kaç kişi yasayacaksınız bır evde kac metre kare bu ev allah aşıkana..
şimiye kadar diğer gelinleriyle bi sorun yasamamıssa seninle de yasamazkar inşallah..benimde eşimin halası iki gelini ile birlikte yasıyor..idare ediyorlar..ama ben asla yapamazdım..usteleik calısıyorsun..isten gelip birde onlara hızmet edıceksın..eşinle el ele dolaşmak varken..bir kişiyle yaşamak nerde 10 kişiyle yasamak nerde cok zor allah yardımcın olsun..
15 kişimi akannehirben tek kayınvalidem olsa bile istemezdimki görümce ve elti biz aynı apartman bile bazen tahammül edemiyoruz eltimle aynı evde olsak alsanaalsanasmile
ben anlamadım sen şimdi ev için ısrarcı olursan senden ayrılacakmı bilmiyorumkismile:umursamaz:
kesinlikle katılıyorum canım sanabende aynıyım evdekılerle guzel anlassanda ınsan esıyle bıseyler paylasmak yalnız olmak ıstıyo.
bu konuya bu kadar güzel yorum yapılabilirdi tebrikler canım..sen o evde 15 kişiyle oturacak kadar çok seviyorum diyosun ama sözlün olacak adam ayrı yaşarsan bu iş olmaz tavıralrında. bu kadar kişi bir evde yaşayabiliyor demek. aynı tuvaleti banyoyu kullan, cicim aylarında rahat olama evde, her hareketin takip edilsin, sen bunları bi yaşa zaten 1 ay sonra ayrılacak kıvama gelirsin. ama şimdi ayrılma çok seviyosun yaa yapış sözlüne bir sürü yabancının içinde yaşa. akıl fikir diyorumkafamçokkarıştı
bunun garantisi var mı??? sevgi var diye gözü kapalı mı gitsin kızcağız???kaynananan ayırır yakın zamanda zaten şiimdi sevgi varken niye ayrılasın durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?