- Konu Sahibi Minuscule9
-
sinir bozucu bir durum evet ama eşyalar yüzünden sıkıntı çekmene gerek yok. boşver kendi evine geçince daha iyilerini alırsın.
sinir bozucu bir durum evet ama eşyalar yüzünden sıkıntı çekmene gerek yok. boşver kendi evine geçince daha iyilerini alırsın.
geç bile kalmışsınız.
siz sonuçta o eşyaları alnınızın terıyle ayrı eve cıkacaksınız dıye aldınız kayınvalıdenız kullansın dıye değil.
daha fazla geç olmadan kayınvalıdenıze uygun bir dille anlatın..
havlu falan basit seyler.. degılde mesela arızalanırsa senınkını kullanırız demiş çamasır mak. için..
ben onu kurduramam ayrı eve cıkıcam onun için aldım demeniz gerekıyor.
yoksa bu durmun önune geçemezssınız...
Ben olsam çoktan cıngar çıkarmıştım.. malım çok kıymetlidir.. Valla en Başinda tepki verecektin.. mesela o havluyu görünce gözlerini fal taşi giBi ayirip annecim senin havlu mu kalmadı diyecektin.. özelime ve eşyama inanılmaz düşkünümdür sen gene iyi dayanıyosun..
Evet canlarım; eşimle konuştum ve ağızımın payını alıp susup oturdum. Alsınmış taşınınca çamaşır makinesiz kalacak değilmişiz alırmışız bir tane ne olacakmış... Karışmıyorum artık ne varsa alsın kullansın cennet canıma minnet yenilerini son modellerini alıp koysun borç yapmadan... Eşim böyle öküz olduğu sürece bizden ne han olur ne hamam. Ömrümün sonuna bu evde çürüyeceğimi sanıyor ama yanılıyor... Askerden iş bulduktan en fazla 1 sene hak veririm ona ayrı ev için toparladı toparladı, toparlamayazsa çeker giderim. En güzel yıllarımı kaynana yanında geçiriyorum ömrümün sonuna onunla oturamam kusura bakmasın alırım oğlumun çeker giderim. 22 yaşındayım 18 yaşında evlendim çektiğim eziyetlere bakın bu yaşta ya. Akılsız başın cezasını çekiyorum. Ah anneciğim ah ne kadar haklıymışsın dinlemedim seni yaktım başımı
benimde malım kıymetlidir ama öyle eşya konusunda çekingenim biraz yok diyemiyorum. Havluyu aldığında e bunları getirdim sararır sen kullanana kadar dedi. Süpürge içinde benimki daha iyi süpürüyormuş öyle dedi. Tencereler tavalar için falanda yok evdeki yetmiyor yok tava çizildi bunu getirdim hep bahaneler uydurup duruyor. Ama hiç heveslenmesin çamaşır makinemi yar etmicem ona. Ya yaptırsın yada yenisini alsın iyice enayi yerine koymaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?