- Konu Sahibi ladybird07
-
Allah size sabır versin kendinize göre haklısınız tabi ama kadın şizofreniyse yapacak birşey yok malesef. Yapabileceğiniz en mantıklı şey bi bakım evine yatırmak. Hem siz hem de kayınvalideniz rahat eder.
Bu arada eşinize ayarlamaya çalıştıkları kadın için dul diyip durmanız da biraz gereksiz olmuş söylemeden edemedim.
evet haklısınız belki dile getirme konusunda ama benimde artık canıma tak etti. kimseye anlatamıyorum bunları o yüzden yazmıştım. huzur falan bırakmıyor kelimeleri delip geçiyor valla. bide bu kadar olay içinde cin2 tedaviside görüyorum onada moralim bozuk. kendime fırsat bulamıyorum hiç bişiyime.yeni evlisiniz daha eşinize ve evliliğinize adapte sorunu yaşarken bir de hasta bir kv ile yaşamak gerçekten zordur.
Fakat gereksiz kelimeleriniz çok rahatsız edici b.kuyla oydaı yok mastürbasyon yaptı falan... gerek yok bunları dile getirmeye..
İleride kimin ne olacağını kimse bilemez ama evlatlar sağken bir annenin bakım evinde kalması da zor olsa gerek.Kv için de durum zordur.Fakat şeker hastalarında sinirlilik gerçekten var.Bizim büyük halamızda öyleydi ve yanında kimse duramıyordu..
Allah yardımcınız olsun..Huzuru etkiliyorsa ya ayrı evde bakıcı kontrolünde durmalı ya da ...
böle birşeyi kabul etmedim sokağa atcaklardı anneannesigil kim bakarsa baksın dediler bende insanlık yapıp kalsın biraz dedim ama insanın tüm yaşama hevesini alıyor. sende haklısın baştan düşmeyecektim ama insan baştan çok fazla şeyi kestiremiyor. bana kesinlikle sana yük etmem diyordu eşim baştan. ama gel gör ki evlenince annesi annesi oldu bende sokağa atılsın istemem elbet insan bu sonuçta ama bende yapamıyorum.eşinin annesinin şizofren olduğunu evlenince öğrenmedin heralde
ya da eşinin annesiyle yaşayacağını.
ne akla hizmet böyle bişeyi kabul ettin?
suç sende.
insanlar aklı başında kayınvalideleriyle aynı evde yapamıyolar.
ayrıca da eşin haklı.
napsın yani gerçekten de annesi.
kadın şizofrenmiş tek bacağı da yok.
aklı yerinde olmayan sakat birini mi azarlasın laf anlatsın.
tatmin mi olucaksın böyle.
sen bu hataya başından düşmicektin.
yapacak bişeyin yok malesef.
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
daha önce nerde kalıyordu?
gözümün önünde olduğu için yazmıştım itici ama bizzat yaşadığım için yazdım tuvalete girince kapısını kapatmıyor ordan biliyorum bende yoksa öle takip edip yapıyor mu diye bakmıyorum.seker hastasi olunca insan yedigine ictigine dikkat eder
ayagi kesilene kadar ugrasmaz
insanin elinde olan bir sey gozlerine ve ayaklarini kurtarmak seker hastasi olunca
esinize soyleyin bakim evine yerlestirsin
masturbasyon yaptigini bokuyla oynadigini yazmanizda itici olmus
hani gozunuzun onunde yapacak degil ya bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?