canım toplantı derken, bir araya gelip sohbet mi ediyorlar?bayağıda kalabalık oluyordur.eşiniz gitse siz bir bahane bulsanız
birincisi; eşinizin "sen gelmezsen gelme ben giderim" cümlesi yanlış.
ikincisi; annesini arayıp "anne gelinin gelmiyor davet edilmediği için" demesi yanlış.
üçüncüsü; seni istemediğin bir yere zorla götürmeye çalışması yanlış.
dördüncüsü; bu insanların senin hakkındaki dedikodularından sonra onların ortamına girmesi yanlış.
valla ben kayınvalidenizle ilgili bir yanlış göremedim:26:
her anne ister ki oğluşu ve gelini ailesine kaynaşsın...
ilk defa kayınvalideye suç bulamadım hayret...
Ben kayınvalidemi suçlu buluyorum çünkü,bize ilk söylediğinde hayır demiştik,ondan sonra 2 dir ısrar ediyor ve onun ısrarları sonucunda eşim gitmek zorunda hissediyor kendini,ve evimizde huzursuzluk oluyor
bence gitme o davete......eşinin ''GELMEZSEN GELME ,BEN GİDERİM'' lafından sonra,
eğer gidersen
eminim bunun tekrarını daha çok yaşayacaksın....gitmede anlasınlar emrivakilerden hoşlanmadığını......
hem nerden biliyorsun onların eşini arayıpta davet ettiğini...belkide aramadılarda eşin sana aradılar dedi.....ben sanmıyorum kayınvalidenin onları arayıpta oğlumla gelinimide davet edin diyeceğini.....saçmalık..öyle şeymi olur....eşin annesi kırılmasın diye gitmek istiyor oraya...sanada sen gelmemezlik yapma diye davet ettiler yalanını uydurmak zorunda kalmış..olay bu....
ama buna müsade etme ve gitme.....
peki kayınvalideni arasan da anlatsan olmaz mı?
sana bu konu harici yaklaşımı nasıldır?
Canım bana ilk söylediğinde hayır diyen bendim zaten,sonrakini eşime söylüyor ben olmadan ki hayır demiyelim diye...Normalde pek anlayışlı bir insan değildir..Mesela ben çağırılmadığım yere asla gitmem ama o,çağırılsın çağırılmasın gider....o yüzden beni anlayabileceğini sanmıyorum...
Konuyu neden eşinizle savaş haline getiriyorsunuz ki..?
Gidilen kuzen yaşıtınızdır galiba herkes toplanıyorsa kayınvalideniz kendisini kötü hissetmiştir bir benim oğlum mu olmayacak diye..
illa gitmek istemiyorsanız ararsınız kayınvalidenizi buraya yazdıklarınızı ona anlatırsınız
o da anlar bozulur kırılır vs ama anlar.
yada siz yanlış anlamışsınızdır sorun çözülür.
eşinizi barış elçisi gibi kullanmayın kendi kararlarınızı kendiniz bildirin.
anne ben o gün gelmek istemiyorum çünkü çünkü çünkü...
bu kadar..!
Savaş haline getirmek tabii ki de istemiyorum canım ama ,kayınvalidemin inatlaşması sinirlerimi bozuyor.İstersek gideriz istersek gitmeyiz bu ısrar neden???Burada yazdıklarımı ona anlatırsam eşim daha kötü arada kalır,çünkü eşime söyleme huyu var...
güzelim hiç moralini bozma...kasma kendini...yorma kendini rahat ol ...bırak..su akar yolunu bulur..ne diye takıyosun kafana....
kim kırılırsa kırılsın kim darılırsa darılsın..belki zor olacak ama onlarda seni böyle kabul edecekler ve sana alışacaklar birgün....
neyi sevdiğini neyi sevmediğini bilsin insanlar....aaa o hiç emrivakilerden hoşlanmaz diyebilsinler arkandan....takma kafana...eşinle güzelce konuş...gitsen bile bu son olur de....arkamdan konuşan insanlarla aynı ortamda aynı havayı solumak bile istemiyorum..sen nasıl yapabiliyosun bunu de....ve eğer birilerine gideceksek beni arayan senin annen değil, davet eden kişi olmalı de....boşver sonuna kadar haklısın dedim ya rahat ol canım..
birincisi; eşinizin "sen gelmezsen gelme ben giderim" cümlesi yanlış.
ikincisi; annesini arayıp "anne gelinin gelmiyor davet edilmediği için" demesi yanlış.
üçüncüsü; seni istemediğin bir yere zorla götürmeye çalışması yanlış.
dördüncüsü; bu insanların senin hakkındaki dedikodularından sonra onların ortamına girmesi yanlış.
valla ben kayınvalidenizle ilgili bir yanlış göremedim:26:
her anne ister ki oğluşu ve gelini ailesine kaynaşsın...
ilk defa kayınvalideye suç bulamadım hayret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?