ben zaten kaldıkları için bir şey demiyorum ki yani söylenen bir şey yok ben sadece içimi döktüm yani uygulanan söylenen yapılan bir şey yok .. kalamaz kalmamalı demiyorum yani .. odam da izliyorum zaten çözümü buldum yani

Çok zor Yaa gerçekten birde çalışıyorsun yemek yapmayan herseyde size bakan birileri olsaydı ki Benim kv kp yaşlı kv zaten oturduğu yerden kalkamayan biri ama çene bol tabi iğne mi laflar sozler yani bana gelseler kalsalar o kadar uzun süre yemek falan yapmayacaklar bulaşık falan da yıkamayacaklar yani yemek işi temizlik bulaşık hep bende olacak akşam 18 den sonra eve giren biri olarak yeri geliyor kendime yetemiyorum ama bu konuyu da anlayacak insanlar değiller bende gelir de uzun uzun kalırlarsa diye bunalıyorum ki illa ki gelecekler ama yardım eden insanlar değiller gelin gelsin eve bize yemek yapsın önümüze koysun önümüzden kaldırsın diye bakan insanlar eşim deseniz zaten çokta bana ev işlerinde yardım etmez çöp dolsa taşsa balkon ben söylemeden aklına gelmez atmayı öyle biri esim de valla zor şey insanların anlayissiz olmaları çok kötü birşey desen kötü oluyorsun vay efendim sen benim ailemi istemiyora getiriyorlar busefer kötü gelin oluveriyorsun
Eşim çoğu zaman söylenir ya da bir şey olduğunda müdahale eder ama tabi annesi babası kalsın istiyor haklı olarak .. bende zaten üzmek kırmak istemiyorum ses etmiyorum .. kv yapıyor valla her zaman derim kötü gelin olmak iyidir her zaman bırak öyle desinler çünkü ağzınla kuşta tutsan kötü olacaksın

Bu evlilik ve uyumsuz aile olması gerçekten çok zor anlayissiz çalışan kadına değer vermeyen insanlar olmalari çok zor Zaten iste birsuru gıcık insanlarla bir sürü şeyle karşılaşıyorsun stres oluyorsun eve geldiğinde de rahat edememek gerçekten çok zor ama bunu es ailesinden kimse anlamaz ne var kalsın ne zararları var derler esin de aynı şekilde düşünür kimse görmez senin iste neler yaşadığını eve geldiğinde herşeye yetişmeye çalıştığını kimse gormez
Valla artık koyverdim yemek vs işime ne geliyorsa bugün kv kp ne yedi bilmiyorum 🤷‍♀️ mesela dün çorba vardı onu yediler herhlde ama buzdolabında patlıcan kabak var yap diyorum yapmıyor benm eşim gece geliyor işten gelip ne yaparsam o eşime yapıyorum aslında bıraktım . Az önce Almanya dan akrabaları gelecekmiş istla kv evinde kalacaklarmış ayın 18inde ooo daha çok varmış dedim üst katta yatarlar dedi aman anne evde bol odan var nasılsa sizin yatak odanız yapıldı anne dedim sadece sen salonda yatamayacaksın dedim artık babanın horlamasını çekicez dedi yani gitmiş olursunuz o zamana kdr demeye getirdim . Eşim biliyormuş mesela söylemedi bana ne dönüyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar selam
Anlatacak kimsem olmadığı için buraya dökeyim içimi bari diye yazıyorum .
Kızlar kayınvalidem ve kayınpederim 20 ağustostan beri bizdeler sıkıntı değil ama ben artık iyice bunaldım. Salonda yatıyorlar küçük oda var odada sadece 1 tane çekyat var ondan dolayı salonda yatıyorlar dolayısıyla bizim tv hayatımız bitti eşimle erken yatıyoruz mecburen eşim vardiyalı çalışıyor 3 vardiyalı . Kp bütün gün spor haber izler . Kv yaptığı bir şey yok bütün gün eşimle beni takip etmek dışında mutfakta soğan doğrarken yemek yaparken evi süpürürken peşimde banyoları silerim peşimde söylememe rağmen değişmedi bu bende artık bıraktım söylemeyi . Başlarda yansıtmamaya çalışıyordum ama şu bi kaç gün bunaldığım iyice suratımdan belli olmaya başladı .. rahat rahat salonda uzanamıyorum istediğim saatte yatamıyorum mesela ben haftasonları tv izlemeye bayılırım ama mecburen erken yatıyorum . Ne zaman gidecekler hala belli değil mal mülk davası yüzünden geldiler kv annesinden kalan mallar kardeşi ile fln neyse ısrarımla eşime vekaletname çıkartabildim şimdi de kv tutmuş İzmir deki yeğenim de gelsin göreyim öyle gideyim diyor istda göremem yeğeninde hakkı var (baba öldüğünden dolayı) adamında ne zaman geleceği belli değil işler yoğunmuş arada eşime diyorum annemin istda doktoru vardı ilaçları bitiyor ne yapacak acaba diye İzmir de ki Ali abiyi Aradın mı annemin göresi geldi fln . Küçük oda ya bi tane daha çekyat almak lazım hayatım fln dedim annem ve babamdan bıktın mı dedi yoo dedim neden bıkayım ne alaka dedim ben onlar için söylüyorum .. böyle garip durumlar eşim için bozmamaya hoş tutmaya çalışıyorum ama bunaldım daha fazla dayanamıyorum kendi evimde uzanacak yer kalmadı yeminle .eşim bu durumdan rahatsız değil annesi babası sürekli kalsa memnun olaydan bi ara söylenirken hayatım onlar misafir gidecek bilmem diyip durdu ama ben sanırım istediğim gibi davranamayınca iyice bunaldım .. yemek saatlerimiz değişti kp ilaç içtiğinden eşim beklemek istiyor tamam işten geliş saatimle arada 1saat var ama yine de rahat değilim ohh döktüm rahatladım yeminle .. ben bi insanın yanında 1 hafta kaldıktan sonra ev düzenimi özlüyorum yeminle ..
1 aydir kalan anasi babasi icin biktin mi diyor?Yoo bikmadim mi diyorsunuz.Biktim evet hizmet etmekten biktim neden demiyorsunuz?
Kendi otursun hizmet etsin bakalim bikac gun.

Ya şöyle annemde kalıyor bizde ama küçük oda da Çekyatta yatıyor salonda değil . Kadın çekyatı da kendi aldı hani salonda yatmayayım sizi rahatsız etmeyeyim diye .. evet ortada bi sebep yok ama annem gibi değil kendi de düşünmüyor işin ilginci .
Anneniz neden kalıyor sizde?

Valla artık koyverdim yemek vs işime ne geliyorsa bugün kv kp ne yedi bilmiyorum 🤷‍♀️ mesela dün çorba vardı onu yediler herhlde ama buzdolabında patlıcan kabak var yap diyorum yapmıyor benm eşim gece geliyor işten gelip ne yaparsam o eşime yapıyorum aslında bıraktım . Az önce Almanya dan akrabaları gelecekmiş istla kv evinde kalacaklarmış ayın 18inde ooo daha çok varmış dedim üst katta yatarlar dedi aman anne evde bol odan var nasılsa sizin yatak odanız yapıldı anne dedim sadece sen salonda yatamayacaksın dedim artık babanın horlamasını çekicez dedi yani gitmiş olursunuz o zamana kdr demeye getirdim . Eşim biliyormuş mesela söylemedi bana ne dönüyor bilmiyorum 🤷‍♀️
Eşinizde çok garip.

Yani sizin bir şekilde rahat edemediğinizi biliyor ama anlamıyormuş gibi davranıyor ayrıca kayınvalixenizin yurt dışından gelecek misafirlwrinden neden sizin haberiniz sonradan oluyor?

Eşiniz kadar sizde hatalısınız. Böyle böyle aileleriniz yüzünden aile birliğiniz sarsılır birbironizi unutursunuz.

Yani sizin bir şekilde rahat edemediğinizi biliyor ama anlamıyormuş gibi davranıyor ayrıca kayınvalixenizin yurt dışından gelecek misafirlwrinden neden sizin haberiniz sonradan oluyor?

Eşiniz kadar sizde hatalısınız. Böyle böyle aileleriniz yüzünden aile birliğiniz sarsılır birbironizi unutursunuz.
Yurtdışından gelecek misafirler bana gelmeyecek kv evine gelecek .

Annesi de mi konu sahibinde kaliyirmus?E ozman sikayet hakkiniz yok ki.Anneniz ne kadar sure kalacak?Ev olmus yol gecen hani ya.

Ailelerinizden kopamayacaksınız neden evleniyorsunuz ki? Hayır eli ayağı tutan, eşini kaybetmemiş koskoca insanlar nasıl aylarca kalabiliyor aklım ermiyor, herkes kendi evinin konforunu düzenini özler, çok garip. Evlilik ve özel alan diye bir şey kalmamış.

Eşiniz kadar sizde hatalısınız. Böyle böyle aileleriniz yüzünden aile birliğiniz sarsılır birbironizi unutursunuz
İlk günler kasmıştım kendimi ama sonra koyverdim baktım kv ses yok anne ya dolapta bezelye var yarın yapar mısın dedim oğlunun yanında tamam dedi bak çaydanlık tencere yağ kap kaşık Burada diye gösterdim. İlk günler kendi evinde nasıl düzen var ise bana onu diretmeye kalktı bardak yerleri değiştirmeler dolap içi değiştirmeler yavaş yavaş değiştirdim ve söyledim anne benm düzenim böyle değiştirme lütfen diye sonra eşimde söyledi annesine derken karışma işini hallettik sonra yemek yapmaya başladı .. yemek yaparken yerken banyoyu temizlerken sürekli peşimde izliyor başımda dikiliyor baktım olacak gibi değil bi ctesi eşimin eline elektrik süpürgesini verdim çektirir misin diye çektirmeye başladı neyse sürekli oğlunun peşinde eşimde dayanamadı anne süpürürken arkama bakmıyorum dolanmasana çarpıcam dedi o da öyle halloldu şimdiler de de çok takmıyroum akşam avm ye gidicem dizim başlamadan dönerim çorba vardı evde dolapta da sebze var yaptı ise yaptı yapmadı ise kendi bilir eşim vardiyalı 00:35 te gelecek eve geldiğimde ona makarna yapacağım köfte kızartacağım …
Annenizde çorba mı ısıtıp yiyecek, siz alışveriş merkezindeyken anneniz evde onlarla mı kalacak?🤔

Eşiniz kadar sizde hatalısınız. Böyle böyle aileleriniz yüzünden aile birliğiniz sarsılır birbironizi unutursunuz

Annenizde çorba mı ısıtıp yiyecek, siz alışveriş merkezindeyken anneniz evde onlarla mı kalacak?🤔
Ben anlamadım yazınızdan kusura bakmayın evde çorba vardı ..

Yalnız konunun ilk mesajına bu arada çok çok küçük br ayrıntı ama annem her kış bende kalıyor hatta o kadar yerleşti ki kendine çekyat bile aldı diye ekleyin. Millet boşu boşuna kadınların aileleri çok minnoş hep kv kp çöküyor evlere diye yorum yapmak için yarışmasınlar. Konunuza gelince de annenize çözüm bulmadığınız sürece bu sorunlarınızın bir çözümü olamaz.

Back
X