kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

amin diğer gelinlerle falan hiç sorun yaşanmamış çok disiplinli bi aile düzenli kızlar falan herkez çalışıyor kendi işyerleri var bende evlenirsem istersem çalışırım diye anlaştık bu arada evleri dubleks.

Madem 5 sene sonra ew alacaklarmış 5 sene sonra ewlen..Sende çalışmıosan çalışır ewe katkıda bulunursun..Emin ol ewlenirsen bu şekilde 1 ay bile sürmez ağlamaya başlarsın..Zaten ewliliğndende bişey anlamazsın..Eşin yatmadan yatmaya yanına gelir..Ewlenmeseniz daha çok görüşmüş olursunuz belki..En azından pazar günlerini beraber geçirirsiniz ama bu şekilde imkansız..Çok ağlarsın çokkk..

Biz ne dersek diyelim biz hadi neyse ailen ve cevren ne derse desin artik senin umrunda olmayacak cunu ONU SEVIYORSUN ama evlenince cicim aylariniz bile olmayacak!! hic ic acici degil
o SENI GERCEKTEN SEVIYORSA ayri oturun o zaman!! bunu sor bakalim "ben cok dusundum bu kadar kalabalik bir ailede yapamam birbirimizi seviyoruz ayri oturalim" de
madem SEVIYOR seni bunu kabul etsin!
cunku meleksen sayet yaparsin ama insansan yapamazsin kalabalik bir evde buna inanamiyorum ben

hayır öyle bişiy yok ikimiz bu konuda konuşurken hani aileler bi sorun çıkarırsa falan diye bana cevabı en kötüsü dedi evleniriz ne seninkilere ne de bizimkilere yakın olruz kendi evimiz olur çalışır geçiniriz dedi. ama belki huzursuz oluruz sonuçta ailelerimize rest çekmiş olacağız yanlız kalacağız bu daha zor olmaz mı dedi . tabii ben bişiy diyemedim. artık Hakkımda hayırlısı diyorum ner diyeyim.

Siz zaten kararınızı vermişsiniz..Çok seviyorum diyosunuz bu durumda bizede söz düşmez.umarım mutlu olabilirsiniz çünkü bir tek eşiniz olmayacak.onca kişiye hizmet var hürmet var allah sabır versin.şahsen ben asla istemezdim.evimdede kimseyi istemem.allah mecbur etmesin.Şuanda herşey size tozpembe ama inanın evlenince öyle olmaz.rahat kavga bile edemessiniz

Son düzenleme:
sözlün ailem bilir diosa kesinlikle uzak dur herşeyin onlara bağlı olacak kesinlikle 2 kişilik bi hayatın olmıcak.hazır sözlüsün bence uzak dur...

seviyorsan herşeye tamam diceksin evlendikten sonra 1 ay geçmeden 1 aylık evliyim sorunlarım var diceksin.sevgi hiç bişeyi halletmio bunu iyice anla.köle olursun hepsine yediğin laflar da yanına kar kalır.çekeceğin apaçık ortada neden kendini bile bile ateşe atıyorsun anlamıyorum...

sen o evde 15 kişiyle oturacak kadar çok seviyorum diyosun ama sözlün olacak adam ayrı yaşarsan bu iş olmaz tavıralrında. bu kadar kişi bir evde yaşayabiliyor demek. aynı tuvaleti banyoyu kullan, cicim aylarında rahat olama evde, her hareketin takip edilsin, sen bunları bi yaşa zaten 1 ay sonra ayrılacak kıvama gelirsin. ama şimdi ayrılma çok seviyosun yaa yapış sözlüne bir sürü yabancının içinde yaşa. akıl fikir diyorumkafamçokkarıştı

bu konuya bu kadar güzel yorum yapılabilirdi tebrikler canım..

evlendigin zaman şu andaki kör olan gözlerin açılacak ama malesef çok geç olucakk yol yakınken ayrı ev tutma konusu devamlı dile getir yinede sen bilirsin...

annem babam uygun görürsede ne demek ya bu adamın aklı fikri yok mu
kaç yaşında

Arkadaşlar sözlüsünü ayrı ev tutmaya ikna bile etse bu iş zor çünkü adam ailesine çok bağlı.eşinden önce ailesi gelecek.görmüyomusunuz bunu?adam kıllı olursan ben öyle sevmem demiş düşünebiliyomusunuz.nasıl bi sevgidir bu

eşimle evlenmek üzereyken çok maddi sorunlar yaşadık geçinemeyeceğimiz yettiremeyeceğimiz besbelliydi ben seviyorum dedim evlendim.borçlar çok zorladı bizi ama biz birbirimizi seviyorduk ve buna sebep olan hiç kimseyle görüşmüyoruz yani eşimin ailesiyle.annemdir ailemdir demedi haksızlık yapıldığını gördü ve tavrını koydu.10 ay borç içindeydik ama başbaşa sorunlarımızın üstesinden gelmeyi başardık.sen 15 kişinin içine gideceksin koyun gibi yaşıycaksın emin ol..hiç bi kararını kendin veremiyeceksin eşinle bi yere gitmek istesen onların onayı gerekecek.onlar karışmayız derler ama herşeyine karışıcaklar...bu arada sen kaç yaşındasın bunların hepsini kabu ediosun.?

Valla sevgili konu sahibesi arkadaşım, sanırım bugün kahvaltı yapmadın, beynine kan gitmiyor.

Birinin seni kendine getirmesi lazım, inşallah o kişiler biz oluruz.

Olurmu hiç öyle şey, 15-20 kiş aynı evde yaşanırmı, aklın nerde senin.:umursamaz:

artık kendın bılırsın ben hepsıyle ıyıyım ama yınede kendı evım dıyorum esıme.hıc bısey benım dıyemıyosun sahıplenemıyosun cocuk falanda oldugunda gor bıde.....

yok artık ya olurmu boyle birsey sozlunde abartmıs yani nasıl rahat edicek onca insanın yasadıgı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…