kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

kelam

Bebeğim bekliyorum gellll
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.581
1
66
Batman
Merhabalar. benim derdim şu doğrusu dert mi bilmiyorum. sözlüm evlenince kesinlikle ayrı eve çıkmayı bekleme diyor. annem babam ne zaman uygun görürse diyor. ve çok kalabalık bi aile. Aynı zamanda bi evde iki gelin olacak kaynana kayın peder 5 görümce 2 bekar birader ve eltimin 2 çocuğu. Daha öncede büyük eltim falan birlik oturmuşlar. ev alınca onlar ayrı eve çıktılar kardeşler bazen abide kalıyorlar. büyük elti gitti ben gelecem oğlanlardan biri evlenirse ev alınıp diğeri gidecek ben kalacam küçük gelinle bu böyle olacakmış bize de ev alınınca çıkacağız. sözlüm bunun, birlikte oturmanın, kısa sürede birikim yapıp ayrı ev alabilmek için yaptıklarını söylüyor evlenip kirada otutmaktansa bi 5 sene belki daha uzun sene birlik oturalım kendi evimiz olsun diyor. bende onu sevdiğim için bişey diyemiyorum bide ankaradan istanbula gideceğim kendi aileme uzak olacağım hep onunkiler yanı başımda olacaklar bilmiyorum ya iyi mi yapıyorum onu seviyorum zorlayamıyorumda mecburluktan kabul ediyorum sonu nasıl olur bilmiyorum o bana kesinlikle rahat edersin diyor bi sorun çıkmaz aranızda anlaşırsınız falan diyor birazda olsa beni rahatlatmaya çalışıyor..

Son düzenleme:

inandın mı buna... başta sana söylemiş ayrı ev fikrini unut,ailem izin verirse ancak

hiç kendi hayatınız olmayacak.

özel bir anınız olmayacak

sevgi ne kadar idare eder sence senidelikafadulden

nasıl sığıcaksınız ya
aslında ben çok severim böyle geniş aileleri falan hep birlik te olunsun
ama kaldıkları yerde köşk değildir heralde

bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.

oyle kalabalik bir ailede yasamak cok zor.. ailem ne zaman izin verirse demeside hersey ve butun ipler nisanlinin ailesinin elinde demek.. bunu kolay kolay pek kimse kabul etmez gibime geliyor

ayrılamam diyorsan buyur çek evlenince de yazarsın eşim böyle yaptı görümcem şöyle yaptı.kusura bakmayın yıl bilmem kaç evde ahali olarak yaşanırmı?özel hayatınız olmayacak?sürekli hizmet etmeniz beklenecek?eşiniz ailesinin yanında sizi ezecek bence.sanırım dogu kökenli aile onlarla bir gelin gelince digeri ayrılabiliyor en küçük ömrü billah kalıyor:)yol yakınken.................
ailem nezeman ayrıl derse diyen bir adamdan ne kadar koca olur orasıda tartılışır...evlenince de herşeye dur anneme babama sorayım izin verirse der size:)

ohhhh ne güzel kocaman bir aile olacaksınız
15-20 kişi bir evin içinde
ne eğlenceli olur düşünsene
hele bunlar kayinvalde kayinpeder elti görümce kayın olursa değmeyin keyfine
5-10 sene nedirki göz açıp kapayana kadar geçer
bence biran önce evlen
bugünden tezi yok düğün hazırlığına başla
seni bugünlere getiren ailenden kaçarcasına uzaklaş
en geç 1 ay sonra ben naptım bana yardım edin diye burda topik açarsın nasılsa sonrasını ozaman konuşuruz

bence çok zor Allah kolaylık verrsın sana kabullenmıs gbısın zaten canım. ailen ne diyor bu duruma peki? onlar razımı senın böle bır kalabalık bı eve gelın gtmene?

slm arkadaslar.bende esımın abısı ve annesıgılle beraber oturuyoruz benım esımde aynı seylerı soyluyo para bırıktırelım kendı evımız olsun dıyo.anlasması ınsanına baglı bence eltım sagolsun ablam gıbı oldu bana dert ortagım oldu esımle sorunlarımızı cozmemde yardımcı oldu.tabı herkes aynı degıl ama eskılerın bu konuda bı sozu vardır bılırmısın merdıven bıle basak basak.nasıpse olur zaten ama sız bızdende kalabalıksınız.CADIARZU

15 kişimi akannehirben tek kayınvalidem olsa bile istemezdimki görümce ve elti biz aynı apartman bile bazen tahammül edemiyoruz eltimle aynı evde olsak alsanaalsanasmile
ben anlamadım sen şimdi ev için ısrarcı olursan senden ayrılacakmı bilmiyorumkismile:umursamaz:

kiymiziaba

benimkisi katlanmak veya tahammül etmek değil onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum buda olumsuzlukları pek görmememi sağlıyor. onunla olduktan sonra gerisi yok gibi geliyor. onun beni sevdiğini biliyorum.

kaç kişi yasayacaksınız bır evde kac metre kare bu ev allah aşıkana..
şimiye kadar diğer gelinleriyle bi sorun yasamamıssa seninle de yasamazkar inşallah..benimde eşimin halası iki gelini ile birlikte yasıyor..idare ediyorlar..ama ben asla yapamazdım..usteleik calısıyorsun..isten gelip birde onlara hızmet edıceksın..eşinle el ele dolaşmak varken..bir kişiyle yaşamak nerde 10 kişiyle yasamak nerde cok zor allah yardımcın olsun..

sen nişanlınla evlenmiyorsun ki sadece.. 15 kişiyle birden evlenıyorsun..sadece onu sevmen yet-me-ye-cek

bence çok zor Allah kolaylık verrsın sana kabullenmıs gbısın zaten canım. ailen ne diyor bu duruma peki? onlar razımı senın böle bır kalabalık bı eve gelın gtmene?

bana bıraktılar onlar da dedi kızım zor diye ama ben gönlüme söz geçiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…