Kayınvalidemin hediyesi 😂

bak ben senın yerinde gerçekten olsam

o bilekliği geri vereceksem o kp bir daha yüzüne kimse baktıramaz ,

baksamda zaten suratımla adam döverim ben , net yaniii
Kayınpederimle ilişkimiz hiç yok aslında. Kayınpederim baya değişik bi insan kimseyle konuşmaz hiç kimseyle

Eşinizin yerine olsam utancımdan yerin dibine geçerdim.

Sizin yerinizde olsam altını verir mesafe koyardım.

Kayinvaliden nasıl mutlu olduysa yardım edip onu düşünmene kendi imkan dahilinde jest yapmış. Bana çok tatlı geldi. Kayinvalidem böyle birsey yapsa komple almış gibi hisseder sevindirik olurdum. Düşünmesi yeter .
Kayinpederin birsey derse annem kızar veremem deyin sevimlilik yapin

İyiymiş
Fevri davranıp hemen verme. Müzakere kararlarından bakalım ne çıkacak

Tabi canım asla durdurmam bende zaten. İşin aslına da bakacak olursak kayınpederimin de bana 40 gram altın borcu da var orayı hiç açmıyorlar
ohooo yat üstüne yat ne vercen laf arasında bi de çeyreği aldım kaldı 40 gram de bi de. Sendeki kv onları da alır alır gelir inşallah adam da paşa paşa öder iyi alışmış alıp da üstüne yatmaya

Kvde verme demis verme ben e ne guzel jest yapmis size gerisi onlarin arasindaki mevzu :)

Kızlaaarr herkese günaydın dün yazamadım. Olanları anlatayım
Dün eşimle birlikteyken babası başka bi şey için aradı bende eşime babana sor bakalım sarrafa mı götürüp verelim bilekliği,kendisine mi ulaştıralım dedim. Babası ise yok ya taksın ben annene kızdım dedi. Bende yok sağolsun habersiz gönülsüz hediyeyi istemem nereye verelim diye soruyorum dedim üstüne kayınpederim ise beni kızdırmayın daha fazla tak işte alınmış şey geri verilmez dedi. Öylelikle bileklik kaldı anlayacağınız....
e benden de günah gitti

Size verilen hediyeyi babası geri istiyor. Utanılacak bir sey degil mi bu?
Yaaaa evet evet haklısınız bende durumu tamamen yanlış anladım eşim benden dolayı utanacak sandım diyorum ben ne yaptım
Babasından dolayı utandı tabi utanmaz olur mu ....

bak ben yazmıştım
kadın kocasının huyunu biliyor , ona güvenerek almıştır ,

güle güle kullan

Ay cok tatlıymıs hehhehe

Ceyregin sana ait oldugunu Kp bilmiyor mu ?
Bu hediye degil ki,borc taksimi..
Borcunu faizi (3-4 bin) ile odemek istemis Kv :)
Baba,zaten bu ceyrek benimdi:"Bana ait olan bana dondu" de..
Ben vermezdim.Hayir bana ait yani,tesekkur duymak yerine iade icin zorlaniyorum :)

Hadi bana tamam da eşimin utanması gereken konuyu tam anlayamadım.
Bence utanması gereken tek kişi kayınpederiniz. Eşinin altınını almış olsa karı koca arasında halledilir ama gelinin takısını altınını nasıl isteyebiliyorlar bu adamlar hayret. Kesinlikle anlamadığım şey bu adamın yüklü parası var, kuyumcuda da para tutuyormuş, niye sizin altınları aldı?

Ay kocasına niye sormamis.
Ben böyle büyük harcamalar yapacağım zaman asla ortak karar almadan hareket etmem.
Ben olsam ben de geri veririm. Belki gerçekten şuan onu karsilayacak maddi gücü yok adamın. Zor durumda kalmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…