Kayınvalidemin günlerinden sıkılır mıyım ? :/

papatyasever3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
85
14
13
Konya
Selam bayanlar. Evlenecek olanlar:KK33: Şu an nişanlıyım ekım gibi düğün düşünüyoruz ama kayınvalidem benı smdıden sıralarına günlerine çagrmaya başladı ama ben su an çalıştığım için izin alıp gelemem dedım. Annem de Bana diyor ki; Zaten evlendıkten sonra hep onun günlerine gideceksin belki bana bile gelmene vaktın olmayacak sürekli hizmet edip duracaksın diyor :/ Gerçekten de öyle kayınvalidem gezmeyi cok sever gezmese bile mutlaka birileri gelir oturmaya komşular vs. Bende gezmeyi oturmayı severim ama acaba ilerde bu durumdan sıkılır mıyım ki ? :110:o_O

dert etmeyin eminim bir şekilde halledersiniz. sıkılırsanız yada gitmek istemezseniz gitmezsiniz olur biter. sonuçta çalışıyor olacaksınız çalışmasanız bile kendi eviniz işiniz akşama aç gelen bir eşiniz olacak öyle her gün hergün bu duruma düşmezsiniz diye düşünüyorum. çokmu pozitif oldu acep

Selam bayanlar. Evlenecek olanlar:KK33: Şu an nişanlıyım ekım gibi düğün düşünüyoruz ama kayınvalidem benı smdıden sıralarına günlerine çagrmaya başladı ama ben su an çalıştığım için izin alıp gelemem dedım. Annem de Bana diyor ki; Zaten evlendıkten sonra hep onun günlerine gideceksin belki bana bile gelmene vaktın olmayacak sürekli hizmet edip duracaksın diyor :/ Gerçekten de öyle kayınvalidem gezmeyi cok sever gezmese bile mutlaka birileri gelir oturmaya komşular vs. Bende gezmeyi oturmayı severim ama acaba ilerde bu durumdan sıkılır mıyım ki ? :110:o_O
Sanki benim kayınvalidemi anlattın :KK48:
Gitmek zorunda değilsin canım, beni hep çağırır ben de canım çekmedi ya der gitmem mesela gitmek istemediğim zaman. İlle de gel demez ki eminim senin kayınvaliden de demicektir. Ayrıca çalışıyorsun bundan iyi bahane mi var En Büyük KK

Ama evlenince Çalışmayacagm :) Evet kayınvalideme benım gelesım yok dedıgm zaman bı sey demeyecgnden bnde emınım ama yınede tedırgın oluyorm . Mesela annemle kayınvalidemın günleri aynı ay aynı güne denk geldı hangısıne gtcem :D

Ama evlenince Çalışmayacagm :) Evet kayınvalideme benım gelesım yok dedıgm zaman bı sey demeyecgnden bnde emınım ama yınede tedırgın oluyorm . Mesela annemle kayınvalidemın günleri aynı ay aynı güne denk geldı hangısıne gtcem :D
Arkadaşların sana gelsin senin günün olsun o gün de :KK70:

dert etmeyin eminim bir şekilde halledersiniz. sıkılırsanız yada gitmek istemezseniz gitmezsiniz olur biter. sonuçta çalışıyor olacaksınız çalışmasanız bile kendi eviniz işiniz akşama aç gelen bir eşiniz olacak öyle her gün hergün bu duruma düşmezsiniz diye düşünüyorum. çokmu pozitif oldu acep
Sanki birazz :) Üstelik o ayrıntıyı atladm sanırm :) Evlenınce calısmayacm kaynanamla evlermzde cok yakın olack

bunlar basit detaylar istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz ki. sizinde o gün temizlik gününüz olur hasta olursunuz, arkadaşınız gelir sorun yok bence kısaca demek istediğim çalışmasanız bile öyle düşündüğünüz kadar her gününüz birbirine uyupda gün aşırı günler misafirler alamazsınız :D

Bence günler cok sık aralıklı değilse girebilirsiniz güne. Sonuçta o aileye gelin gidecek ve sürekli bir yerlerde bu insanlarla karşılaşcaksınız, en azından karşılaştığınızda iki lafın belini kırarsınız. Yoksa bütün toplantılar, bir araya gelmeler sadece görev gibi gelir üzerinizde yük olur. İçlerinden anlaştıklarınızla bulunduğunuz ortamları çekilir kılın , uzak olup sıkılmaktan iyidir.

Back
X