• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin kıskançlığı!!!!

Hakaretmi etmişim? Nerde?

Bakin size gore ayda bir az olabilir bunu dogru bulmaz, elestirebilirsiniz kabul ederim ama tanimadiginiz insanin hayirli mi hayirsiz mi oldugu yorumunu yapmak düşmez, lutfen.

Ha size gore hayirsiz da olabilir illa yorum yapacagim diyorsaniz beni alintilamadan hayirsizlik kriterlerinizi yazabilirsiniz.

Bakin size gore ayda bir az olabilir bunu dogru bulmaz, elestirebilirsiniz kabul ederim ama tanimadiginiz insanin hayirli mi hayirsiz mi oldugu yorumunu yapmak düşmez, lutfen.

Ha size gore hayirsiz da olabilir illa yorum yapacagim diyorsaniz beni alintilamadan hayirsizlik kriterlerinizi yazabilirsiniz.
Bakın ben istediğimi istediğim yere yazarım veya alıntılarım. Hakaret içermediği sürece herkes yapabilir bunu. Uzun zamandır burayı takip ettiğinize göre biliyor olmanız gerekir.

Post sizden olduğuna görede sizden altını yapmak kadar doğal ne olabilir, değilmi ama

Hakaret etmedim, veya sizin hakaret algınız farklı orasını bilemem.

Bakın ben istediğimi istediğim yere yazarım veya alıntılarım. Hakaret içermediği sürece herkes yapabilir bunu. Uzun zamandır burayı takip ettiğinize göre biliyor olmanız gerekir.

Hakaret etmedim, veya sizin hakaret algınız farklı orasını bilemem.

Hayirsiz hakaret bence evet. Faydasiz işe yaramaz demektir. Kafaniza gore herkese sallayamazsiniz, bana sallasaniz neyse ben buradayim ama anonim bile olsak eşime ASLA. sizi gormezden geliyorum bir daha bana yazmayin nereye isterseniz oraya yazin.

Ne diyosun sen ya. Yorum yapmak için yapma
Maşallah maşallah bu üslupla kayınvalide sizi iyi çağırıyor. Burda size her türlü tepki geleceğini bilerek konu açmalıydınız. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.

Ayrıca istediğim konuya yorum yaparım.Kendinize gelin!

Bu da yeni moda. Herkese açık platforma konu açıyor sonra işine gelmeyenleri azarlıyor
Aynen şaşkınlık içindeyim. İnsanlar böyle durumlarda biraz ikilemde kalır. Farklı düşünceleri, tepkileri okur ona göre kendi yanlışınıda anlar.
Bazı konular tam tersi sadece destek bulmak için açılıyor diğer yorumcuları tersleyip streslerini atıyorlar.

Aynen şaşkınlık içindeyim. İnsanlar böyle durumlarda biraz ikilemde kalır. Farklı düşünceleri, tepkileri okur ona göre kendi yanlışınıda anlar.
Bazı konular tam tersi sadece destek bulmak için açılıyor diğer yorumcuları tersleyip streslerini atıyorlar.
Geçen bir konu vardı kadın eşi hakkında bir sürü şey yazdı. Konuya bakınca kadına hak veriliyor gibiydi, sonra eşi başka bir üyelikle geldi, neler anlattı neler. Herkes şok oldu, adam kanıtladı bide yazdıklarını görsellerle. O yüzden artık böyle konulara tek taraflı bakmama kararı aldım. Hep mi kayınvalide kötü?
Ben evli olmadığım için net konuşmak istemiyorum ama bu forumda genel bir kural gibi kayınvalideler hep düşman, uzak dur, sakın gitme, yüz verme, kendi annene gideceksin tabi. Evliliklerin böyle yürümeyeceği kanaatindeyim.

Eşiniz de sizinle mi kalıyor yoksa annesinde mi kalıyor?
Siz kimde isterseniz onda kalın eşiniz annesinde kalsın
Zaten kayınvalideniz oğlunu görmek istiyordur

Olmamış bence.annenizin evindeyken mi akliniza geldi.daha önce söyleseniz neyse ama ,şimdi annenizide zan altında biraktiniz

Konuda hepiniz faul yapıyorsunuz, kırmızı kart görmemek için polemikten vazgeçin ve üsluplara dikkat edin lütfen.

Hahhahaha kesinlikle haklısınız çok yerinde bi cevap olmuş saygısız da bulmadım. Bezmişsiniz vermişsiniz cevabını. Hep dizinin dibinde otursanız aklına gelip kızım annene de uğrayın o da bekler demez ama gidince hasrete düşüyorlar nedense. Bi onlar anne çünkü.

Ayrıca konuyu kayınvalidenize cevap vermeyip kayınvalidem böyle diyor napayım diye açsaydınız sesini çıkar, kocan napıyo o bi şey demiyor mu minvalinde yorumlarla dolardı. Sesiniz çıkınca suçlu bulmuş arkadaşlar. Forum geleneği bu siz kişisel almayın. Haftayaki düğüne de gitmeyin. Kayınvalideler de bazen ders alır :)

Annenize her gittiğinde yapıyorsa eşinize rahatsız olduğunuzu iletebilirsiniz. Bu kadar rahatsız olduğunuz kayınvalideye de o kadar sık gitmeyebilirsiniz. Ona da daha az gidin, gittiğinizde bir gece kalıp dönün. Ayda bir iki ayda bir. Uslubunuz biraz yanlış. Ben böyle şeylerde annemi en azından dahil etmemek için konuyu farklı yere çekiyorum. Annemin yanında kayınvalidem veya eş ailemden biriyle asla tartışmam mesela. Birikmiş patlamış olabilirsiniz ancak kendi eşimi düşünüyorum annesi torunumu özledim dese ben bu çıkışı yapsam çok kırılırdı hiç yoktan aramız bozulurdu.

Tepkiniz fazla olmuş. Annenizle arada 1 saat varsa annenizde de kalmayın madem :) yol bahane olmuş sizin.
Biz anadolu yakasında oturuyorduk. bizimkiler avrupa yakasında kayinvalidem ve annemler aynı mahalledeler 2 sokak var arada. Her hafta cuma gidip pazar dönüyorduk . 1 gün annemde 1 gün kayınvalidemde kaldık . İki tarafında gönlü oldu . Kırmadan .. Şimdi onların mahallesine taşındık . Hem anneme hem kayınvalideme yakınız . Kafam esince gidip görüyorum onları haftada 3 4 kere .
Sizi anlıyorum herkes kendi annesinde kalmak ister ama gönül yapmakta güzel bir şey. Her hafta sonu gidiyorsanız 2 haftada bir kayınvalidenizde kalabilirsiniz.
Ben böyle lafları işitmek istemezdim . Üzüldüm.

Back
X