Hakkını asla ödeyemem. Herkes bakar da kimse onun gibi bakamazdi. Annem de dahil. Severim de onu. Sadece neden böyle kötü şeyler hediye ediyor anlamıyorum. Etmese daha mutlu olacağızBaşka şehirden gelip çocuğuna güzellikle 1 yıl bakmış. Ne maddiyat ne maneviyat karşılar yaptığı fedakarlığı takılmayın.
İhtiyacınız yokmuş.Çeyreği bozdurup bir guzel çocuklara istedıklerını alın.Boşver eltini sen yuvana bak .Belkı eltın sunu al demıstır yada çocukları demıstır.Merhaba hanımlar.
Öncelikle kayinvalidemle sıkıntımız filan yok çok şükür. Genel olarak ta çok düşüncelidir. Bir yıl yaşadığım şehre gelip çocuğuma baktı bir kez birbirimize kırılmış degiliz çok şükür.
Yakın şehirlerde yasiyoruz. Eltimle de aynı şehirdeyiz. Son iki seferdir bir hediye meselesidir gidiyor. Normalde hediye almaz. Çünkü beğenip alamıyorum der. Hatta gorumcelerimin çocuklarına onun yerine benim hediye seçmemi istemişti. İşin kolayına kaçmak da istemiş olabilir bilemiyorum.
Neyse esas meseleye geleyim. Geçen sefer geldiğinde bana bir alt eşofman getirmiş tam sana göre kocaman dedi. Ay bozuldum tabi. Ve esofmanda giyebilecegim gibi birşey gerçekten değildi. Çok çok çok kötüydü. Anneannem içlik olarak belki giyer, o derece yani. Neyse birşey demedim. Sonra verdim birine giyerim demişti o kişi. Neyse işte bu bir.
İkinci olayda bu gelişinde çeyrek hediye etmek istedi istemedik ben de eşim de. Oğlumun doğum günü vardı onun niyetine dedi. Almadık israrla. Giderken oğluma vermiş. Bizim size vermemiz lazım siz niye veriyorsunuz anne dedim ama vermiş iste. (Hiç sıkıntımız yok şükür. Kp emekli. ) Oğluma da bu gelişinde bı tişört şort getirmiş ama pazar malı kaliteli olsa yine neyse omzunda iki tarafli yirtik varmis onu da dikmiş getirmiş. Eltimin cocuklara da alt üst üçlü eşofman takım almış markalı.
Bozuldum ama birşey demedim. Keşke hiç almasaydi. Sizce ne anlamaliyim ben bu hediyelerden. (Bize çeyrek verdi ama eltimlere de para vermiş 5 bine yakın)
İhtiyacınız yokmuş.Çeyreği bozdurup bir guzel çocuklara istedıklerını alın.Boşver eltini sen yuvana bak .Belkı eltın sunu al demıstır yada çocukları demıstır.
Sizi sevmiyor bence .
Benimki de beni sevmiyorÇocuklarımı da sevmiyor.
Aynısının fazlasını yaptı bize ama,
İnsan yaş ilerledikçe umursamıyor.
Yani öyle ayrım yapmasının nedeni eltinizin maddi durumu sizden daha kötü yada borçları vardır. Başkada sebep bulamıyorum
Ben kötü niyetli olduğunu düşünmedim.O an öyle denk gelmiş öyle almış.Sürekli aynı sekilde davransa,hep eltiye kaliteli size dandik alsa tamam diyeceğim de.Bir kere olmuş bir durum, hediye seçmeyi bilmediğini de söylemiş zaten.
Takılmayın derim.Ceyrek meselesine gelince de.Her şey birebir eltiyle aynı olmak zorunda değil.Ona 5000 verir ama sizin de 1 yıl çocuğunuza bakar.Siz bakıcı tutacak olsanız kaç 5000 verecektiniz.Yani çok ince hesaplar yapmayın.Genel olarak seviyormussunuz birbirinizi,ne güzel.Doldurmayin kendinizi.
Merhaba bence hic takilmayin kendi kaybeder boyle yaparak sizi kendisinden soğutur. Yerinizde olsam bende aynini düşünürüm. Ama herkes kendi kalbinim ekmegini yiyor malesef kv nizin nazi size geciyor da olabilir. O yuzden hediye konusunda rahat davraniyordur. Eltinize oyle yapmasini kafaya hic takmayin bu huzurunuzu bozar zamanla. Sevgiler..Merhaba hanımlar.
Öncelikle kayinvalidemle sıkıntımız filan yok çok şükür. Genel olarak ta çok düşüncelidir. Bir yıl yaşadığım şehre gelip çocuğuma baktı bir kez birbirimize kırılmış degiliz çok şükür.
Yakın şehirlerde yasiyoruz. Eltimle de aynı şehirdeyiz. Son iki seferdir bir hediye meselesidir gidiyor. Normalde hediye almaz. Çünkü beğenip alamıyorum der. Hatta gorumcelerimin çocuklarına onun yerine benim hediye seçmemi istemişti. İşin kolayına kaçmak da istemiş olabilir bilemiyorum.
Neyse esas meseleye geleyim. Geçen sefer geldiğinde bana bir alt eşofman getirmiş tam sana göre kocaman dedi. Ay bozuldum tabi. Ve esofmanda giyebilecegim gibi birşey gerçekten değildi. Çok çok çok kötüydü. Anneannem içlik olarak belki giyer, o derece yani. Neyse birşey demedim. Sonra verdim birine giyerim demişti o kişi. Neyse işte bu bir.
İkinci olayda bu gelişinde çeyrek hediye etmek istedi istemedik ben de eşim de. Oğlumun doğum günü vardı onun niyetine dedi. Almadık israrla. Giderken oğluma vermiş. Bizim size vermemiz lazım siz niye veriyorsunuz anne dedim ama vermiş iste. (Hiç sıkıntımız yok şükür. Kp emekli. ) Oğluma da bu gelişinde bı tişört şort getirmiş ama pazar malı kaliteli olsa yine neyse omzunda iki tarafli yirtik varmis onu da dikmiş getirmiş. Eltimin cocuklara da alt üst üçlü eşofman takım almış markalı.
Bozuldum ama birşey demedim. Keşke hiç almasaydi. Sizce ne anlamaliyim ben bu hediyelerden. (Bize çeyrek verdi ama eltimlere de para vermiş 5 bine yakın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?