- Konu Sahibi ladybird07
-
doktorlar koydu ama hiç kimse katlanamıyor şuan suratımı görsrniz bi sivilcem sönmeden biri başlıyor. çenesi hiç durmuyor sürekli beni çağrıp duruyor. hem laf söylüyor hemde bişiler istiyor.şizofreni tanısnı doktorlar mı koydu? yoksa sizmi öyle görüyorsunuz ? neden altına yapıyor ki?
ayrıca sokağa atmak falan ne bilim ya .... şuan içimde kayınvalidenize karşı merhamet oluştu.. sizin içinde zor ama şizofreni bir uzvu yok şeker hastası hayat ona da kolay değil k.:S
siz evlenirken sizinle kalacağını biliyor muydunuz?
hem kadın açısından hemde sizin açınızdan zor bir durum
üzüldüm...
Bacağı yeni mi kesildi?
Eğer yeni kesildiyse bundan dolayı sataşıyor olabilir belki,şizofrenik ataklarda buna ilaveten artmış olabilir...
Bir dr.a göstermeyi eşinize söyleyin ve sabrınız bol olsun dayanması çok ama çok zor.
hayır eşim kesinlikle koymam aynı eve dedi. ama eşim kaza yaptı anneside biraz yardımda bulundu onu başımıza kalktığı için yanımıza getirdi.
doktorlar koydu ama hiç kimse katlanamıyor şuan suratımı görsrniz bi sivilcem sönmeden biri başlıyor. çenesi hiç durmuyor sürekli beni çağrıp duruyor. hem laf söylüyor hemde bişiler istiyor.
daha 1 yıllık evliyim ve eşimle beraber memleketlerimizde yaşamıyoruz iş gereği gurbetteyiz burda benim yanıma destek yok onun yanına da . başta bende merhamet etmiştim ama zamanla anlaşılıyor nasıl insan olduğu. öl geber diye bağırıyor şuan eşimde evde yok öle dinliyorum.
2006 da kesilmiş bacağı ama akıl hastası olduğu için şeker hastalığını kabullenmiyor. ben elimden geleni yapıorum yemek koyuyorum temizlik yapıyorum ne derse susuyorum ama artık takatim kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?