- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
Aaaa baya 40 gr altının üstüne yattı yani .Bir kere duyurdum oda borç morç yok dedi bende bir daha peşine düşmedim. İhtiyacımız da olmadığı için... Ama kayınpederimin kızım o kalanını veremeyeceğim hakkını helal et demesini isterdim. Onda da o düşünce yok. E napayımherkesin mizanı kendi vicdanıdır.
Yok canım ne sorması, ev mev de yok zaten....Sormuşlar mı konu sahibine ?
Kadın belki başka bir yatırım yapacak.
Konu sahibi kendi parasıyla isterse kendine yaptırır yani .
Ya vardı ya yaprak dokumunde.Sormuşlar mı konu sahibine ?
Kadın belki başka bir yatırım yapacak.
Konu sahibi kendi parasıyla isterse kendine yaptırır yani .
İşte tam da bu yüzden isteyin işte ortada ev de yokmuş. Eşinize söyletin ya da kendiniz söyleyin ne kadar ayıp 40 gr altının üstüne yat , 4 /5 gr altını geri iste .Yok canım ne sorması, ev mev de yok zaten....
Tabi kendi param ister harcarım ister altın yapar takarım ama kayınpederim değişik...
Aldı vallaHahahahahhhahçeyrekte geri alınır mı yaaaa
Eşim de söyledi 1 kez baba kalanı da versen diye oda geçiştirdi ve vermeyeceğini belirtti... Eşim de babam yanlış yapıyor sözünde durmadı ama neyse boşverelim ben istediğini alırım onun yerine ben veririm sana dedi. Bende üstüne düşmedim eşim daha fazla arada kalmasın diye.Aaaa baya 40 gr altının üstüne yattı yani .
Eşiniz demiyor mu ne demek borç yok 40 gr kaldı diye ? Kp çok çiğ bir adam , yerinizde olsam arar baba benim 40 gr altınımı gönder derim ya da eşime söyletirim. Suan ihtiyacınızın olmaması ileride ihtiyacınız olmayacağı anlamına gelmez.
Aynen öyle isterse konu sahibi eşiyle ev mi yapar arsa mı alır kime ne yani , bu büyüklerin çok bilmişlikleri yok mu..Ya vardı ya yaprak dokumunde.
Evin oglu - baba biz ev tutalım.
Ogluum nasıl yasarsınız yapamazsınız nasıl gecınırsınızzz
Gıtttmeyınnn
AksamFerhunde geldi, gitti, icti mıctı
Ne bırakıyorlar ne memnun oluyorlar, onun gıbı. Buyuklerle assslaaaa bır sey yapmam, isterse benim ailem olsun. "evdeki buzagı okuz olmaz" der buyukler. Aldıgım da kendime verdıgımde, ne planımı bilirler, ne borcumu harcımı, mısss
Yoook var oylelerı. Canım aile de olsa yatırımlık seylerınıze sahip cıkın. Yoksa aileye harcanmaz diyenlerden degılım. Gerekınce destek olunur, faturası odenır, ama paramla bırsey yapılacaksa BEN yaparım, otesı yok..Yok canım ne sorması, ev mev de yok zaten....
Tabi kendi param ister harcarım ister altın yapar takarım ama kayınpederim değişik...
Evet ya çok haklısınız karı koca olarak kafa uysun yeter ! Büyükler karıştığında işler iyice sarpa sarıyor, sinirler geriliyorYa vardı ya yaprak dokumunde.
Evin oglu - baba biz ev tutalım.
Ogluum nasıl yasarsınız yapamazsınız nasıl gecınırsınızzz
Gıtttmeyınnn
AksamFerhunde geldi, gitti, icti mıctı
Ne bırakıyorlar ne memnun oluyorlar, onun gıbı. Buyuklerle assslaaaa bır sey yapmam, isterse benim ailem olsun. "evdeki buzagı okuz olmaz" der buyukler. Aldıgım da kendime verdıgımde, ne planımı bilirler, ne borcumu harcımı, mısss
İşte böyle oluyor, sonra aile içine kırgınlıklar giriyor. Esınız oyle diyor ama ilk sıkıstıgında o altını hatırlayacak emin ol.Eşim de söyledi 1 kez baba kalanı da versen diye oda geçiştirdi ve vermeyeceğini belirtti... Eşim de babam yanlış yapıyor sözünde durmadı ama neyse boşverelim ben istediğini alırım onun yerine ben veririm sana dedi. Bende üstüne düşmedim eşim daha fazla arada kalmasın diye.
Ah şu para işleri kayınvalidemin elinde olsa ona kalsa 40 grama 80 gram verilmesi gerekir dike
Tabi canım... evlenmeye aklımız eriyorsa paramızı da yatırımımızı da yapmaya aklımız eriyor demektir.Yoook var oylelerı. Canım aile de olsa yatırımlık seylerınıze sahip cıkın. Yoksa aileye harcanmaz diyenlerden degılım. Gerekınce destek olunur, faturası odenır, ama paramla bırsey yapılacaksa BEN yaparım, otesı yok..
Gerçekten öyle.... Eşim sıkışmadığı halde kırıldı aslında... 40 gramı babasını sıkıştırmamak için üstünü örttü ama kayınpederim de ilk fırsatta diğer oğlunu ön planda tutup ona mülk vermeye çalışıyor... en kırılma noktası da bu oldu. Napayım ya şu an huzurum var şükür sağlığım var eşimin benim ve çocuklarımızın... o nedenle eşimi arada koymamak ve üzmemek adına da sustum ben...İşte böyle oluyor, sonra aile içine kırgınlıklar giriyor. Esınız oyle diyor ama ilk sıkıstıgında o altını hatırlayacak emin ol.
Ne kadar sakinsiniz , durumu da var diyorsunuz ne kadar ayıp , eşiniz tek cocuk olmadığına göre Söke Söke alırım o altını , 1 gr bile bırakmam sizin gibi sakin de kalmazdım açıkçası. Bu bilekliği de göndermezdim öyle adama , böyle muamele..Eşim de söyledi 1 kez baba kalanı da versen diye oda geçiştirdi ve vermeyeceğini belirtti... Eşim de babam yanlış yapıyor sözünde durmadı ama neyse boşverelim ben istediğini alırım onun yerine ben veririm sana dedi. Bende üstüne düşmedim eşim daha fazla arada kalmasın diye.
Ah şu para işleri kayınvalidemin elinde olsa ona kalsa 40 grama 80 gram verilmesi gerekir dike
Oyle iyi anladım kii:/Gerçekten öyle.... Eşim sıkışmadığı halde kırıldı aslında... 40 gramı babasını sıkıştırmamak için üstünü örttü ama kayınpederim de ilk fırsatta diğer oğlunu ön planda tutup ona mülk vermeye çalışıyor... en kırılma noktası da bu oldu. Napayım ya şu an huzurum var şükür sağlığım var eşimin benim ve çocuklarımızın... o nedenle eşimi arada koymamak ve üzmemek adına da sustum ben...
Eşimin Kardeşi de 20 yaşında bizim aldığımız mülklere eşim ortak etmedi kardeşini ki doğal olan bu kendi paramızla aldık sonuçta.. kayınpederim ille ortak olun diye tutturdu eşim de kabul etmeyince ona mülk aldıöyle olmaz böyle olur misali
Sakinlikten ziyade eşim çok arada kalıyor.... bundan dolayı sineye çektim dediğim gibi herkesin vicdanı var. Kayınpederiminki rahatsa napayımNe kadar sakinsiniz , durumu da var diyorsunuz ne kadar ayıp , eşiniz tek cocuk olmadığına göre Söke Söke alırım o altını , 1 gr bile bırakmam sizin gibi sakin de kalmazdım açıkçası. Bu bilekliği de göndermezdim öyle adama , böyle muamele..
Yok valla direk hissediyorum kadindaki negatifligiTövbe ya Rabbiiikaynananın mizan şaşmış demek ki yazık kadına isteyerek yapmıyordur
Belki de sen yanlış anlıyorsun kuzummmmmm
İçinden çeyreğini alıp , bileklik kısmını geri verirdim ben olsam .
Kp in , konu sahibine 40 gr altın borcu olduğunu ve üzerine yattığını okuduktan sonra çeyreği de bilekliği de vermezdim geri , 40 gr dan düş derdim%1000
Çeyreği çeker alırım, kalan zinciri KPye veririm
Kp in , konu sahibine 40 gr altın borcu olduğunu ve üzerine yattığını okuduktan sonra çeyreği de bilekliği de vermezdim geri , 40 gr dan düş derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?