Merhaba kızlar yine ben. Bu sefer sorun eşim değil kayınvalidem. Kayınvalidemle 2 sene beraber oturduk sonra ayrı eve çıktık. Herşeyimizi kredi çekip kendimiz aldık 9 ay kendi evimizde oturduk eşimin şirketi satıldı vs maaşlar düştü kredi, kira vs. Maaşımız yetmemeye başladı ve mecburen istekte bulunup buraya geri döndük. Eşyalarımızda eşimin köyündeki kullanılmayan eve konuldu. Şimdi eşimin okulu ve askerliğini bekliyoruz taşınmak için. Tabi kayınvalidem taşınabileceğimiz eşya bırakırsa. Tencerelerimi, tavalarımı,el blendrımı, ütümü, elektrik süpürgemi, zigonlarımı, mutfak havlularımı, hatta viledamı bile kendi evinde olduğu halde aldı. Köye her gittiğinde birşey alıp geliyor. Hatta geçen çamaşır makinesi arızalandı fazla masraf çıkartırsa yaptırmayız köyde var nasılsa diyor. E birşeyde diyemiyorum e bir havluyuda çok gördü diyecek. 10 aydır buradayız getirdikleri bunlar bakalım daha neler getirecek. Dün köye gittiler bakalım neyle dönecekler bugün. Eşyalarımı taşıyıp durmasını istemiyorum kızlar cidden bana kullanacak birşey kalmayacak ayrı eve çıkana kadar. Uygun bir dille anlatmam lazım ama nasıl yardımcı olun bana kızlar eşyalarımı kurtarmak için ne yapmam lazım. Gece uyurken mi boğıyım gündüz otururken mi hangisi daha iyi