evet belki başka KARI bulur ama onun oğlunu kimse benim kadar mutlu edemez kendisi bile.eşimde bunun farkında olduğu için anca boş boş konuşur böyle.........
o öyle derken kocanda pişkin pişkin güldü oturdumu yani. benim eşim direk lafı yapıştırırdı vallahi. benim kaynanamda öyle başkasının üzerinden bize laf sokar sürekli. biz ev aldık kredi ödüyoruz işte başkasını konuşuyordu sözde aman dışarıda ev çok oda almasaymış felan dedi sonra bize döndü szede evmi lazımdı kiralık ev çok almayaydınız dedi. eşimde evimiz mi vardı herkes sevinir ev aldılar diye sende ne demeye getiriyorsun dedi. burada iş eşine düşüyor annesini dizginlemeyi bilmesi lazım eş ayrı anne baba ayrı. evlendikte evimizdeki durumu hangisi bildi acaba yada oğullarının derdini kederini hangi gün paylaştılar dimi.
malesef hiç bişey demedihiç bir cevap vermedi ,buda beni çok kırdı zaten.oda ne yapsın bişey dese annesinin huyunu biliyor çok ben merkezci kıyamet koparır...mesafe koymaya çalışıyorum ama altlı üstlüyüz olmuyo malesef...[/QUOT
Huzur bozmak isteyen telefonla da yapıyor canım merak etme.
bi kaynana vakası daha..ne isterler bizden ya... hakketten büyük bi gaf yapmış... zaten kaynanayla aynı evde,aynı mahallede aynı apartmanda oturanlara hayret ediyorum.. benimki 3 saat uzakta, telefonu bile yetiyor.. onlar iç içeler... Allah sabır versin hepimiz..
tövbe tövbee,
madem karı bulunur ana bulunmaz kendi evlenseymiş oğluyla, her işini anası mı görcekmiş, alsaymış koynuna.
var böyle manyaklar ya gerçekten var ve ben böyle bi toplumda yaşıyor olmaktan utanıyorum.
kendini geliniyle kıyaslıyor yaşına başına bakmadan.
Ay valla bu tarz şeyleri sadece ben yaşıyorum sanıyordum.Ama herkesin başında varmış bu tarz sıkıntılar Allah sabır versin canım cümlemize ne diyeyim.
yok canım gülermi açağı tükrse bıyık yukarı tükürse sakal bana mazlum mazlum baktı işte tabi bende ona normalda eşim cevabını verir susmaz ama annesinin sancılı bölgesi bu o yüzden bişey demedi
ya evladını paylaşmak demek bence evladını başka bi anneyle paylaşmak olursa tamam yani katlanılamaz. onun annesi sensindir başkasının olsun istemezsin tabi. ama anlamadığım şey şu, annelerine mi aşık olsun erkekler? oğlunun bi kıza aşık olmasını, paylaşmak olarak görmek bence düzgün bi psikoloji değil. ben de kayınvalide olucam belki ilerde çocuğum olunca,kıyamam bebeğime, üzerler kıymetini bilmezler diye ama, kendimi de asla oğlumun aşık olduğu gencecik bi kızla kıyaslıcak kadar küçültmem. herkesin kocası kendine, çocuklar da büyüyecek ve aile kuracaklar sonuçta. onların birer birey olmalarını engellmeye çalışan anneler hasta bi psikolojiye sahip bence.
ağzına salık mesela ben karı demesine faza takılmadım şive diyelim neyse ama söyleyiş tarzı sanki oğlunun karısından diilde bir maldan bir eşyadan bahsediyo.eşbulunur ana bulunmaz gerçekten bu tarzda yürüseydi evlilikler aile kurumudiye bişey kalmazdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?