• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Ya herşeyi geçtim tamam kadın düşüncesiz rahat eşimin buna karşı tavrı beni deli etti dün akşam suratımı astım gerekmedikçe konusmuyoruz bi de eşimin bi huyu var dediğim dediktir kirkgun konusma noldu demez içimde biriken daha çok şey var da hep sineye çektim şimdiye kadar aman ben kötü olmiyim boşverdim tavsiyeleriniz gbi ama artık doldum tastim olayda kadın bile o aksam bizden önce eşimin yengesi gelmiş ona surdurteydin deyince kv AA hiç aklıma gelmedi dedi ya acısı olan insan duramaz bile en kötü arar gelin sürün diye eşim kesinlikle ilgide abartıyor ve kadında bu durumdan hoşnut arıza yaratıp dediğini de başardı işte kötü düşünmek istemiyorum ama böyle o kadar ihtara rağmen söylediklerimi umursamadan o vaziyette hala toparlanmadan duruyorsa bnde art niyet ararım burda kv geçtim eşime sinirleniyorum olmadık yerde aşırı isguzarlik yapıyo otekininde canına minnet bn bunu eşimle nasıl tartisicam burda olay basit bir kıskançlık ama altında yatan çok sebebim var tipik kv kıskançlığı işte birsürü böle saçma şeyler var bunları anlatsam bana abartıyorsun dicek kadın kartlarını açık etmiyo ben ama dayanamiyorum artik

tamam da siz kv çıplak diye mi rahatsızsınız gereksiz ilgi istiyor diye mi

memesi görünmese de rahatsız olmayacak mısınız

uyardım da dinlemedi diyorsunuz

krem koluna sürülecek ise kendin sür bak böyle diye göstermek yerine neden üstün çıplak diye sorgulama ihtiyacı hissediyorsunuz

omzuna da yedirsin diye düşünmüş olabilir

kirlenmesin krem sürülmesin atletine diye düşünmüş olabilir ya da düşünmemiş olabilir

konu memesi değil ilgi istemesi ise bunu ayarlayacak olan eşin konu memesi ise de bu neden rahatsız eder onu düşünmek lazım oğlu yani tahrik mi olacak annesinden de dert edilir

kaldı ki eşine garip gelmemiş onlar için olağanmış yani siz dediniz diye mi her şey

Kayınvaliden sıkıntılı, büyük ihtimalle ona bu kadar ilgi gösteren tek kişi eşin ve o da durumu abartmış netice olarak. Eşin muhtemelen küçük yaştan itibaren alıştığı için bir annenin böyle davranması çok normal ve olayı abartan sizsiniz. Bu durumda siz kıskanan taraf olarak görüleceksiniz ne yazık ki. Evlendikten sonra maalesef eşin aile dinamiklerini kabullenmek zorunda kalıyoruz, tabii ki çok absürd bir durum olmadığı sürece. O absürdlük seviyesini belirleyen konular için bknz. 'Eşim ve ablam','eşim gece annesiyle yatıyor' vs

Tabi bir mahremiyet olması lazım ama bazı insanlar böyledir sananormal gelmeyen ona gelir sonuçta annesi bu kadar büyütmeyi sen yokken annesi vardi

Bugün goğsunu açan yarın gerine gerine g...tunu de açar kimse kusura bakmasında bir insan koluna krem sürebilir sapıklık bu resmen..kendini mi tatmin ediyor yani.
Yav hadi süremiyor koluna masaj falan gerekiyor diyelim. Komple soyunması gerekmiyor ki bunun için. Atlet giyersin yine sürülür o krem.

Bana teşhircilikten ziyade ben Oğluma çok yakınım bak böyle bile çıkarım diye mesaj vermiş gibi geliyor. Ne sebeple olursa olsun çok çirkin. Zorunlu halleri,hastalıkları ayrı tutuyorum tabi.

Bacagina krem sürülse donu mu cikaracakmis:):):)

Siz ne derseniz deyin kadin ayni seyi yapacaksa bence de görmezden gelin. Yani ben olsam esimle alay ederdim. Canim anneni ciplak gördün travma yapabilir sende, psikolojin nasil doktora gidelimmi diye sorardim.

Yav hadi süremiyor koluna masaj falan gerekiyor diyelim. Komple soyunması gerekmiyor ki bunun için. Atlet giyersin yine sürülür o krem.

Bana teşhircilikten ziyade ben Oğluma çok yakınım bak böyle bile çıkarım diye mesaj vermiş gibi geliyor. Ne sebeple olursa olsun çok çirkin. Zorunlu halleri,hastalıkları ayrı tutuyorum tabi.

Belki de gelinini kıskanma olayına yeni bir boyut getirip "hep seni mi çıplak görecek, beni de görsün" gibi düşünerek kendince bir yakınlık yarışına girmiş de olabilir.

O annesi ne var goguslerini aciyorsa diyenlere. Ben 6 yasinda oglumun yaninda bile giyinip soyunmam. Mahrem ne demek biliyorum oglumda bilsin.

Madem goguslerini acmada sorun yok, seyinide acsin olur mu? Agir hasta olsa neyse.

Abilerimin onunde dr annemin tisortunu yirtti ve kalp masajina basladi hani cihazla yapilan. O normal birseydi. Cunku annem olum dosegindeydi. Ama annem 4 tane oglu olmasina ragmen memeler fora dolasmadi ortalikta.

açsın ne var diyenlerin başında ben varım

o sizin mahrem anlayışınız

oğlum 5 yaşında giyinip soyunurum

bedenler arasındaki farkları görerek öğrenir

ilerleyen süreçte de yapay mahremiyet algısının kaynağını da öğrenir

meme bizde de var erkeklerde de

bir de merak ettim çocuğu kendiniz giyinikken mi yıkıyorsunuz; ben oğlumu yıkıyorum siz de yıkıyorsunuzdur diye düşündüm
Tüm pedagoglar da çocuklara mahremiyet algısının küçük yaşlardan itibaren verilmesi gerektiğini söyler. Kaldı ki bedenini tanıtmak başka yanında çıplak durmak başka. Mahremiyet algısı yapay değil doğaldır. Cinsel istismara karşı çocukların eğitimi için de bedenini sadece kendisinin görmesi gerektiğini ve çıolaklığın mahremiyet olduğunu küçük yaştan itibaren öğretmek gerekir. Benim oğlum sizinkilerden çok daha küçük ama ben şimdiden başladım öğretmeye

Tüm pedagoglar da çocuklara mahremiyet algısının küçük yaşlardan itibaren verilmesi gerektiğini söyler. Kaldı ki bedenini tanıtmak başka yanında çıplak durmak başka. Mahremiyet algısı yapay değil doğaldır. Cinsel istismara karşı çocukların eğitimi için de bedenini sadece kendisinin görmesi gerektiğini ve çıolaklığın mahremiyet olduğunu küçük yaştan itibaren öğretmek gerekir. Benim oğlum sizinkilerden çok daha küçük ama ben şimdiden başladım öğretmeye

ama işte o sizlerin mahremiyet algısı

zira meme her iki cinsiyette de var

özel bölge olabilir ama sürekli saklarsak merak duygusu tavan yapar

meme iki cinste de var ama sadece kadınlar saklıyor neden?

ya da kadınların saçları kapalı da erkeklerinki değil

ben cinsiyetler arasındaki bu ayrışmanın doğal olduğu kanaatinde değilim

aksi görüşler de tabii ki de var ve baskın bunu da yadsıyamam

ama işte o sizlerin mahremiyet algısı

zira meme her iki cinsiyette de var

özel bölge olabilir ama sürekli saklarsak merak duygusu tavan yapar

meme iki cinste de var ama sadece kadınlar saklıyor neden?

ya da kadınların saçları kapalı da erkeklerinki değil

ben cinsiyetler arasındaki bu ayrışmanın doğal olduğu kanaatinde değilim

aksi görüşler de tabii ki de var ve baskın bunu da yadsıyamam
İlkel komünal toplumda yaşasaydık ben de doğal olan sizin görüşünüz derdim ama maalesef bulunduğumuz çağda mahremiyet algısı gerekli aksi halde olumsuz sonuçlara yol açabiliyor

Sapıtmış bu kadın. Koluna krem sürmek için niye göğsün çıplak olur ki .

Teşhircilik konusuna kesinlikle Katılıyorum bunun başka açıklaması yok.

Benim kv de de benim ve elimin yanında anadan Doğma giyinir soyunur. Ben onun yanında giyinmesin diye surat asmışlıpıda vardır.

Abovvv ben KV oğlunun yanına ciplak girmesinde sorun yok diyenleri anlamadım
Ne alaka yanı kola sürülecek sırta bile sürülse bir fanile giyilir
o zaman herkes birbirinin yanında ustsuz dolassin insan yeri geliyo kocasından bile cekiniyo
Mahremiyet denen bisey var
Sacmalik ötesi, sınır bozucu ayıp ayıp

Bu cevaba guluyorum sadece ne demek sen yokken o vardı tövbe tövbe şimdi banlatma beni
Ne anladın bilmiyorum ama ben annesi mahiyetinde dedim hep annesiydi hep olacak kıskanmayiver idare ete iyiki doktor değilsin doktorlar makatına bile parmak atıyorlar=)

Çok saçma bir tavır..Benim babaannem de babamın karsisina çıplak çıkmıştı babam çıktı üstünü giydirin dedi öyle girdi.Eşinin söylemesi lazım bence

klasik k.valde durumu daha doğrusu hemen hemen tüm yaşlılar ilgi bekler bunu anlayabilirim.ama ulu orta herşey meydanda bencede çirkin he oğlu tamam art niyet düşünülmez ama herşeyin bi adabı vardır.bizde babanneneme çok baktık yıkadık ettik ama rahmetli babannem babamdan çekinirdi açıkcası.k.valdemde öyle çekinir görsün istemez tabiki mecburiyet bambaşka onun haricinde garip geldi yada ben mi çok geri kafalı kaldım bu durumlarda bilemedim.

Belki de gelinini kıskanma olayına yeni bir boyut getirip "hep seni mi çıplak görecek, beni de görsün" gibi düşünerek kendince bir yakınlık yarışına girmiş de olabilir.
bu ülkede ana_oğul ilişkisi gerçekten çok sapkın ..kadın resmen çocuğun aşık ,paylaşmaya dayanamıyor .. sırf bu örnekten yola çıkmıyorum ,oğlunun karısına sarılan öpen cinsellik yaşamasını kıskanan kayınvalideler gördüm ben .. değişik kafalar cidden

İlkel komünal toplumda yaşasaydık ben de doğal olan sizin görüşünüz derdim ama maalesef bulunduğumuz çağda mahremiyet algısı gerekli aksi halde olumsuz sonuçlara yol açabiliyor

ama ilkel komünal toplumda sorun olmamış

geçen zamanda yasaklamalar, gizlemeler artmış

bu da saldırıyı, elde etmek için şiddeti doğurmuş

ben de herkes çıplak gezsin demiyorum ama kv nin memesini oğluna göstermesi bana garip değil

mesela kuzenimin göğsünde bir kitle gelmişti eline babasına göstermişti 20 li yaşlarda idi küçük falan değildi ve bu bize hiç garip gelmemişti yani babası doktor vs de değil

biz genel algıdan genişiz galiba

meme kuyruk yağına benzer diyen Ceyhun İrgil in şehrinde yaşadığımdan mı böyle oldum acaba

Back
X