• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin kızgınlığı

Kereminannesi22

Kerem Mert'in Annesi
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2016
112
151
33
33
Bursa
Selamün aleyküm kızlar kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yememiz içmemiz bir bu sabah hamile olduğumu söyledim baya bozuldu surat astı daha daha sonra evime çıktım eşimi kenara çekmiş niye böyle bir şey yaptın demiş eşimde biz istiyoruz sen niye karışıyorsun sanki sen bakacaksın demiş sonra oğlana kim bakıyor demiş(annemle birlikte büyüttük şuan ben bakıyorum çalışmıyorum) eşimde sen hiç bakmadın ki demiş aradan 1-2 saat sonra tansiyonum düştü vs. Diye kıvranmaya başladı baktık hiçbir şeyi yok şimdi ne yapacağım ben?

Bırak ne hali varsa görsün yatakodamızada karışsınlar yok artık!eşine sordugunda nasıl böyle bişey yaptn diye cvp verse napcktı acab da nasl yaptgnı :KK48:
Hakkaten ha nasil boyle bisey yapdinda ne demek. Bazi kaynanalar var ogluyla gelininin yatak odasini takip ediyor ya. Sizinkide korundugunuzdan emindi sanirim şok oldu

Aleykümselam. Sanki kadın bana baktıracaklar diye düşünmüş gibi geldi bana siz Sevinç'inizi paylaşmışsınız ne güzel oysa ki. Hiç beğenmedim tavrını kayınvalidenizin :(

Önce yemeyi içmeyi ayıracak sonrada hamileliginizin tadını çıkaracaksınız. Hamile kalmak için kayınvalide iznine gerek yok. O istediği kadar konuşsun hiç bi yerinize takmayin

Yani, öyle bir tepki vermiş ki sanki doğurup doğurup başına atıyorsunuz.
İstediği kadar küssün, kızsın ona ne?
Umursamayın hiç, dilerim rahat bir hamilelik dönemi geçirirsiniz.

yiyecek ekmeğini, içecek suyunu o mu veriyormuş ? Çalışmıyormuşsun da bakarsın çocuğuna . Hamileliğinde bulaşma sakın bu kadına . evinde otur. köşene çekil . Ben hamileyim annenin tansiyonu var o yüzden inmiyorum dersin eşine . kv de bir şey derse çocuklarla ilgili inmiyoruz bile sana dersin :KK43: yazık gerçekten yazık ya

bu arada Aleyküm es selam :KK24:

Son düzenleme:
Selamün aleyküm kızlar kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yememiz içmemiz bir bu sabah hamile olduğumu söyledim baya bozuldu surat astı daha daha sonra evime çıktım eşimi kenara çekmiş niye böyle bir şey yaptın demiş eşimde biz istiyoruz sen niye karışıyorsun sanki sen bakacaksın demiş sonra oğlana kim bakıyor demiş(annemle birlikte büyüttük şuan ben bakıyorum çalışmıyorum) eşimde sen hiç bakmadın ki demiş aradan 1-2 saat sonra tansiyonum düştü vs. Diye kıvranmaya başladı baktık hiçbir şeyi yok şimdi ne yapacağım ben?
Hiçbir şey yapmayacaksın. Eğer maddi açıdan ona bağımlı değilseniz (yeme içme bir demişsiniz), çocuğunuza da kendiniz bakacaksanız onu hiç ilgilendirmez. Bırakın tansiyonu bir düşsün bir yükselsin. Bu arada şu yeme içme bir olayını da en yakın zamanda ayırın. Siz ayrı bir evsiniz. Herhangi bir şekilde birbirinize bağlı olduğunuz sürece kendinde size karışma hakkı görecek.

niye boyle birsey yaptın:) lafa bak esiniz cevabını iyi vermis en azından siz tek basınıza ugrasmak zorunda kalmamıssınız

Ne yapacagim şimdi bn derken ne takiyosun yaa istediğini yapsın söylesin isterse hastanelik olsun çatır çatır doguracan o da catlayacak işte kocan da ağzının payını vermiş zaten oh iyi etmis

hiiç takma kafana kocanla sen karar verdikten sonra kimsenin karışmaya hakkı yok.doğurduğunda sevmeye gelir ama o zaman istemediğin çocuğu sevmeye de gelme deyip göndermek lazım böylelerini eksik olsunlar.

Back
X