• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Sapıtmış bu kadın. Koluna krem sürmek için niye göğsün çıplak olur ki .

Teşhircilik konusuna kesinlikle Katılıyorum bunun başka açıklaması yok.

Benim kv de de benim ve elimin yanında anadan Doğma giyinir soyunur. Ben onun yanında giyinmesin diye surat asmışlıpıda vardır.

aslında demek ki bu konu sahibinin kv sine özgü değil

konu sahibinin kv si teşhirci sizinkisi de teşhirci o zaman

birinde oğlu diğeri gelin yani hiç bir bağ yok

Yav hadi süremiyor koluna masaj falan gerekiyor diyelim. Komple soyunması gerekmiyor ki bunun için. Atlet giyersin yine sürülür o krem.

Bana teşhircilikten ziyade ben Oğluma çok yakınım bak böyle bile çıkarım diye mesaj vermiş gibi geliyor. Ne sebeple olursa olsun çok çirkin. Zorunlu halleri,hastalıkları ayrı tutuyorum tabi.
Olay o zaten daha da açmak istemedim benim kaynanada geçen gelmiş 35yaşında oğlunun banyosuna dalıyor sırtını sürteyim diye kayınbabam diyor ama git oğlanın sırtını surt ..sanane sapık bide gozume bakıyor bunu derken..bende becerebiliyorsanız buyrun girin dedim iğrenerek....bana kalmadan kocam bağırıp girmeden kovaladı Allahtan banyoya annesini kabul etseydi var yaaa

ama ilkel komünal toplumda sorun olmamış

geçen zamanda yasaklamalar, gizlemeler artmış

bu da saldırıyı, elde etmek için şiddeti doğurmuş

ben de herkes çıplak gezsin demiyorum ama kv nin memesini oğluna göstermesi bana garip değil

mesela kuzenimin göğsünde bir kitle gelmişti eline babasına göstermişti 20 li yaşlarda idi küçük falan değildi ve bu bize hiç garip gelmemişti yani babası doktor vs de değil

biz genel algıdan genişiz galiba

meme kuyruk yağına benzer diyen Ceyhun İrgil in şehrinde yaşadığımdan mı böyle oldum acaba
Elbette olmamış, mülkiyet cinsiyetmişim bugünkü algıdan çok başkaydı ve eşitlik vardı tam anlamda. Ben de bunun normal olduğunu ancak bulunduğumuz dönem ve çocuklarımızın suistimalden korunması adına onlara bedenlerinde mahrem yerler bulunduğunu ve buna aile bireyleri dahil kimsenin dokunmaması gerektiğini çok küçük yaşlardan itibaren öğretmek gerektiğini söylemeye çalışıyorum.

anneside olsa heryerini göstermek zorunda degil
ama kocan anlamamış seni
sende takma

Tüm pedagoglar da çocuklara mahremiyet algısının küçük yaşlardan itibaren verilmesi gerektiğini söyler. Kaldı ki bedenini tanıtmak başka yanında çıplak durmak başka. Mahremiyet algısı yapay değil doğaldır. Cinsel istismara karşı çocukların eğitimi için de bedenini sadece kendisinin görmesi gerektiğini ve çıolaklığın mahremiyet olduğunu küçük yaştan itibaren öğretmek gerekir. Benim oğlum sizinkilerden çok daha küçük ama ben şimdiden başladım öğretmeye
Aynen. Benim dusuncem de bu. Yorumumda da belirttim.

açsın ne var diyenlerin başında ben varım

o sizin mahrem anlayışınız

oğlum 5 yaşında giyinip soyunurum

bedenler arasındaki farkları görerek öğrenir

ilerleyen süreçte de yapay mahremiyet algısının kaynağını da öğrenir

meme bizde de var erkeklerde de

bir de merak ettim çocuğu kendiniz giyinikken mi yıkıyorsunuz; ben oğlumu yıkıyorum siz de yıkıyorsunuzdur diye düşündüm
Bu da sizin mahrem anlayisiniz. Oglumu yikarken neden soyunacak misim. Onu mu yikiyorum kendimi mi?

Yüzünüze bi tiksinti ifadesi takınıp süzün onu çıplak görünce.

Bu da sizin mahrem anlayisiniz. Oglumu yikarken neden soyunacak misim. Onu mu yikiyorum kendimi mi?

ciden bunu meraktan sormuştum

siz sulşakabinin dışında mı kalıyorsunuz

o zaman etraf ılanır

banyonun içinde giyinik de insanın üstü ıslanır

annem de beni soyunuk yıkardı ben de oğlumu kendim önce yıkanıp sonra çağırırım yıkanır çıkarız

diğer arkadaşlar da yazsın hiç şimdiye kadar aksini düşünmek aklıma gelmemişti

hani türk filmlerinde vardır ya çamaşırlaır ile yıkananlar onlar hep dalga konusu olmuştur

Ya benim bu takıldığım kv den çok eşimin tavrı resmen sanane o benim annem diyip beni resmen köşeye attı kadının bu yaptığı çok normal gbi ayrıca yanlış yansıtmış olmayayım krem kola değil omuza sürülüyor ki bu işlem gayet fanilayla da yapilabilir herneyse şuan eşime aşırı kızgınım kızgınlık noktam ise onun ve annesinin arasındaki olması gereken çizgiyi görmezden gelmesi ayrıca belirteyim eşim tek çocuk değil abisi bizim gbi o da yakın oturuyor hergün torunu getirip bırakıyor eşim gbi işgüzar değil çünkü biliyo annesini o yüzden mesafesini hiç bozmuyor ama bizimkisi öyle değil tek çocuk gbi davranmasından bıktım ki bu sınırı bugün çizmezse ileride bu pürüzler artık büyüyüp sorun haline gelicek haksız mıyım !

Olay o zaten daha da açmak istemedim benim kaynanada geçen gelmiş 35yaşında oğlunun banyosuna dalıyor sırtını sürteyim diye kayınbabam diyor ama git oğlanın sırtını surt ..sanane sapık bide gozume bakıyor bunu derken..bende becerebiliyorsanız buyrun girin dedim iğrenerek....bana kalmadan kocam bağırıp girmeden kovaladı Allahtan banyoya annesini kabul etseydi var yaaa
Al işte bir tane daha :KK14: ona mı kalmış koca Oğlanın Sırtını sürmek. Göbek bağını da kesmeyeymiş hey Allah'ım ya.

o zaman etraf ılanır

annem de beni soyunuk yıkardı ben de oğlumu kendim önce yıkanıp sonra çağırırım yıkanır çıkarız

hani türk filmlerinde vardır ya çamaşırlaır ile yıkananlar onlar hep dalga konusu olmuştur
Bebekken birlikte yikanilabilir ama kızım 3.5 yasında dusakabinin dışından yikiyorum etraf islanirsa temizliyorum ( ki islaniyor) obur turlu daha zor cik çocuğu giydir kendin giyin sac tara vs. olmuyor

Ya ensest misiniz Allah aşkına? Kazık kadar adamın yanında memelerini açıp gezmesini nasıl normalleştirebiliyorsunuz? Koluna sürülecek krem için ne diye memesini açıyor? Konu sahibi de soyunsun çıkarsın memeleri, oh paşazadenin yanında iki memeli etrafında fır dönüyor.
Ne varmış bunda da, eğer çok hastalanırsa zaten yıkayacakmış da... Aklı olan anne zaten çocuğunun önünde soyunmaz, çocuğun psikolojisini altüst etmeye ne hakkınız var? Asla unutamayacakları bir görüntü o ! Annemin sırtına krem sürmem gerekse annem memelerini açıp salona dalmaz, göğüslerini de teşhir etmez. Asla abimin yanında da çıplak dolaşmaz.
Oldu valla, anne yanında memeler fora gezmek normalse tüm akrabalar hasta olunca toplanıp soyunalım, orada herkes birinin annesi nasıl olsa.
Konu sahibi senin kaynana da sağlam bir meydan dayağı istiyor ya neyse. Yattığı yerden açacak kollarını, sırayla sürecek. En gerizekalı çocuklarlar bile yapabilir. Eşin de saftirik midir ''Anne oturduğun yerden kollarına krem süreceksin, gelemiyorum her akşam'' diyecek alt tarafı.
Senin işin çok zor bacım.

Ya benim bu takıldığım kv den çok eşimin tavrı resmen sanane o benim annem diyip beni resmen köşeye attı kadının bu yaptığı çok normal gbi ayrıca yanlış yansıtmış olmayayım krem kola değil omuza sürülüyor ki bu işlem gayet fanilayla da yapilabilir herneyse şuan eşime aşırı kızgınım kızgınlık noktam ise onun ve annesinin arasındaki olması gereken çizgiyi görmezden gelmesi ayrıca belirteyim eşim tek çocuk değil abisi bizim gbi o da yakın oturuyor hergün torunu getirip bırakıyor eşim gbi işgüzar değil çünkü biliyo annesini o yüzden mesafesini hiç bozmuyor ama bizimkisi öyle değil tek çocuk gbi davranmasından bıktım ki bu sınırı bugün çizmezse ileride bu pürüzler artık büyüyüp sorun haline gelicek haksız mıyım !
tabi ki haksız değilsin ,ama kocan çok net koymuş tavrını seni ilgilendirmez benim annem o diyerek.. siz kayınvalidenizi çıplak görünce tiksinircesine bakın ve odadan çıkın ,bırakın yaaa ana _oğul ne halt yerlerse yesinler siz şahit olup da sinirlerinizi bozmayın

o zaman etraf ılanır

1,5 yasinda kizim ve 12 ayliktan beri ic camasirlarimla yikiyorum onu hic ciplak gormedi beni...
Wc yede sokmadim kendimle baraber mahremiyet egitimi diye birsey var lutfen arastirin cok onemli

Annesinin yaptigi her ne kadar normal olmasa da,sizin kiskancliginiz da hic normal degil bence...

Ya ensest misiniz Allah aşkına? Kazık kadar adamın yanında memelerini açıp gezmesini nasıl normalleştirebiliyorsunuz? Koluna sürülecek krem için ne diye memesini açıyor? Konu sahibi de soyunsun çıkarsın memeleri, oh paşazadenin yanında iki memeli etrafında fır dönüyor.
Ne varmış bunda da, eğer çok hastalanırsa zaten yıkayacakmış da... Aklı olan anne zaten çocuğunun önünde soyunmaz, çocuğun psikolojisini altüst etmeye ne hakkınız var? Asla unutamayacakları bir görüntü o ! Annemin sırtına krem sürmem gerekse annem memelerini açıp salona dalmaz, göğüslerini de teşhir etmez. Asla abimin yanında da çıplak dolaşmaz.
Oldu valla, anne yanında memeler fora gezmek normalse tüm akrabalar hasta olunca toplanıp soyunalım, orada herkes birinin annesi nasıl olsa.
Konu sahibi senin kaynana da sağlam bir meydan dayağı istiyor ya neyse. Yattığı yerden açacak kollarını, sırayla sürecek. En gerizekalı çocuklarlar bile yapabilir. Eşin de saftirik midir ''Anne oturduğun yerden kollarına krem süreceksin, gelemiyorum her akşam'' diyecek alt tarafı.
Senin işin çok zor bacım.
anasından göbek bağını koparamamış adamların bi de evlenmeye kalkışmalarına ayar oluyorum .. evlenme arkadaşım madem öyle ,sen ,anan ve memeleri saçma sapan hayatınıza devam edin .. elin kızını niye alıp da hayatını mahvediyosun .. yaaa o yaşta bi kadını salonun ortasında o halde düşündüm de midem bulandı arkadaş ..

Back
X