Bunaldım iyice ..

Çalışıyormuşsunuz bir de, kayinvalidenin faydası oluyor mu peki yemek ev işi düzeni vs?
Yemek evet kv baya karışan bi insan onu öyle yap bnu böyle yap . Temizlik kısmına pek girmiyorum aslında siz gittikten sonra dip köşe yaptıracağım dedim

Sizin anneniz sizde kalıyor üstelik maddi destek için !!! Eşinizin anne babası sizde .için daraldı yeminle..siz aşiret yaşıyorsunuz resmen...doğru bulmadım...tabi ki kendi anneniz sizde yaşadığı için eşinize sitem edemiyorsunuz..
Bence herkes kendi düzenine dönsün....anneniz maddi durumunu kendine düzen kurmakta kullansın...eşinin annesine güvenen adam da bı zahmet evlenmesin. Çünkü bu şekilde yaşayarak ortada evlilik kalmaz
Annem şuan bende değil ananemin yanında köyde .. eşimin annesi babası bşzde güya geçici olarak ama kaldılar baya. Annem maddi düzenini kendine kullanmaz maalesef defalarca söyledim yalnız neden yaşayayım dedi yakınlarda tutalım dedim ev boşuna para o parayı size harcıyorum ben dedi.. yani eşim anneme güvendiğinden değil zorlamıyor zaten evde pek görmüyor ..

Kk'da her seferinde, yok artık daha da bir şeye şaşırmam desem de her konuda ağzım açık kalıyor.
Yenge ve abi bencillikten nirvana.
Öyle ama işte benciller ben çok yaşadım çok hakkım yendi kavgalar tartışmalar kavga dövüş hakkımı alabildim ben

Anneniz kendi başına yaşayabilecek yaştaysa onu evinden çıkartıp gocebe gibi yaşatmanızı mantıklı göremedim. Ne kadar garip. Yaşlı olsa kendi başına kalamasa tabii bakımıyla ilgilenirsiniz sizde kalir ya da bakimevine yerlestiribilirsiniz falan da yaşı gençse idareten birilerinde yaşamaya zorlanmasini garipsedim. Siz rahat bi kanepe daha alıp duzeninize devam edin bari.

Annem kışın bende kalıyor yazın memlekete abime gidiyor . Kışın bende kalmasının sebebi kızım maddi yönden yardım edeyim sana diye . Küçük oda var kendime çekyat alayım sizi rahatsız etmeyeyim diye kendi kendine takılıyor . Bende çalışıyorum allahtan bütün gün olsa bunalırdım . Eşim farkında ama işine gelmiyor . En kötü ihtimalle çekyat almayı önereceğim küçük oda da kalsınlar . Kırmak istemiyorum.
Yani üç dört ay anneniz sizde kalıyor öyle mi? Anneniz o kadar uzun süre kalırsa kocanızın aileside kalmakta sakınca görmez tabii.

Yani üç dört ay anneniz sizde kalıyor öyle mi? Anneniz o kadar uzun süre kalırsa kocanızın aileside kalmakta sakınca görmez tabii.
Sakınca var demedim ki ben ona ya da onlara bir şey dediğim de yok ben sadece bunaldım dedim buraya içimi döktüm . Salon da yatınca düzen bitti dedim

en azından uzaklaşıyorsun
sen yokken temizlik yemek yapmıyor mu ?
Yemek evet ama temizlik konusunda ben yaptırtmıyorum yalan yok teklif etti anne siz gittikten sonra dip köşe yapacağım dedim . Bunn onunla alakası yok ben ayak altında kimseyi istemiyorum sağolsun kv de sürekli peşimde gezer şuan bile banyoyu silerken kapıda bekliyor yemek yerken yaparken başımda dikiliyor temizliğe girişsem yerim kafayı ..

Anneniz kendi başına yaşayabilecek yaştaysa onu evinden çıkartıp gocebe gibi yaşatmanızı mantıklı göremedim. Ne kadar garip. Yaşlı olsa kendi başına kalamasa tabii bakımıyla ilgilenirsiniz sizde kalir ya da bakimevine yerlestiribilirsiniz falan da yaşı gençse idareten birilerinde yaşamaya zorlanmasini garipsedim. Siz rahat bi kanepe daha alıp duzeninize devam edin bari.
Kendi istedi abimle yengem de isteyince boşuna tek yaşamayayım diye boşuna gider olmasın diye zorla bir şey yok yani ..

Sakınca var demedim ki ben ona ya da onlara bir şey dediğim de yok ben sadece bunaldım dedim buraya içimi döktüm . Salon da yatınca düzen bitti dedim
Odaya bir koltuk daha alacaksınız o zaman. Eşinizede onlarda rahat etsin böyle özel alanları kalmıyor falan dersiniz.

Odaya bir koltuk daha alacaksınız o zaman. Eşinizede onlarda rahat etsin böyle özel alanları kalmıyor falan dersiniz.
Evet onlar gittikten sonra alacağız şimdi alıp kalma sürelerini uzatmak istemiyorum.. bi dahaki geldiklerinde kalırlar oda da

Kendi istedi abimle yengem de isteyince boşuna tek yaşamayayım diye boşuna gider olmasın diye zorla bir şey yok yani ..
Enteresan geldi bana sadece. İnsanın kendi evinde kendi yaşaması boşuna gider midir yani? Yaşamayacaksak gider yapmayacaksak niye kazanıyoruz yani 😂 e gider olmasin madem güçlerinizi abinlerle de birlestirin evin birini daha boşaltıp başka bir ev daha alın...

Enteresan geldi bana sadece. İnsanın kendi evinde kendi yaşaması boşuna gider midir yani? Yaşamayacaksak gider yapmayacaksak niye kazanıyoruz yani 😂 e gider olmasin madem güçlerinizi abinlerle de birlestirin evin birini daha boşaltıp başka bir ev daha alın...
Öyle istediler . Ben mesela kv ayrı yaşamak istedim ama abim yengem öyle istedi herkesim kendi tercihi ..

Peki arkadaşım bu kv ile kp in kalması olayında anladığım kadarıyla kendin de çalışıyorsun yemek ti temizlikti bu işlere nasıl yetisiyorsun peki .
Bende 5 senedir evliyim eşimin annesi babası 8 9 saatlik bir mesafede oturuyorlar pandemi vs derken hiç kalmaya daha gelmediler.. Ama tabi kalmak istiyorlar ama kendileri gelemiyor biz gittiğimizde alıp gelicez şeklinde olacak sürekli ne zaman geliyorsunuz ne zaman geliyorsunuz diye soruyorlar.
Eee ikimizde çalışıyoruz sonuç ta babamizin işinde de çalışmıyoruz işler yoğun oluyor izin almak o dönem zor olabiliyor.
Yani eşimin ailesi de 1 aydan aşağı kalmayan tipler sonra bir kere ablasına gitmişlerdi iste tam 3 ay kaldılar yaa orda ben hayretler içinde kaldim mesala ablasının evi de kalabalık ablasının 2. Evliligi kocasının 3 çocuğu var ayrıca kendisini var 2 çocuğu evde 7 kisilerken annesi babası da gitti orda 3 ay kaldılar yaa 8.9. Kişi olarak yaa bunların her gün yemeği var bilmem nesi var var oğlu var
Annesi yaşlandı yemek yapacak hali falan yok şimdi babasında yemek isleri falan hep
Adam da bir yere kendimi atayim da hazır yemekler gelsin gitsin onumden düşüncesinde herhalde
Yaa bana da gelme düşüncemdi var üstelik haftanın 5 günü isteyim ve 6 dan sonra eve gidiyorum yeri geliyor kendime zor yemek hazırlıyorum ama evde sürekli anne babası olunca ne yaparım bilemiyorum.

Peki arkadaşım bu kv ile kp in kalması olayında anladığım kadarıyla kendin de çalışıyorsun yemek ti temizlikti bu işlere nasıl yetisiyorsun peki .
Bende 5 senedir evliyim eşimin annesi babası 8 9 saatlik bir mesafede oturuyorlar pandemi vs derken hiç kalmaya daha gelmediler.. Ama tabi kalmak istiyorlar ama kendileri gelemiyor biz gittiğimizde alıp gelicez şeklinde olacak sürekli ne zaman geliyorsunuz ne zaman geliyorsunuz diye soruyorlar.
Eee ikimizde çalışıyoruz sonuç ta babamizin işinde de çalışmıyoruz işler yoğun oluyor izin almak o dönem zor olabiliyor.
Yani eşimin ailesi de 1 aydan aşağı kalmayan tipler sonra bir kere ablasına gitmişlerdi iste tam 3 ay kaldılar yaa orda ben hayretler içinde kaldim mesala ablasının evi de kalabalık ablasının 2. Evliligi kocasının 3 çocuğu var ayrıca kendisini var 2 çocuğu evde 7 kisilerken annesi babası da gitti orda 3 ay kaldılar yaa 8.9. Kişi olarak yaa bunların her gün yemeği var bilmem nesi var var oğlu var
Annesi yaşlandı yemek yapacak hali falan yok şimdi babasında yemek isleri falan hep
Adam da bir yere kendimi atayim da hazır yemekler gelsin gitsin onumden düşüncesinde herhalde
Yaa bana da gelme düşüncemdi var üstelik haftanın 5 günü isteyim ve 6 dan sonra eve gidiyorum yeri geliyor kendime zor yemek hazırlıyorum ama evde sürekli anne babası olunca ne yaparım bilemiyorum.
İlk günler kasmıştım kendimi ama sonra koyverdim baktım kv ses yok anne ya dolapta bezelye var yarın yapar mısın dedim oğlunun yanında tamam dedi bak çaydanlık tencere yağ kap kaşık Burada diye gösterdim. İlk günler kendi evinde nasıl düzen var ise bana onu diretmeye kalktı bardak yerleri değiştirmeler dolap içi değiştirmeler yavaş yavaş değiştirdim ve söyledim anne benm düzenim böyle değiştirme lütfen diye sonra eşimde söyledi annesine derken karışma işini hallettik sonra yemek yapmaya başladı .. yemek yaparken yerken banyoyu temizlerken sürekli peşimde izliyor başımda dikiliyor baktım olacak gibi değil bi ctesi eşimin eline elektrik süpürgesini verdim çektirir misin diye çektirmeye başladı neyse sürekli oğlunun peşinde eşimde dayanamadı anne süpürürken arkama bakmıyorum dolanmasana çarpıcam dedi o da öyle halloldu şimdiler de de çok takmıyroum akşam avm ye gidicem dizim başlamadan dönerim çorba vardı evde dolapta da sebze var yaptı ise yaptı yapmadı ise kendi bilir eşim vardiyalı 00:35 te gelecek eve geldiğimde ona makarna yapacağım köfte kızartacağım …

Anneniz sizde kaldigi icin haksizsiniz diyorum kucuk odada olsa sonucta aylarca kaliyor dogal olarak esin ailesininde kalma hakki doguyor her iki sekildede uzun misafirlik rahatsiz edici ama yinede esin sordugunda surekli erken yatmaktan sikiliyorum diyebilirsin ya odanıza tv alin yada yataginizda uzanip telefondan biseyler izleyin cokta cozumsuz bir durum degil

Çok zor Yaa gerçekten birde çalışıyorsun yemek yapmayan herseyde size bakan birileri olsaydı ki Benim kv kp yaşlı kv zaten oturduğu yerden kalkamayan biri ama çene bol tabi iğne mi laflar sozler yani bana gelseler kalsalar o kadar uzun süre yemek falan yapmayacaklar bulaşık falan da yıkamayacaklar yani yemek işi temizlik bulaşık hep bende olacak akşam 18 den sonra eve giren biri olarak yeri geliyor kendime yetemiyorum ama bu konuyu da anlayacak insanlar değiller bende gelir de uzun uzun kalırlarsa diye bunalıyorum ki illa ki gelecekler ama yardım eden insanlar değiller gelin gelsin eve bize yemek yapsın önümüze koysun önümüzden kaldırsın diye bakan insanlar eşim deseniz zaten çokta bana ev işlerinde yardım etmez çöp dolsa taşsa balkon ben söylemeden aklına gelmez atmayı öyle biri esim de valla zor şey insanların anlayissiz olmaları çok kötü birşey desen kötü oluyorsun vay efendim sen benim ailemi istemiyora getiriyorlar busefer kötü gelin oluveriyorsun

Back
X