• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin neden yaptığını anlamıyorum

Lezzetli yapıyorsa gidip gidip yeyin siz de. Ne güzel işte. Hem eliniz yorulmuyor hem de güzel yemek yemiş oluyorsunuz. Ben herhalde mutlu bile olurdum neyi sevsem önümde buluyorum bi iki gün sonra diye 😬 Siz rahatsız oluyorsanız biz zaten geçen yedik sağol başka zaman yeriz deyin gitmeyin. Kendinizi doldurmayın böyle şeyler için.

Yok doldurmuyorum zaten sadece bazen oğlu için yetersiz olduğumu düşündüğünü düşünüyorum. Eve geldiğinde mesela temizliğimi falan da parmağıyla kontrol eder.

Yok doldurmuyorum zaten sadece bazen oğlu için yetersiz olduğumu düşündüğünü düşünüyorum. Eve geldiğinde mesela temizliğimi falan da parmağıyla kontrol eder.
O düşününce siz yetersiz oluyor musunuz peki? Cevap büyük ihtimalle hayır. O yüzden boşverin isteyen istediğini düşünsün.

Merhaba kızlar,
Bu hafta öyle evde kebap denedim, perşembe günü ve dün kayınvalidem ilk defa aynı kebabı yapıp gelip yesinler dedi. Yani gerçekten düşünüyorum akıl sır erdiremiyorum. Normalde derim çok güzel olmuş falan diye dün sadece elinize sağlık dedim. Çünkü biliyor ne yaptığımı ve buna rağmen iki gün sonra yapmak ben daha iyi yaparım demek mi?
normalde takmam bile ama yemek konusunda sürekli benimle rekabet halindeymiş gibi hissediyorum. Oğlunun sebze yediğini öğrendiğinde şoka girmişti mesela. Karnabahar kızartmasını seviyor demiştim bi hafta sonra karnabahar kısırı yapmıştı. Annemle de aynısını yapıyor annemin yaptığı tatlıları dener evde mesela. Gerçekten enteresan bi yanı var. ama iki gün önce nohut yapsanız ve kayınvalideniz bunu bilse, iki gün sonra sizi nohut yemeye çağırsa bu yarış gibi olmaz mı?
Benim eşimin annesi hiç öyle toplara giremez valla benim ne kadar iyi olduğumun farkında 🤣hııı der geçer ancak 🤣

Boyle yarisa can kurban
Bnm kv degisikligi sevmez yemek kulturu genistir ama hep ayni iste
Begendigi olunca direk bana yaptirir ben yokken asla yapmaz
Ona gidince begendigi ne varsa ben yaparim
İnsan yayla corbasini beceremezmi yha yok yapamiyo
Hep is buyurur sofraya oturunca bile elli defa kaldirir sukur etmelisin

Yarişsa nolur?
Şu yemek ve ev işlerini niye bu kadar buyutuyorsunuz anlamiyorum.
Biz doyalim diye yemek yapip yiyoruz geçiyoruz milletin ugrastigi şeylere bak hayir sanki kocaniz gurme, siz de aşcisiniz yemek yaristiriyorsunuz, oteki yorumluyor filan.
İnsan başka birseye sahip olmayinca boyle oluyor heralde.

Kıbrıs tatlısı yapardım ve tüm arkadaşlarım çok beğenirdi eşimin abisi geldiğinde yiyip çok beğenmişti.eve dönünce kayınvalideme söylemiş beğendiğini Kayınvalidem de o sevince yapmış evde. Şimdi elti adayım var o da yapmaya başlamış. Ben bıraktım artık o tatlıyı yapmıyorum nasıl olsa yapanlar var yapsınlar ben yerim😂 insan bi garip oluyor ama yarış gibi görmeyin boşverin kim güzel yapıyorsa onunkinden yiyin😂

Merhaba kızlar,
Bu hafta öyle evde kebap denedim, perşembe günü ve dün kayınvalidem ilk defa aynı kebabı yapıp gelip yesinler dedi. Yani gerçekten düşünüyorum akıl sır erdiremiyorum. Normalde derim çok güzel olmuş falan diye dün sadece elinize sağlık dedim. Çünkü biliyor ne yaptığımı ve buna rağmen iki gün sonra yapmak ben daha iyi yaparım demek mi?
normalde takmam bile ama yemek konusunda sürekli benimle rekabet halindeymiş gibi hissediyorum. Oğlunun sebze yediğini öğrendiğinde şoka girmişti mesela. Karnabahar kızartmasını seviyor demiştim bi hafta sonra karnabahar kısırı yapmıştı. Annemle de aynısını yapıyor annemin yaptığı tatlıları dener evde mesela. Gerçekten enteresan bi yanı var. ama iki gün önce nohut yapsanız ve kayınvalideniz bunu bilse, iki gün sonra sizi nohut yemeye çağırsa bu yarış gibi olmaz mı?
Taklitler aslını yaşatır 🤪 boşverin yaa yapsın ben içten içe gülerdim mesela bana. Bak bak beni taklit ediyor diye. Tatlı gıcıklıklar bunlar :) illaki olacak

Olsun yapsin ne olacak..guzel olmus deseydiniz incileriniz mi dokulur..herşey karsiliklidir

Merhaba kızlar,
Siz siz olun yemek konusunda kv ile birşeye gorusmeyin hele ohlgluna bahsetmeyin burda biri vardı boşanıyor

Belki farklı tarifler denemeyi seviyordur. Bizim ailede de öyledir, biri bir yemek yaptığında beğenildi mi herkes tarifini alır, onlar da dener. Eğer güzel yapabilirse yemeğe çağırdıklarında o başkasında gördükleri yemekten de yapabilirler. Yani alt tarafı yaptığını yemekten yapıyor bana kıyaslama gibi değil de siz yapınca o tarif aklına geliyor denemeyi seviyor gibi geldi. Hele siz yaptığınızda sevildiyse güzel bir tat demek ki tekrar yapmasında bir sıkıntı yok bence.

Back
X