• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin kızgınlığı

Selamün aleyküm kızlar kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yememiz içmemiz bir bu sabah hamile olduğumu söyledim baya bozuldu surat astı daha daha sonra evime çıktım eşimi kenara çekmiş niye böyle bir şey yaptın demiş eşimde biz istiyoruz sen niye karışıyorsun sanki sen bakacaksın demiş sonra oğlana kim bakıyor demiş(annemle birlikte büyüttük şuan ben bakıyorum çalışmıyorum) eşimde sen hiç bakmadın ki demiş aradan 1-2 saat sonra tansiyonum düştü vs. Diye kıvranmaya başladı baktık hiçbir şeyi yok şimdi ne yapacağım ben?
Hicbisey yapmaniza gerek yok. Eşiniz gerekli cevabı vermiş zaten.

Selamün aleyküm kızlar kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yememiz içmemiz bir bu sabah hamile olduğumu söyledim baya bozuldu surat astı daha daha sonra evime çıktım eşimi kenara çekmiş niye böyle bir şey yaptın demiş eşimde biz istiyoruz sen niye karışıyorsun sanki sen bakacaksın demiş sonra oğlana kim bakıyor demiş(annemle birlikte büyüttük şuan ben bakıyorum çalışmıyorum) eşimde sen hiç bakmadın ki demiş aradan 1-2 saat sonra tansiyonum düştü vs. Diye kıvranmaya başladı baktık hiçbir şeyi yok şimdi ne yapacağım ben?
Hiçbirşey yapmayacaksın, hamilelik Sevinç'ine gölge düşürmesine izin vermeyeceksin
Ona neymiş parasını masrafını o mu veriyormuş da karışıyor
Kulaklarını tıka, bebeğin de hayırlı olsun , Allah'ın verdiği cana kimsenin karışmaya hakkı yok

Oncelikle hemen mutfaklari ayirin bende kayinvalidemle ayni apartmandayim ama komsu gibiyizdir cat kapi girilmez 2 3 ayda bir yemege davet eder ya da ben ederim o kadar. en kisa surede iliskinizi aynen bu duzeye getirin lütfen. cok iyi bir kayinvalode de olabilir (mesela benimki karismaz etmez tek sikintisi cok konusmasi ve gosteristir kendi capinda oyle mutlu olur.) ama ne olursa olsun cok da yuz goz olmamak lazim.

Asil konuya gelirsek esiniz cevabini vermis zaten. devam edip sizin ustunuze de gelirse esimle konusmussun zaten o sana gerekeni soylemis bu konuyu bir daha acma deyin istedigi kadar ayilip bayilsin kendini kucuk dusurduguyle kalir.

Back
X