Kayınvalidemin evi terk etmesi

Evet o açıdan baya iyi oldu ya

Ben sizin yerinizde olsam niye onca kisiyi doyuranin ben olduguma daha cok cildiririm. O dedigi lafa da cildiririm. Ailesini bu kadar sahiplenip karisini dışlayan herif ne hakla ailesinin yemegini karisindan bekliyor. Ay ne yüzsüz insanlar var

Bu konuda eksik cok yer var.

Ben de eşimin ailesiyle ilgili bir durumu ogrendigimde ki ben hariç tüm aile biliyormuş neden bana söylemedin demistim o da sen de her şeyi bilmek zorunda misin demisti çok kırılmıştır
İnsan o an dışlanmış gibi hissediyor cidden

Oruçluyken anne baba kavgasında uğraşmak hele evi terk edecek kadar büyüğüyle uğraşmak insanı mental olarak çok yoruyor. Söylediği şey zaten yanlış değil. Anne babası kendi aralarında daha rahat konuşur muhtemelen. Sadece kötü bir üslup kullanmış. Onu yorgunluğuna verin bence.

Saldım zaten bişey sorup tavır yapmadım yokmuş gibi davranacağım

kayınvalidem evi terk etti gitmesinin sebebi eltim deyince eltiyle kavga etti sandım..neyse ki yorum yapanlar benden zeki olduğu için kayınpederle kavga ettiğini anlamışlar hemen bence takılacak bir şey yok, sizin duymanızın iyi olmayacağını düşünmüştür o an neler söyleyebilceklerini bilemediği için..

Sana bir şey diyeyim mi ayy banane deseydin elin ailesi kavgasi derdi boşver oturup yiyip icseydin ne yaparsa yapsınlar benim eşimde öyle asla ama asla hiç bir sırrını vermez hep saklıdır

Sana bir şey diyeyim mi ayy banane deseydin elin ailesi kavgasi derdi boşver oturup yiyip icseydin ne yaparsa yapsınlar benim eşimde öyle asla ama asla hiç bir sırrını vermez hep saklıdır
Tam olarak öyle yaptım geldiğinde film izliyordum baya neşeliydim napıyosun dedi film izliyorum sen naptın dedim bende filmin içinden geliyorum dedi öyle

Ben hala öyle anlıyorum? Elti yazıyor.

Bende eltiyle kayınvalide tartıştı ve kadın evi terketti sanmıştım, safım ayol gerçekten. Hiç düşünmedim kayınvalideyi kaçıracak bir elti olamayacağını gerekirse eltinin evden kaçacağını

Azıcık detay versen ya
Merak ettim neden öyle olmuş
Şöyle dertleri pek bitmiyor ben tarafımızım ama eltimin elle tutulur yanı yok. Bu tartışmanın sebebi de eltim kv çok saygısızca bağırıp çağırdı ortada bişey yokken kv de kimse beni savunmuyor o nasıl bağırır çağırır falan yaptı öyle yani

Ay ne desem bilemedim hiç böyle birşey beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…