Kayinvalidemin hediyeleri

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.676
6.626
358
35
Merhaba hanımlar.
Öncelikle kayinvalidemle sıkıntımız filan yok çok şükür. Genel olarak ta çok düşüncelidir. Bir yıl yaşadığım şehre gelip çocuğuma baktı bir kez birbirimize kırılmış degiliz çok şükür.

Yakın şehirlerde yasiyoruz. Eltimle de aynı şehirdeyiz. Son iki seferdir bir hediye meselesidir gidiyor. Normalde hediye almaz. Çünkü beğenip alamıyorum der. Hatta gorumcelerimin çocuklarına onun yerine benim hediye seçmemi istemişti. İşin kolayına kaçmak da istemiş olabilir bilemiyorum.

Neyse esas meseleye geleyim. Geçen sefer geldiğinde bana bir alt eşofman getirmiş tam sana göre kocaman dedi. Ay bozuldum tabi. Ve esofmanda giyebilecegim gibi birşey gerçekten değildi. Çok çok çok kötüydü. Anneannem içlik olarak belki giyer, o derece yani. Neyse birşey demedim. Sonra verdim birine giyerim demişti o kişi. Neyse işte bu bir.

İkinci olayda bu gelişinde çeyrek hediye etmek istedi istemedik ben de eşim de. Oğlumun doğum günü vardı onun niyetine dedi. Almadık israrla. Giderken oğluma vermiş. Bizim size vermemiz lazım siz niye veriyorsunuz anne dedim ama vermiş iste. (Hiç sıkıntımız yok şükür. Kp emekli. ) Oğluma da bu gelişinde bı tişört şort getirmiş ama pazar malı kaliteli olsa yine neyse omzunda iki tarafli yirtik varmis onu da dikmiş getirmiş. Eltimin cocuklara da alt üst üçlü eşofman takım almış markalı.

Bozuldum ama birşey demedim. Keşke hiç almasaydi. Sizce ne anlamaliyim ben bu hediyelerden. (Bize çeyrek verdi ama eltimlere de para vermiş 5 bine yakın)

Aranız iyi olduğu halde önem vermemesi çok kötü bence.
Değer vermiyor,umursamıyor,nasıl olsa Monoceto susuyor demek istiyor bence.
Sevgi ve saygı kardeştir.
Saygısız bence kendisi.
Hediyeyi yine pazardan alabilir,ama bir zahmet sökük olmayanı alsın.
Eltinin oğlana da marka alacağına her iki toruna da orta halli tişört alsın.

Ben takılacak bir şey göremedim. Beğenmediyseniz giymeyin ya da giydirmeyin. Söyleyin yine bize uymuyor alma diye. Çeyreği de çocuğa vermiş alıp saklayın ne alaka yok diyorsunuz. Onun nasibi demek ki.

Eltinin durumu kötü mü ? Parayı ya da o takımları özellikle istemiş olabilirler. Sizin neden haberiniz var onu da anlamadım. Benim babam annem bile demiyor kardeşine şunu verdim, bunu aldım diye. Gereksiz sohbet.

Emrinizin çocuklarına da belki başkasına aldırmıştır. Onların daha çok ihtiyacı vardır belki. Çok dert etme ufak şeyler bunlar . Hiç gerek yok de ya da kalbini kurma al başkasına ver beğenmediğim şeyi

5bine yakın para ile çeyrek bir mi? Bu bildiğin kayırma. Sen nerden duydun altın mı dedi bu kadar para verdi diye? Eltinlerin durumu daha kötü mü? Belki ondandır

Senin ne kadar saf niyetli olduğunu eski konularından biliyorum. Senin sinirlerin alinmis maşallah.

Kv de sen nasılsa ses etmiyorsun diye öyle yapmıştır. Boşver bence. Her zamanki hanımefendi tavrinla teşekkür et gec. Bi de çeyrek vermek istemiş. Ona bile bir dünya itiraz etmissiniz

Hediye geri cevrilmez.

O konuda da siz hatali davranmissiniz.

Esiniz bu konuda birsey demiyormu? Cocuga yirtik pirtik birsey almis.
Hani hersey esit olmak zorunda degil, eltinin çoçuga daha iyi birsey almis olabilir derdim fakat fark bu kadar olmasi, torunu bu kadar ayirt etmesi çok ayip.

Elti'ye niye 5bin verdi? Ihtiyaçlarimi vardi? Bence bu çeyrek ile o 5000tl'nin arasinda bir baglanti yok. Cocugun yasgünü olmus ve çeyrek almis.

Ki çoçuk çeyrekten ne anlasin? Hediye, oyuncak felan alabilirdi. Cocugu sevindirmek bile yok. Bilemedim, ilginç bir kadin.

Eltiniz belki kendi seçmiştir hediye alacaksan bana bunları al demis olabilir detay bilmiyorsunuz sonuçta. Siz de bana hediye alacaksanız söyleyin ben seceyim diyin

Çocuğa yırtık veya pazardan alınmasına takılmadım yaşlıdır bilmez etmez ama içinden hediye almak gelmiştir durumu ona yetmiştir diyecektim ki konunun sonunda eltime 5 bin bize çeyrek yazına gelene kadar

Eltinlerin durumu size göre kötü mü acaba hani senin çocuğunun güzel eşyaları varsa eltinin çocukları kıskanmasın üzülmesin vs diye yapmış olabilir mi

Biz almamakta ısrarcı olunca dedi onlarada şu kadar verdim size de bir çeyrek birşey değil alın dedi. Ya alamam ki. Vicdanım el vermez. Kadın demek ki yemeyip icmeyip bizlere biriktiriyor. Biz eşimle 10 binden fazla çok şükür kazancımız var. Hiç ihtiyacımız yok çok sukur. Ama içine sinmiyor.

Dert ettiğim neden uyduruk hediyeyi veriyor. Hadi aldın farketmedin yırtık olduğunu e niye veriyorsun bana. Kırıldım aslında.

Dert ettiğim neden uyduruk hediyeyi veriyor. Hadi aldın farketmedin yırtık olduğunu e niye veriyorsun bana. Kırıldım aslında.
kırılın tabi kim olsa kırılır bir de marifetmiş gibi onlara 5000 verdim size bu dediğinde bunu da onlara verin baksanıza daha çok ihtiyaçları varmış demek ki diyebilirdiniz

Daha neler tabiki de almayacağız. Onun onlara verdiği para daha çok diye çeyreğe yok demiş değiliz ki... Size çeyrek vermiş, onlarında çocuklara güzel kiyaft almış denmesin diye belirttim.

Teşekkür ederim. Sinirlerim alınmış değil de bazı güzellikler için sabrediyorum diyeyim :)) yoksa bazen cingar da çıkarırım :) teşekkür ettim geçtim. Birşey demedim. Bozuldum eşime soyledim. Niye böyle birşey aldı ikidir annen bize diye. O da beğenmediğini hediye edilecek birşey olmadığını ama annesinin iyi niyetinden olduğunu soyledi tabiki..
Bir daha bu tarz bir hediye gelirse ne yapayım ya da bunla ilgili birşey diyeyim mi?

hediye almaktan anlamıyorum demiş zaten. cimri olsa çeyrek vermez. ben kötü niyet göremedim. beceriksiz belli ki.

ay eltiye verilenleri sonradan gördüm. ilginçmiş. cahilliğine ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…