• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Yanlış bişey , oğlu kazık kadarken onun öyle gezmesı. Ama sanırım butun kv ler aynı
Benımkıde her dk hasta :D ama neşeli bişy olsun herkesden once koşar
Herkes onun yalan söylediğini biliyor bir gun grcekten hasta olsa kimse ınanmıcak :D

açsın ne var diyenlerin başında ben varım

o sizin mahrem anlayışınız

oğlum 5 yaşında giyinip soyunurum

bedenler arasındaki farkları görerek öğrenir

ilerleyen süreçte de yapay mahremiyet algısının kaynağını da öğrenir

meme bizde de var erkeklerde de

bir de merak ettim çocuğu kendiniz giyinikken mi yıkıyorsunuz; ben oğlumu yıkıyorum siz de yıkıyorsunuzdur diye düşündüm
5 yaşındakı çocukla kazık kadar adam bır mı?
herseyın bı yerı yordamı var.
Ben kıskanmazdım ama bu durumdan rahatsız olurdum.

ilgi cekmek icinde olsa varsin surdutsun canim , o kadin esini ne emeklerle buyuttu o memelerle uykusuz gecelerde emziricem diye ugrasti , dogumdan sonra mesane kaslarimda sarkma olmus, idrarimi tutamadim oyle igrenc bi durumduki normal dogum yapacam cocugum saglikli olsun diye cektigin sanciyi birak popoda hemoroid cisini tutamayan kalitesiz bi hayat :)) o an anliyosun iste annenin kiymetini cefasini varsin gidin ilgilenin bizler saglikli gucluyuz her anlamda onlar yorgun bikkin artik ilgi istemis cokmu yaaa

bence sonuna kadar haklısınız ama bazen bazı şeyleri içimizde tutmak gerebiliyor, bu hastalığı geçince nitekim başka bir şey bulacak bu seferde başka türlü sinir edecek ama geçimsiz siz olacakmışsınız gibi geldi bana, sabrede bildiğiniz kadar sabredin :(

Benim oğlum 1,5 yaşında ve ben şimdiden başladım giyinip soyunurken onu yanımdan uzaklaştırmaya çünkü küçük yaşlardan itibaren mahremiyet duygusunu öğrenmesi lazım.
Sen hiç de abartmıyorsun, kv nin yaptığı çok ters ve ayıp. Eşine laf anlatamıyorsan da boşver onların arasındaki mesele, sen ne git ne bulaş

Herkesin yetistirilis tarzı farkli eşin rahat yetişmiş anlasilan annenin yaptığı sana garip gelirken ona normal geliyor demekki daha onceden de böyle gördü onu takilmayin bence bunlara boşuna sinirleriniz yipranir kendinizi bilersiniz size laf sokmasi yoksa huzurunuzu bozmuyorsa bence birakin ana ogul arasındaki muhabbete karismayin

Merhabalar iki senedir evliyim. Kayinvalimle yakın oturuyoruz. Şikayetim sürekli kendini ilgi odağı haline getirmek istemesi. Bunu artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum. İki gündür boynum kollarım ağrıyor boyun fıtığı var bnde diyip durdu. Doktor da kollarda kireçlenme var demiş kadın gene tabi bildiğini soluyor krem fln vermiş doktor her akşam eşim gidip kremlerini sürüyor ilk akşam yemeğe gittik kremi sürelim diye elleri göğsünde çırılçıplak salona girdi şok oldum sırtına surulmuyor bu ilaç sonuçta bari bi fanile giyseydin dedim rahatsız oldum çünkü hiç cevap bile vermedi ertesinde eşim gitti ama içim içimi yedi dün dedim ağrısından belki farkında olmadan yapmıştır diye yok ya gene aynı anne bişi giysen böle tutulursun tabi diyorum kadın sallamıyor bile en sonunda surat astım noldu hasta mısın diyo bide çıkışta artık eşime patladım rahatsız olduğumu söyledim üstünün yanında çıplak olması konusunu. O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi aynı şey değil bnce o zaman acil durumda eyvallahta şimdi ortada aciliyeti bişi yok keyfi göğüslerini resmen teşhir ediyo bnce ve ben gerçekten sinir oldum konuyu neden bu kadar abartıyorum bilmiyorum belki okuyana saçma gelebilir ama bu krem sürme işi zaten onunda yapabileceği bişi evi her dk geleni gideni var o son akşam yengesi gelmiş eşimin onu surdurtseydin dedi eşim AA hiç aklıma gelmedi diyo bi de acısı olan insanin aklına gelmez mi ya bnce kesinlikle ilgi için yapiyor her akşam eşim gidip akşamın bi vakti kremi sürmeye gidiyor hemde acilileti yokken gerçekten olaya objektif bir yoruma ihtiyacım var olayı abartıyor muyum yA da bu saçma şeylerden kendimi nası uzak tutmaliyim yardımcı olun ltf yorum yazarsanız sevinirim
Bır anne için teshır sozunu kullanmanızı kınıyorum.. Esınızın dedıgı gıbı hasta olsa yıkayacak.. Ama bn kız evlatları dusunur bılırdımcokca.. Tamam dıyelim ilgiyi toplamak istıyor bu sızı rahatsz edıyor buna peki ama goguslerını evladının yanında acmasından bu denli rahatsz olmanız bana cırkın geldi. Ayıp ..
Kv ıyılesırde sızde rahatlarsınız inş tez zamnda

5 yaşındakı çocukla kazık kadar adam bır mı?
herseyın bı yerı yordamı var.
Ben kıskanmazdım ama bu durumdan rahatsız olurdum.

o yorumum konu sahibine değildi

bir arkadaş yazmıştı da 6 yaşındaki oğlumun yanında giyinmem vs diye ona yazmıştım

konu sahibine yorumum da bence sorun değil şeklinde idi

yanlış anlaşılma olmasın

Kazık kadar insanların karşısına üst tarafı çıplak çıkıp normal karşılayanları anlamıyorum gerçekten

Kocası degil ki öyle karşılasın
Kocaya bile üst taraf çıplak bi halde kapı açılmaz

Kvniz ilginin dozunu fazla abartmış
Sarkmış memelerini gösterince oğlu daha mi ilgili olacak :KK14:

Benim annem 2 ay hastanede yattı,onkolojide, 1 haftada 17 kilo vermişti, durumları karşılaştırmak adına yazıyorum,hastanede banyo yaptırdım ne sütyenini ne külodunu çıkardı utandı, ki ben kızıyım yani, o yüzden ben anlayamam böyle anneyi, ağır hasta olur gerekirse altından da alınır banyo da yaptırılır sen de yaptırırsın hatta sevaptır ama kola sürülecek bir krem için nerdeyse anadan üryan soyunmaya gerek yok, teşhir olduğunu düşünüyorum,annesiyse annesi, o zaman aile içinde çıplak gezelim

Benim eşim asla surmez çünkü utanır. Kayınvalidemde zaten öyle birşey yapmaz. Oğullarının yanında kolunu bile açmaz.

Merhabalar iki senedir evliyim. Kayinvalimle yakın oturuyoruz. Şikayetim sürekli kendini ilgi odağı haline getirmek istemesi. Bunu artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum. İki gündür boynum kollarım ağrıyor boyun fıtığı var bnde diyip durdu. Doktor da kollarda kireçlenme var demiş kadın gene tabi bildiğini soluyor krem fln vermiş doktor her akşam eşim gidip kremlerini sürüyor ilk akşam yemeğe gittik kremi sürelim diye elleri göğsünde çırılçıplak salona girdi şok oldum sırtına surulmuyor bu ilaç sonuçta bari bi fanile giyseydin dedim rahatsız oldum çünkü hiç cevap bile vermedi ertesinde eşim gitti ama içim içimi yedi dün dedim ağrısından belki farkında olmadan yapmıştır diye yok ya gene aynı anne bişi giysen böle tutulursun tabi diyorum kadın sallamıyor bile en sonunda surat astım noldu hasta mısın diyo bide çıkışta artık eşime patladım rahatsız olduğumu söyledim üstünün yanında çıplak olması konusunu. O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi aynı şey değil bnce o zaman acil durumda eyvallahta şimdi ortada aciliyeti bişi yok keyfi göğüslerini resmen teşhir ediyo bnce ve ben gerçekten sinir oldum konuyu neden bu kadar abartıyorum bilmiyorum belki okuyana saçma gelebilir ama bu krem sürme işi zaten onunda yapabileceği bişi evi her dk geleni gideni var o son akşam yengesi gelmiş eşimin onu surdurtseydin dedi eşim AA hiç aklıma gelmedi diyo bi de acısı olan insanin aklına gelmez mi ya bnce kesinlikle ilgi için yapiyor her akşam eşim gidip akşamın bi vakti kremi sürmeye gidiyor hemde acilileti yokken gerçekten olaya objektif bir yoruma ihtiyacım var olayı abartıyor muyum yA da bu saçma şeylerden kendimi nası uzak tutmaliyim yardımcı olun ltf yorum yazarsanız sevinirim

teyze çıldırmış..
sanki onun memesini merak eden var:KK53:

Ya herşeyi geçtim tamam kadın düşüncesiz rahat eşimin buna karşı tavrı beni deli etti dün akşam suratımı astım gerekmedikçe konusmuyoruz bi de eşimin bi huyu var dediğim dediktir kirkgun konusma noldu demez içimde biriken daha çok şey var da hep sineye çektim şimdiye kadar aman ben kötü olmiyim boşverdim tavsiyeleriniz gbi ama artık doldum tastim olayda kadın bile o aksam bizden önce eşimin yengesi gelmiş ona surdurteydin deyince kv AA hiç aklıma gelmedi dedi ya acısı olan insan duramaz bile en kötü arar gelin sürün diye eşim kesinlikle ilgide abartıyor ve kadında bu durumdan hoşnut arıza yaratıp dediğini de başardı işte kötü düşünmek istemiyorum ama böyle o kadar ihtara rağmen söylediklerimi umursamadan o vaziyette hala toparlanmadan duruyorsa bnde art niyet ararım burda kv geçtim eşime sinirleniyorum olmadık yerde aşırı isguzarlik yapıyo otekininde canına minnet bn bunu eşimle nasıl tartisicam burda olay basit bir kıskançlık ama altında yatan çok sebebim var tipik kv kıskançlığı işte birsürü böle saçma şeyler var bunları anlatsam bana abartıyorsun dicek kadın kartlarını açık etmiyo ben ama dayanamiyorum artik

O zaman siz de esinize tavir almaktamsa acikca soyleyin sadece bu konu deil alttan alttan cok sey yapiyo bu durumdan rahatsizim o yuzden cok acil olmayan durumlarda pek gitmek istemiyorum o anne seni paylasmak zoruna gitmis olabilir filan diye ekleyin ki kotu niyetli olmadginizi anlasin

Ya herşeyi geçtim tamam kadın düşüncesiz rahat eşimin buna karşı tavrı beni deli etti dün akşam suratımı astım gerekmedikçe konusmuyoruz bi de eşimin bi huyu var dediğim dediktir kirkgun konusma noldu demez içimde biriken daha çok şey var da hep sineye çektim şimdiye kadar aman ben kötü olmiyim boşverdim tavsiyeleriniz gbi ama artık doldum tastim olayda kadın bile o aksam bizden önce eşimin yengesi gelmiş ona surdurteydin deyince kv AA hiç aklıma gelmedi dedi ya acısı olan insan duramaz bile en kötü arar gelin sürün diye eşim kesinlikle ilgide abartıyor ve kadında bu durumdan hoşnut arıza yaratıp dediğini de başardı işte kötü düşünmek istemiyorum ama böyle o kadar ihtara rağmen söylediklerimi umursamadan o vaziyette hala toparlanmadan duruyorsa bnde art niyet ararım burda kv geçtim eşime sinirleniyorum olmadık yerde aşırı isguzarlik yapıyo otekininde canına minnet bn bunu eşimle nasıl tartisicam burda olay basit bir kıskançlık ama altında yatan çok sebebim var tipik kv kıskançlığı işte birsürü böle saçma şeyler var bunları anlatsam bana abartıyorsun dicek kadın kartlarını açık etmiyo ben ama dayanamiyorum artik

işin zor canım takmamaya çalış sende esin düşkün belli

Çıplak olması evet sinir bozucu. Yani bir atlet de giyebilir. Gerçi bende görsem tiksinirim kesin. Yani zorunda olsa amenna ama. Çokta moral bozacak bişey değil. Onlar krem sürerken sen de mutfağa geç. Komik geldi bana. Ben olsam surat asamaz gülmekten yerlere yatardım o haline

Ben de konu sahibini hakli buldum. Kv resmen ilgi istiyor. Ben olsam kendim gitmezdim.

Birakin ana ogul ilgileşsinler kremleşsinler. Siz ne goz zevkinizi bozun ne de moralinizi.

Canim kv kaç yasında acaba kendisinde alzheimer başlangıcı filan mi var.Kollarina sürülecek ilaç için neden tum ust kısmı cıplak olarak dolaşıyor.Çok yaşlıdır,kendi ihtiyaçlari için eli kalkmiyordur e o zaman zaten boyle şeylere bakılmaz çıplakmış değilmiş filan ama durum bu kadar vahim değilse erkek evladinin karsisinda o şekilde durması çok garip geldi bana.Benim annem ben kız evladi olmama karşın yanimda pek soyunup giyinmez ki ne gerek var zaten mahrem yeryeri sergilemeye değil mi?Dediğim gibi acil hastalik vs. söz konusu değilse bende çok rahatsız olurdum,üstüne hic olmadi bi fanila geçirebilir diye düşünüyorum.

Back
X