sanirim kaynanan tv nin acilmadigi surece taksidini kendi kendine odedigini dusunuyo. yoksa ben bi anlam veremedim daha onun borcu bile bitmedi neden izleniyo demesine? izlenmeyince borcu daha mi rahat odeniyomusresmen kiskancligindan sacmalamis
ilahi adalet, hadi gözünaydın.size ömrünüzce mutluluklar dilerim
ben göndermedm annem babamı arayıp anltmış, bizimkler çok gururludr istenmediğim yerde kalmam misali ... asla gelmeyeceklerinden çok eminm
orası onların evladının evi nasıl gelmezlermiş hemde kaynananın lafına bakıp ay çok sinirlendimmm
sorunun hal olmasina sevindim
kayinvaliden haddini gercekten asti
aklima su takildi
belki senin esin öyle degildir ama
gordugum okudugum kadariyla
kocalarin kardesleri geldigi zaman
gelinler "yalniz kalamiyoruz evine gonder" deme cesaretini
bulamazlar kolay kolay yada hadi esinden rica etti diyelim
erkekler cok tepki gosterirler soyleyemezler "bugun evine git" diye
mesela siz kardesinize nasil dediniz geri donmesini?
ayrica kayinvalidenin yaptigi terbiyesizlik bir o kadar cahilceydi
"taksidi bitmedi daha televizyonun diye" nasil bir mantik anlamadimki
slm kardeşlik hepinize günaydınlar. dünün özeti eşim babamdan özür dileyerek tatlıya bağladı olayı, benmde gönlümü aldı.
kardeşimin gitmesini istemeyen kızlar ben daha rahat konuşup olayı çözmek istedğim için gitmesine izin verdm.
dün ben ağlayarak kendisini arayınca inler cinler tepesine atmış, teli kapattıktan snra anasını arayıp orası bizim yuvamız girenine çıkanına biz karar veririz size noluyo demiş. Allah bin kere razı olsun ki haklıyı haksızı ayırd edebilmiş.
nyse annesi zırvalamaya başlamış, bdaha huzurumuzu kaçırmaya çalışma sakın diyerekten teli suratına kapamış ve birdahaki aramalarında da açmamııışş :)) şükürler olsunki düşündüğüm şeyler olmadı. oh bee ne gündü ama( bende sabah annemi arayarak yokladım. damadımla gurur duyuyorum diyerek moralime moral kattı benim canım annem, meleğiimm.
babam annesinden için, kızımı sahipsizmi sandınız deyince eşim, önce Allah sonra ben varım evellallah dedi aşkım benm. babamında koltukları kabarmış. tek sorun annesiyle konuşmak istememem. bunuda şöyle halletcem saygıszlık asla etmycen çünkü eşimin dünkü ince harektleri beni çok etkiledi. hal hatır sorarım ama aradaki soğukluğu asla kapatmam. olr biter. kapılar ayrı çok şükür gelir yer içer ve gider bukadr basitt
Bende bu işin içinde başka bir iş var.
nedense kocanla kaynananın az buçukta olsa organıze olduklarını düşündüm
şöyle ki, bir gun oncesı kocan sana basbasa kalmak ıstedıgınızı soylemıs. bunun ardından da
kaynana patlak vermıs. valla pek yanıldıgım görülmemiştir...
kocan masum ayaklarına yatıyo. aldanma bence
kaynanan bu konuda haklı olmayabılır ama ben sızın yakıstırmalarınızı da pek dogru bulmadım.
kocanın aılesıne kotu konusmasını sana karsı ıncelık olarak goruyorsun. hoş bır durum degıl.
aılen de okadar gurur sahıplerı olmalarına ragmen tek bır ozurle ne cabuk durumu kabullenmısler.
şunu bılır şunu soylerım; aıleler ne kadar baskın karekterlı olurlarsa olsunlar evlı cıftler duymazdan gelmelıler bence.
bunun kımseye faydası olmaz aksine yuvanızda huzur bozulmalarına sebebıyet verır. ondan lafı alıp oburune, burdan alıp diğerine
laf yetıstırmek ılıskılerı lackalastırır. yenen kaba tükürülmez, bakılan yuze s.cılmaz. dıye bır laf vardır
Ne kadar utanmaz insanlar var ya, keske gitmeseydi kardesiniz burası sadece oglunun evi degil, ikimizin evi oglunuzun kardesi varsa benim de var, o geliyorsa benimki de gelicek elbet deseydiniz, sayıgıyı elden bırakmadan güzel bir kapak olsaydı.
dediğim gibi akşam eşimin nasıl bir tavr alacağını bilemediğimden dolayı göndermek zorunda kaldım cnm ama en iyi kararı vermişim, yanlız olduğmzda daha sağlıklı konuşabildik.
kayınvalidemede sağolsun eşim yapmış kapağını bizim evimize kmse karışamaz ben çağırdım kardeşini bn gönderirim demiş.
işin içine babam ve gururu girince birde zaten kardeşimi isteseydikte orda tutamazdık.
şimdide kaynım gelemiyo korkusundan çünkü rahat bırakmycğımı biliyohem gelmesnde ztn. yediği önünde yemediği arkasında 20 yaşında eşek kadr adam.
annem ve babam çalıştığı için eşim kardeşimi çağırdı tek kalmasn die. öyle işte :)
eşin de, kardeşini çağırıp neden gitmesini istedi madem yalnız olmak istiyordu
kayınvaliden basit hesapların kadınıymış canım.. kendi rezilliğinin farkında değil. neyin çekememezliği hesap dolanıdır bu anlayamıyorum ya..
bırak herkesin evi barkı ayrı evladın mutlu mu ona bak demi!! .......
kayınvalideni o sinirle aramasaymışsın daha hoş olurmuş. eşin direkt annesiyle muhatap olsaydı. akşama da sakince konuş , ne de olsa annesi hakarete varan laflarda bulunma eşin ters tepki yapar. haklı iken haksız olursun.
olan annene olmuş yabi laf var ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ahh analar neler çekiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?