Kayınvalidemin gafı...

evet belki başka KARI bulur ama onun oğlunu kimse benim kadar mutlu edemez kendisi bile.eşimde bunun farkında olduğu için anca boş boş konuşur böyle.........

Evet canım kendi annesinden babasından daha mutlu edersin.Onlar oğlumuz mutlu diye sevinmezler,kıskanıp geçim bozarlar.

tövbe tövbee,
madem karı bulunur ana bulunmaz kendi evlenseymiş oğluyla, her işini anası mı görcekmiş, alsaymış koynuna.
var böyle manyaklar ya gerçekten var ve ben böyle bi toplumda yaşıyor olmaktan utanıyorum.
kendini geliniyle kıyaslıyor yaşına başına bakmadan.

Ay valla bu tarz şeyleri sadece ben yaşıyorum sanıyordum.Ama herkesin başında varmış bu tarz sıkıntılar Allah sabır versin canım cümlemize ne diyeyim.

Aynen ya kendmi bu dertlerde yalnız sanıyordum Allah kolaylık versin canım

Evet katılıyorum.Yani evladı sayılan biriyle olgun olması gereken bir insan niye kendini kıyaslar bilmem.Herkesin evi ayrı yolu sapa itişmenin ne anlamı var.

beni rahatsız eden de bu niye kıyaslıyosun dimi yok o oğunun ağzından annecim sen önde gelrsin benim için sen bir yana dünya bir yana demesini bekliyo oğlunda bunu asla demez eeeee deliriyo işte bu konu çok gün yüzüne çıkara taki istediği cevabı alana kadar ama çok bekler eşim ne benden vazgeçer nede annesinden aynen bende öyle eşim yüzüden annemden vazgeçmem annem yüzünden de eşimden vazgeçmem....:44:

Ay valla bu tarz şeyleri sadece ben yaşıyorum sanıyordum.Ama herkesin başında varmış bu tarz sıkıntılar Allah sabır versin canım cümlemize ne diyeyim.

yok canım gülermi açağı tükrse bıyık yukarı tükürse sakal bana mazlum mazlum baktı işte tabi bende ona normalda eşim cevabını verir susmaz ama annesinin sancılı bölgesi bu o yüzden bişey demedi

yanlış yazmışm yawww aağı tkürse sakalyukarı tükrse bıyık olcaktı pardonnnnnn

hanımlar kayınvalidelere yüklenirken gelecegide düşünelim.bizde kayınvalide olucaz ve yaşlanıcaz.o zaman belkide onlar gibi evladımızı paylaşmak zor gelebilir.sahsen ben evladlarımı biraz zor evlendiririm.onların evden ayrıldıklarını düşünmek bile istemiyorum.

onu bunu bırak da sen anneni hiçe sayıp nasıl eşini seçebildin bence ne annen kocandan önce gelir nede kocan annenden önce gelir ikiside ayrı meseleler ...

annede babada kocada ayrıdır. ama ben evlendiğimden beri en kötü günümde eşim vardı yanımda hasta oldum eşim sabahladı yanımda annemin ruhu duymadı hastayım derdim 10 dk yerden gelmezlerdi sadece tel ederlerdi nasıl oldun diye. geçen hafta tüp bebk transferim yapıldı ne yumurta toplamada geldi ne transferde. birkaç gün sonra eve geldiler eşim kahve yaptı içti gittiler. ve ben bu aile için hayatımı feda ettim okulumu yarıda kestim çalışmaya başladım. hele annem için herkese göğüs gerdimö onu ezdirmemek için kimlerle tartıştım karşı geldim. ama annem benim eivme geldi misafir gibi gitti (((( halbuki ben ona canımı verirdim

bende aynı apartmandayım.bi sebep olmadıkça gitmem aramam sormam evimede çağırmam.bi araya geldiğimizde de nasılsın iyimisin derim o kadar.başka şeylerle ilgileniyorum tv seyrediyorum eşimin yiğenleri ile ilgileniyorum yada mutfağa gidiyorum.laf sokunca sen öyle düşünürsün öyle yaparsın ben böyle herkes farklı deyip çok dallandırmadan kapatıyorum çenesini.tabi beni bu noktaya getiren kendileri .....
ben ilk zamanlar çok samimi olmaya çalıştım yakınlık gösterdim çok canımı yaktılar.artık böyle.....
eşime karşı çok saygılıyım sevgimi ilgimi asla esirgemem yeri geldiğinde annesi gibi şevkat gösteririm.ona annesini aratmıyorum........

ya evladını paylaşmak demek bence evladını başka bi anneyle paylaşmak olursa tamam yani katlanılamaz. onun annesi sensindir başkasının olsun istemezsin tabi. ama anlamadığım şey şu, annelerine mi aşık olsun erkekler? oğlunun bi kıza aşık olmasını, paylaşmak olarak görmek bence düzgün bi psikoloji değil. ben de kayınvalide olucam belki ilerde çocuğum olunca,kıyamam bebeğime, üzerler kıymetini bilmezler diye ama, kendimi de asla oğlumun aşık olduğu gencecik bi kızla kıyaslıcak kadar küçültmem. herkesin kocası kendine, çocuklar da büyüyecek ve aile kuracaklar sonuçta. onların birer birey olmalarını engellmeye çalışan anneler hasta bi psikolojiye sahip bence.

benim için annem ayrı eşim ayrı değerlidir.gerektiği zaman eşimi savunurum gerektiğinde annemi savunurum.eşim de bu dengeyi artık öğrendi ona göre davranıyor.

çok doğru söylemişsin.benimde oğlum olacak.ben ona karısı gibi aşk sevgi veremem.onu da eşiyle arasını bozarak aşktan mahrum edip üzülmesine sebep olmak kendi evladıma kötülük olur.ben evladıma kötülük yapamam elbette karısına sahip çıkacak onunla daha çok ilgilenecek hatta belki benden çok sevecek asla kıskanmam.gelinimi de kendimden soğutmam.yarın bigün eşim ve ben ölücez onlar karı koca kalacak oğlumu gelinime emanet edicem.mutsuz ettiğim üzdüğüm insana nasıl canımı emanet edebilirim ki.........

Bence herkesin şivesi görgüsü farklıdır.Hiç şaşırmadım 'KARI' tabirine.Çünkü benim kayınvalidemde başkaları için kullanır.Çok itici duruyor fakat kimseyi değiştiremeyiz ki öyle bir niyetimde yok zaten..Benim ailemde anadolu insanı fakat 'karı'tabirini birinci dereceden akrabalarımdan hiç duymadım yada ben kaçırdım dediklerini=)Aslında kaynana karı bulunmaz diyerek sizi küçük düşürmek istemiş.Fakat siz boşverin arkadaşım sıfıra sıfır elde var sıfır olduğunu kaynana çok iyi biliyor zaten hiç birşey kazanamayacaktır.Eşinizin gözüne siz gireceksiniz kaynana böyle yaptıkça.Aslında sizin lehinize=)Bazen olumsuzluklardan güzel şeyler doğar=)

bu iki tane evladın varsa hangisini daha çok seviyorsun gibi bir soru. veya bir çocuğa srulan annenimi babanımı daha çok seviyorsun :)

böyle bir soruya verilecek cevap yoktur normal ilişkilerde. kimse kimseden önce gelmemeli. annemde babamda ilerde olacak çocuğumda eşimde hepsi benim için çok önemli. hiç birisi için hiç birisinden vazgeçemem düşünemem. öyle bir ailem olmalıki bana böyle seçimler yaptırmasın, yapamam öleyim daha iyiydir

kayınvalide evli değil mi o zaman o da bulunur kocasına başka kadın alsınlar, onun kayınvalidesi böyle dese ne hissederdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…