Bunaldım iyice ..

Yalnız konunun ilk mesajına bu arada çok çok küçük br ayrıntı ama annem her kış bende kalıyor hatta o kadar yerleşti ki kendine çekyat bile aldı diye ekleyin. Millet boşu boşuna kadınların aileleri çok minnoş hep kv kp çöküyor evlere diye yorum yapmak için yarışmasınlar. Konunuza gelince de annenize çözüm bulmadığınız sürece bu sorunlarınızın bir çözümü olamaz.
Dedikleriniz ile ne alakası war anlamadım ben bunaldıpım için yazdım yani bir şey yaptığım yada yapacağım dan değil gelirken uzun kalmayacaklardı diye bildiğimden çözüm üretemedim. Dün akşam eşimle de konuştuk tartıştık baya hatta bu konu üzerinden değil direk sordum biliyormuydun diye ..

Dedikleriniz ile ne alakası war anlamadım ben bunaldıpım için yazdım yani bir şey yaptığım yada yapacağım dan değil gelirken uzun kalmayacaklardı diye bildiğimden çözüm üretemedim. Dün akşam eşimle de konuştuk tartıştık baya hatta bu konu üzerinden değil direk sordum biliyormuydun diye ..
Sorununuz eşinizin ailesinden kaynaklanmıyor ki. Sorun annenizin her kışı sizde geçirmesi. Eşiniz bu yüzden ailesinin uzun kalmasında sorun görmüyor. Oysa ki şartlar çok farklı vardiyalı çalışıyor annemi görmüyor diyorsunuz ama onun ailesi ile ilgili en ufak bir şikayetinzde o da annenizi öne sürecek çok belli. Aynı şey olmamasına rağmen. Ama annenizin sizinle kalması sizin elinizi kolunuzu bağlıyor maalesef. Her iki aile de elini çeksin artk sizden. Kendi düzeninizi oluşturamazsınız bu şekilde.

Anneniz kalinca bunalmiyor msuunuz?yani annemde olsa herkesin bi ozeli var.Neden ayri ev acmadinjz abi kardes?Emeklisi flann yok mu?

Sonra ben kadının ailesi istediği kadar kalabilir ama erkeğin ailesi kalamaz kalmamali Dediğimde burda bana tepki veriliyor.

Hiç-bir kız ailesi kızın evine bu şekilde kurulmaz. Aman damat beyi rahatsız etmeyelim derler. Ayrıca yemeği temizliği evin duzenini çarşafını yastığını havlusunu cartını curtunu ben düşünüyorsam, çok kıymetli paşa oğlu düşünmüyorsa kalamaz. Kalmamali.

Adam sabah çıkıyor. Akşam geliyor. Evde kadının ne çektiğinden haberi bile yok. Bir de hesap soruyor. Sen benim ailemden bıktın mı?

Konu sahibi de ayrı bir dünya. Bıktım tabi senin ailenin yemeğini temizliğini düşünmekten. Bıktım usandım demiyor da laf kıvırıyor.

Eve gelen kadının ailesi olsa. Hani kadınlarin ailesi ama damat bey paşasini rahatsiz etmeyelim diye gelmez de farz edelim ki geldi. Diyelim yani. Damat beye ekstra is çıkmamasına rağmen damat beyin rahatsiz olmaya hakkı var. Baktığınız zaman yemek de düşünmez
Temizlik de. Çarşaf da havlu da... ama olsun o rahatsız olabilir hakki var. Halbuki kendisinden beklenen tek şey güler yüz. Işten gelince 2 saat sohbet etmesi.

Bu durum bu platformda bile böyle. Kadınlar bile kadınlara yükleniyor

Çok çok değişik ya.

Konu sahininin ailesi gelseydi aylarca kalsaydı evde cinayet çıkmıştı şimdiye kadar. Ama koca kisisinin kendisi oldukça aymaz. Ailemden bıktın mı diyor.

Ailenden de senden de bıktım diyemeyen konu sahibi de ayrı içler acısı.
Çok doğru benim iznim çok ben kendim ailemde istediğim kadar kalıyorum eşim en fazla 3 gün kalıyor uzak olmasına rağmen eşim de benden ailesinde aylarca kalmamı bekliyor. Niye sen nasıl hissediyorsan ben de öyle bunun iyi yada kötü olmakla da alakası yok

Babam vefat etti . Aslında istda bir evimiz vardı halam bekar halam annem ben bi evde animeler ev de kalıyordu altlı üstlü . Ben evlenince abimlet r memleketten ev aldılar evi kiraya verip kredi ödüyorlar . Abim ve yengem birlikte yaşarız dediler 2evi kiraya verelim kredi ödenir . Halam da kışın abimler de kalıyor annemde zaten abinlerin ihtiyacı yok halanda yardım ediyor bende size yardım ederim dedi kışın bende yazın kendi annesinin köyünde kardeşinin yanında bazen de abimn yanında işte böyle .
Valla öyle böyle olmaz ev ev üstüne de olmaz kadıncağız orda burda nasıl rahat ediyor herkes alsın evini o da otursun evinde düzensizlik çok zor bakın siz eve biri gelince nasıl rahatsız oluyorsunuz o kadın her gün gittiği yerde misafir çok zor Allah yardım etsin

Anneniz sizde kaldigi icin haksizsiniz diyorum kucuk odada olsa sonucta aylarca kaliyor dogal olarak esin ailesininde kalma hakki doguyor her iki sekildede uzun misafirlik rahatsiz edici ama yinede esin sordugunda surekli erken yatmaktan sikiliyorum diyebilirsin ya odanıza tv alin yada yataginizda uzanip telefondan biseyler izleyin cokta cozumsuz bir durum degil
Onlar bir şekilde halledilir ama ortak alanlar tuvalet mutfak banyo gece kalkıp su içicen mesela yada çamaşır aman çok sorun bence

Back
X