kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

vay be kıllarını bile hesaplamış adam yaa pessss pessss:)))

Ben birşey diyeyim mi sana canım.. Ateşe yürüyorsun..
Ben alt katta eltim, aynı sokakta 3 görümlemle 5 aylık evli 5 haftalık hamileyken anamın evinde buldum kendimi..
ne acı sana bunu söylemek.. Benim kocam da beni seviyordu, yoyo gibiydi ben atıyordum o geri geliyordu.. Kapımda ağlıyordu.. Evlendik şerbeti içti hepsi bitti..
seninkiler iyi insandır belki diyesim geliyor..
ama benim kendimce tek önerim ail sözlünü karşına seni seviyorum ama olmaz de.. ben kötülük olmasın diye uzak olmak istiyorum.. çünkü seni yitirmek istemem de..
allah yardımcın olsun
ama ne yazık ki toz pembe değil bu durum

vaaavvvvv bunlar evde kaç kişi yaşıyorlar sayamdım yani, sizin için zor günler başlıcak gibi örünüyor.bende istanbuldan ankaraya gelin geldim çooookkk zorluklar yaşadımm.aileniz bu durum hakkında ne diyor,
çokk dikkatli düşünün derim ben.
benim kayınvalidem çokkk iyidir genel olarak ama bazen çekilmez olabiliyo ufak tartışmalarımız oluyo,ayrı evlerde yaşadığımız halde,ki siz sanırım 15 kişilik bir ailede yaşıcaksınız ve kafayı sıyırabilirsiniz.
eşinizle özel hayatınız 0 olucak büyük ihtimal tv karşısında sarılıp film izleyemiceksiniz bunun gibi onlarca şey.
bazen ben çookkkk sinirlendiğimde allahımm benim ne işim var burda,bir sevgi uğruna herşeyimi bırakıp
buraya geldimm diyorum.ama sonra aşkımı çokk sevdiğim aklıma geliyooo ve sakinleşiyorumm.eşimi çokk seviyoruım.yanii kısacası şu sözlünüz size sanki diretmiş gibi işine gelirse der gibi
çolkk iyi düşünün sonra pişman olamyın

anaaam bu ne yaw nasıl olacak o işbenim kaynanam 1 hafta misafirliğe gelmişti memleketten gelen giden hiç eksik olmadı deliriyodum nerdeyse kocişim tamam aşkım az kaldı canım sık dişini dedi durdu ben 6 kişiye 1 hafta misafir oldukları halde tahamül edemedi ..
keşke taviz vermeseydin baştan ....
senin durumuna çok uygun bi laf var hatırlatmak isterim "nerde çokluk orda b..luk....

biz yapayalnız kaldık borçla harçla mücadele ettik üstüne kaynanamın hakaretleriyle ama hep mutluyduk başbaşaydık kimse destek vermedi kimseye ihtiyaç duymadık.gerçekten seven insan böyle yapar.benim nikahima eşim tarafından kimsecikler gelmedi 1 sene olacak kapımı açan olmadı ama huzurumuzu da bozamadılar daha fazla .senin sözlünde iş yok adam kendine değil de ailesine güvenio.ayrıca sende öyle kendine güvenemiyorsun evlenip yalnız yaşamak zorlukların üstesinden gelmek yerine onların evinde olmayı tercih ediyorsun...kafanı topla kendini bile bile ateşe atma güzelim.çok kızdım sana nasıl böyle bişeyi kabul edersin.??

Ask sizin gozunuzu kor etmıs
Evlenince gozunun acılacagından adım kadar emınım
Ozaman anlayacaksın hanya'yı konya'yı ama is isden gecmıs olacak. durum bu sımdıden Allah kurtarsın. şakkıdı

aynı evin içinde bırak 15 kişiyi kaynanayı görümceyi eltiyi... öz annemle dahi yaşamak istemem...
disiplinli bir aile demişsin.sende o disiplinine gireceksin unutma...
bir pazar akşama kadar uyucaksın belki kocanla.yada gece yarılarına film seyredeceksin..ama yapamacaksın...yattığına kalktığına oturduğuna gezmenize herşeyinize karışılacak...
birkere senin evin ikinizin evi diye bişey olmayacak ..en acısı da bu..
diğer eltilerinle iyi geçiniyor olabilirler.eltilerin kabile hayatına alışmış olmalı.
ama sen bu hayata alışacaksın diye bişey yok .alışılamaz böyle bir hayata.

Pazar günleri istediğin saaatte yatıp kalkamayacaksın.geç kalktığında geç yattığında laf olacak.sürekli köle izaura gibi hizmet edeceksin.sen bunlara razıysan bize bişi düşmez zaten.sevgi geçerrrr...

bence bunlar gelinleri kandırıyorlar .5 yıl sonra ev alacağız .ev alana kadar birlikte oturalım deyip deyip alıyorlar gelinleri.
sonrada eve giren bidaha çıkamaz..
ailecek mutlu mesut yaşarlar......

ilk önce eşimdede bendede tüy sorunu var normalde en sevmediği şeylerden biri, ama ikimizde mesele etmeyiz bunu gerçi elimize yüklü para çıkarsa ilk işimiz lazer yaptırmak o ayrı ama şimdilik eğlence konumuz... aşk gerçekse kıl tüy de fasa fiso

sen hayatını feda edecek kadar çok seviyosun nişanlını belli, en güzel zamanlarını feda edeceksin, kıkırdayamayacaksın, cilveleşemiyeceksin ve niceleri

peki nişanlın ne kadar seviyor seni? ailesine karşı çıkamıyacak kadar mı? bu kadar insan bu evde yaşayamaz diyecek kadar mı? ben eşimle özel hayatım olsun istiyorum diyemiyecek kadar mı? bu dünyaya bir kere gelicez bu zamanları bir kere yaşıyacağız, kardeşlerimin evlenmesini bekleyelim yani diyemiyecek kadar mı?

sen bilirsin canım sonuçta senin hayatın, bir kaç ay sonra (umarım biz yanılırız) buraya yazdığında bizler ah vah deriz, üzülürüzde belki ama o hayatı sen yaşayacaksın....

ailem izin verirse ne demek ya şimdiden ipler ailemin elinde demiş zaten hata yaparsın arkadasım evlenirsen ki şimdiden bunun telaşına düşmüşsün
eşinle başbaşa kalamayacaksın
eşine yemek yapıp basbasa yiyemeyecksiniz
büyük ihtimal dısarı cıkalım eglenelim diyemeyeceksiniz
istedigin saate uyanamayacaksın

ve 5 sene sonrada ayrı eve çıkmayacaksınız
bu kadar açık hersey sana rahat edersin demiş çünkü o alışkın o ortamda yasamaya bana kalırsa sen hiç rahat olamayacksın

evliliğin ilk günleri çok güzel olur cicim ayları benim kızım doğduğunda kaynanam bir hafta geldi ama yatıya kalmadı ama evimde rahat etmeyi özledim şimdi 10 senelik evliym eşimle film izleriz sinemaya gideriz kimseden izin almadan ama aynı evde kaynana olsa çok zor hele banyo işinde falan herkesin sana bakması ama tabi tercih arkadaşın tercihi o razı gibi

bakın şuanda anlamak istemiyorsunuz ama aşk gözünüzü kör etmiş ama evelenince görürüm ben o aşkı,
cicim ayları bitipte sicim ayları baaşladığında,ne ana ne baba hiç kimse yokk çokk pişman olacaksın
ahanda buraya yazıyorumm.5 sene azmı yahu 1 hafta misafirliğe gelirler herşeye karışırlar oda topu topu 1 hafta,ya sen napıcaksın 5 yıl belki daha fazla.
cnm gurbet kuşu olamak çoookkk zordurr.bak bana anlatsam sabah olur ama aç gözünü,kendini ateşe sürükleme.
EL EVı DEMıRDEN LEBLEBı YıYEBıLıRSEN BUYUR CANIMM

ya 15 kişi hep beraber değiller dedimya büyük abisi ayrı eve çıktı o tek başına kalmıyor anne baba bi kaç ay onda kalıyorlar yazları zaten köylerindeler. kızların hepside yetişkin inşallah hepsini birer birer evlendirir göndeririz. ben 21 yaşındayım ayrıca şunu söyleyeyim illa benim dediğim olursa ayrı ev alırım seni diyo bırakmam ama aile olmayınca huzurumuz da olmaz arkamız olmaz diyor.

kiymiziaba

benimkisi katlanmak veya tahammül etmek değil onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum buda olumsuzlukları pek görmememi sağlıyor. onunla olduktan sonra gerisi yok gibi geliyor. onun beni sevdiğini biliyorum.

o olumsuzlukları çoğu kişi yazdı

sevdiğinden eminim deme. bundan emin olamazsın. ailesine senden çok değer veriyor bu ortada.

şimdi sevginden görmezden gelirsin ama evlendikten sonra ilk gün o evde gözünü açtığında ahlayıp vahlayacaksın. ev üstüne ev kurulmaz. düzen üstüne düzen olmaz. senin kendine ait bi düzenin olmayacak o evde. kurulu düzenin üstüne gideceksin onlara adapte olmak zorunda kalacaksın.buyrunnnnnnnnn

mantık açısından yaklaş. kalp yanıltır insanı. şu yukarıda yazdığım şeyleri yaşayınca kalbin körelecek ,ortada mantığa uyan bir durum da yok,söyler misin bana sonra ne olacak? boşanacak mısın? nefret düzeyine ulaşan duygularını nasıl gizleyeceksin o kadar kişinin içerisindefisfisfis

nıye olmuyo sızı sıleceklermı.yanlıs dusunuyo bence.sana bakamayacakmı.

yani sen ayrı eve bile çıksan nişanlının ailesi gelip kalıcaklar onlar ailecek bir düzen kurmuşlar zaten Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…