Merhabalar. benim derdim şu doğrusu dert mi bilmiyorum. sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. ve çok kalabalık bi aile. Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu. Daha öncede büyük eltim falan birlik oturmuşlar. ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış bize de ev alınınca çıkacağız. sözlüm bunun, birlikte oturmanın, kısa sürede birikim yapıp ayrı ev alabilmek için yaptıklarını söylüyor evlenip kiradaotutmaktansa bi 5 sene belki daha uzun sene birlik oturalım kendi evimiz olsun diyor. bende onu sevdiğim için bişey diyemiyorum bide ankaradan istanbula gideceğim kendi aileme uzak olacağım hep onunkiler yanı başımda olacaklar bilmiyorum ya iyi mi yapıyorum onu seviyorum zorlayamıyorumda mecburluktan kabul ediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum o bana kesinlikle rahat edersin diyor bi sorun çıkmaz aranızda anlaşırsınız falan diyor birazda olsa beni rahatlatmaya çalışıyor.
bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.
şimdi ayrılma
sevgin bitince,aranızda saygı kalmayınca ayrılırsın:hulya:
bence çok zor Allah kolaylık verrsın sana kabullenmıs gbısın zaten canım. ailen ne diyor bu duruma peki? onlar razımı senın böle bır kalabalık bı eve gelın gtmene?
bana bıraktılar onlar da dedi kızım zor diye ama ben gönlüme söz geçiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?