vay be kıllarını bile hesaplamış adam yaa pessss pessss:)))Arkadaşlar sözlüsünü ayrı ev tutmaya ikna bile etse bu iş zor çünkü adam ailesine çok bağlı.eşinden önce ailesi gelecek.görmüyomusunuz bunu?adam kıllı olursan ben öyle sevmem demiş düşünebiliyomusunuz.nasıl bi sevgidir bu
biz yapayalnız kaldık borçla harçla mücadele ettik üstüne kaynanamın hakaretleriyle ama hep mutluyduk başbaşaydık kimse destek vermedi kimseye ihtiyaç duymadık.gerçekten seven insan böyle yapar.benim nikahima eşim tarafından kimsecikler gelmedi 1 sene olacak kapımı açan olmadı ama huzurumuzu da bozamadılar daha fazla .senin sözlünde iş yok adam kendine değil de ailesine güvenio.ayrıca sende öyle kendine güvenemiyorsun evlenip yalnız yaşamak zorlukların üstesinden gelmek yerine onların evinde olmayı tercih ediyorsun...kafanı topla kendini bile bile ateşe atma güzelim.çok kızdım sana nasıl böyle bişeyi kabul edersin.??hayır öyle bişiy yok ikimiz bu konuda konuşurken hani aileler bi sorun çıkarırsa falan diye bana cevabı en kötüsü dedi evleniriz ne seninkilere ne de bizimkilere yakın olruz kendi evimiz olur çalışır geçiniriz dedi. ama belki huzursuz oluruz sonuçta ailelerimize rest çekmiş olacağız yanlız kalacağız bu daha zor olmaz mı dedi . tabii ben bişiy diyemedim. artık Hakkımda hayırlısı diyorum ner diyeyim.
kucağındada bi bebiş olur:CüvCüv:
bence bunlar gelinleri kandırıyorlar .5 yıl sonra ev alacağız .ev alana kadar birlikte oturalım deyip deyip alıyorlar gelinleri.
sonrada eve giren bidaha çıkamaz..
ailecek mutlu mesut yaşarlar......
kiymiziaba
benimkisi katlanmak veya tahammül etmek değil onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum buda olumsuzlukları pek görmememi sağlıyor. onunla olduktan sonra gerisi yok gibi geliyor. onun beni sevdiğini biliyorum.
ya 15 kişi hep beraber değiller dedimya büyük abisi ayrı eve çıktı o tek başına kalmıyor anne baba bi kaç ay onda kalıyorlar yazları zaten köylerindeler. kızların hepside yetişkin inşallah hepsini birer birer evlendirir göndeririz. ben 21 yaşındayım ayrıca şunu söyleyeyim illa benim dediğim olursa ayrı ev alırım seni diyo bırakmam ama aile olmayınca huzurumuz da olmaz arkamız olmaz diyor.
ya 15 kişi hep beraber değiller dedimya büyük abisi ayrı eve çıktı o tek başına kalmıyor anne baba bi kaç ay onda kalıyorlar yazları zaten köylerindeler. kızların hepside yetişkin inşallah hepsini birer birer evlendirir göndeririz. ben 21 yaşındayım ayrıca şunu söyleyeyim illa benim dediğim olursa ayrı ev alırım seni diyo bırakmam ama aile olmayınca huzurumuz da olmaz arkamız olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?