• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin neden yaptığını anlamıyorum

Eşiniz de ortalığı karıştırmış. Ne diye 40 yıllık ev hanımı bile yapamaz demiş ki? Birini övmek için birilerini batiranlata sınır oluyorum. Daha önce bir üye güveç konusu açmıştı onda da kp öyle yapmıştı. Ne gerek var?

Aslında takılmak için öyle demişti gülerek, annesi fena alındı. Zaten kv genel olarak kıskanmam ki hiç deyip alttan alttan kıskançlık yapar.

Aman sarsinlar sarmalasinlar ogullarini coguda kiskancliktan hic anlamiyorum kv gelini kiskanmasini ,oglu gelince kendini nazlanacam diye panda gibi yerlerde yuvarlayan mi okumadik gelinin esyasiyla aynisini alanmi duymadik ay saka gibi ya

Merhaba kızlar,
Bu hafta öyle evde kebap denedim, perşembe günü ve dün kayınvalidem ilk defa aynı kebabı yapıp gelip yesinler dedi. Yani gerçekten düşünüyorum akıl sır erdiremiyorum. Normalde derim çok güzel olmuş falan diye dün sadece elinize sağlık dedim. Çünkü biliyor ne yaptığımı ve buna rağmen iki gün sonra yapmak ben daha iyi yaparım demek mi?
normalde takmam bile ama yemek konusunda sürekli benimle rekabet halindeymiş gibi hissediyorum. Oğlunun sebze yediğini öğrendiğinde şoka girmişti mesela. Karnabahar kızartmasını seviyor demiştim bi hafta sonra karnabahar kısırı yapmıştı. Annemle de aynısını yapıyor annemin yaptığı tatlıları dener evde mesela. Gerçekten enteresan bi yanı var. ama iki gün önce nohut yapsanız ve kayınvalideniz bunu bilse, iki gün sonra sizi nohut yemeye çağırsa bu yarış gibi olmaz mı?
Neden iki gün önce ya da bugün yaptığım yemeği kv bilsin? Yemeğe kadar söylemeyin sizde

Yarisiyor demek ki🤣Dogru yoldasin kv izinde iste kafana takacagina keyfini sûr.Esine bak bunu yaptim 2 gun sonra annen yapacak de gulerek sevecen bir sekilde😉.Esinde gorsün durumu
Sonra yagli yemek krizine donmesin olay.
Bir konu vardi da gecen.uye bosaniyo 🙄

Merhaba kızlar,
Bu hafta öyle evde kebap denedim, perşembe günü ve dün kayınvalidem ilk defa aynı kebabı yapıp gelip yesinler dedi. Yani gerçekten düşünüyorum akıl sır erdiremiyorum. Normalde derim çok güzel olmuş falan diye dün sadece elinize sağlık dedim. Çünkü biliyor ne yaptığımı ve buna rağmen iki gün sonra yapmak ben daha iyi yaparım demek mi?
normalde takmam bile ama yemek konusunda sürekli benimle rekabet halindeymiş gibi hissediyorum. Oğlunun sebze yediğini öğrendiğinde şoka girmişti mesela. Karnabahar kızartmasını seviyor demiştim bi hafta sonra karnabahar kısırı yapmıştı. Annemle de aynısını yapıyor annemin yaptığı tatlıları dener evde mesela. Gerçekten enteresan bi yanı var. ama iki gün önce nohut yapsanız ve kayınvalideniz bunu bilse, iki gün sonra sizi nohut yemeye çağırsa bu yarış gibi olmaz mı?
Evet malesef yarış halinde

Aman sarsinlar sarmalasinlar ogullarini coguda kiskancliktan hic anlamiyorum kv gelini kiskanmasini ,oglu gelince kendini nazlanacam diye panda gibi yerlerde yuvarlayan mi okumadik gelinin esyasiyla aynisini alanmi duymadik ay saka gibi ya

Yani içten içe oğlunun annesinin yemeklerini özlemesini, övmesini falan istiyor sanırım. Önceki konularımda vardı mobilya yüzünden evde bi böcek krizi yaşandığında da eşime sürekli temizliği iyi yapıp yapmadığımı soruyordu ki yemekten daha iddialı olduğum bi konu varsa o da temizliktir. Yoğun çalışmama rağmen temizliği asla aksatmam. Açığı aramak gibi işte.

Neden iki gün önce ya da bugün yaptığım yemeği kv bilsin? Yemeğe kadar söylemeyin sizde

ben söylemedim ki. eşim bazen işten sonra bize bir şey gönderecekse uğrar, alır. Ona soruyor demek ki her seferinde. Yoksa b

Ben kvnize listemi yazayım: açma su böreği, baklava, kömbe ve içli köfte 😍😂😂

Ben yapamıyorum yemek desem her gün yapardı sanırım ama doğru bulmuyorum. Sonuçta yetişkin insanlarız. Yani oğlunun çayına şekeri atıp karıştıran bi anne sonuçta.

üf aynısı bendede vardi esim benim yemeklerimi daha çok sevdi diye tribe girmişti bir yemegimi annesinin yanında benim daha güzel yaptığımı söyledi annesi tribe girdi sonraki günlerde esimin sevdiği yemegi yapip bak oğlum en sevdiğin yemegi yaptim nasılda güzel yaptim falan diyordu.Senle yarışan yok ki her şekil kazanırım😂 aman boşver illa kıskanacak bir seyler buluyorlar evlendirmeselerdi oğulcuklarinı kuzu kuzu baksalardı

Geçenlerde teyzem mücver yapmıştı. Ondayken tadına baktım. Sonra eve geçince canım yine istedi ben de yaptım. Kıskanç veya yemek yarıştırıyor mu oldum şimdi ben? 🤦‍♀️Sürekli yapmıyorsa sizden duyunca canı çekmiştir. İnsanlık hali. Canım kısır çekse de gelin geçen yapmıştı bugün yemeyeyim demek daha kısıtlayıcı bence.

Geçenlerde teyzem mücver yapmıştı. Ondayken tadına baktım. Sonra eve geçince canım yine istedi ben de yaptım. Kıskanç veya yemek yarıştırıyor mu oldum şimdi ben? 🤦‍♀️Sürekli yapmıyorsa sizden duyunca canı çekmiştir. İnsanlık hali. Canım kısır çekse de gelin geçen yapmıştı bugün yemeyeyim demek daha kısıtlayıcı bence.

yok bunda hiç bir mesele yok ki bizi ısrarla çağırıp, eşime sürekli nasıl olmuş, olmuş mu diye sordu. Yoksa tabi ki yapıp yiyebilir. Bizim iki gün önce yediğimiz yemek için bizi yemeğe çağırması garip geldi. Daha önce pizza yaptığımda da hafta sonu bize gelin pizza yapayım demişti mesela.

Sizin yeriniz de olsam hiç takmam. Yada kv yaptığı bı yemeği daha güzel yapar bende onu seslerdim. Bak senden iyi yapmışım derdim. Yada daha zor yemekler isterdim.

Jocasta kompleksi var herhalde, oğlunu emzirmeye devam etsin.

Yani beni rahatsız eden de bu zaten yoksa ilk defa olan bir şey olsa hiç takılmazdım ama böyle saçmasapan bir duruma çekiliyorum. mesela eşimin abisi ve ailesi bize yemeğe geleceği zaman kendisi menü belirleyip oğlum sever diye yapıp getirmişti ki gerçekten güzel yemek yaparım. Eşim evlendiğimizden beri 10 kilo aldı.

Merhaba kızlar,
Bence sen abartıyorsun canım öyle olsa bile ki bunda kızacak bir şey göremedim ben. Ne güzel yemek yapıp çağırıyor sizi daha ne olsun . Ablamın kaynanası eskiden yiyecek her şeyi evde saklarmış kilitli oda yapmış onun için resmen yumurtaları çürütüp atarmış çocuklar gelin yemesin diye . Şimdi vefat etti kaynanası ama asıl bu daha kötü yeter ki yapsın ne güzel işte . Böyle şeyler için huzur bozmaya hiç gerek yok

Merhaba kızlar,
Yapsın bazen bende onda beğendiğim şeyleri yapıyorum tadına doyamadığım için iki üç gün sonra bidaha yemek istiyorum. Yarışıyormuyum hayır. Bazen de yaptığın yemek çok güzeldi bidaha yapsana diyorum.çok ufak şeyler bunlar ..

yok bunda hiç bir mesele yok ki bizi ısrarla çağırıp, eşime sürekli nasıl olmuş, olmuş mu diye sordu. Yoksa tabi ki yapıp yiyebilir. Bizim iki gün önce yediğimiz yemek için bizi yemeğe çağırması garip geldi. Daha önce pizza yaptığımda da hafta sonu bize gelin pizza yapayım demişti mesela.
Lezzetli yapıyorsa gidip gidip yeyin siz de. Ne güzel işte. Hem eliniz yorulmuyor hem de güzel yemek yemiş oluyorsunuz. Ben herhalde mutlu bile olurdum neyi sevsem önümde buluyorum bi iki gün sonra diye 😬 Siz rahatsız oluyorsanız biz zaten geçen yedik sağol başka zaman yeriz deyin gitmeyin. Kendinizi doldurmayın böyle şeyler için.

Back
X