- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
- Konu Sahibi kuyrukluyildiz
-
Hayırlı Akşamlar Kızlar
Dert değildir belki ama akşam akşam sinir olduğum bir konu. 18 aylık Bir oğlum var dogdugundan bu yana sürekli söylemleri olur şunu giydir bunu yedir diye. Haftada bir görüşürüz oğlumu tepeden tırnağa inceler o gün. Nasıl iyi bakabiliyor muyum diye. Çoğu zaman dediklerini duymazdan gelirim. Bugünde iftara çağırdi gittik. Bana dediği oğlunun burnu çok geniş arada sıktır da ufalsin. Böyle kalırsa büyüyünce güzel olmaz dedi. Anne dedim ilk defa senden duydum burnun sıktırılınca ufaldığını. Ben seviyorum oğlumun burnunu kusura bakma dedim. Sen benim tecrübemi yabana atma dedi sonrada. Aksam akşam sinir oldum. Daha fazla birşey demek de istemedim. Siz hiç böyle birşey duydunuz mu acaba ?
Canım bi seninki değil, benim ki de 20 günlük yoktu daha saçlarına bakıp bakıp kel olcak bu derdi.
Daha lohusaydım düşün.. O an birşey demedim güldüm ama ben gitmiyorum artık, isteyince buyurur gelir kendisi.
Rahatsızsan gitme en güzeli mesafe.
Bebegimin burnunu degilde kayinvalidemin umugunu sikardim herhaldeHayırlı Akşamlar Kızlar
Dert değildir belki ama akşam akşam sinir olduğum bir konu. 18 aylık Bir oğlum var dogdugundan bu yana sürekli söylemleri olur şunu giydir bunu yedir diye. Haftada bir görüşürüz oğlumu tepeden tırnağa inceler o gün. Nasıl iyi bakabiliyor muyum diye. Çoğu zaman dediklerini duymazdan gelirim. Bugünde iftara çağırdi gittik. Bana dediği oğlunun burnu çok geniş arada sıktır da ufalsin. Böyle kalırsa büyüyünce güzel olmaz dedi. Anne dedim ilk defa senden duydum burnun sıktırılınca ufaldığını. Ben seviyorum oğlumun burnunu kusura bakma dedim. Sen benim tecrübemi yabana atma dedi sonrada. Aksam akşam sinir oldum. Daha fazla birşey demek de istemedim. Siz hiç böyle birşey duydunuz mu acaba ?
Kendisi rapunzelden hallice herhaldeCanım bi seninki değil, benim ki de 20 günlük yoktu daha saçlarına bakıp bakıp kel olcak bu derdi.
Daha lohusaydım düşün.. O an birşey demedim güldüm ama ben gitmiyorum artık, isteyince buyurur gelir kendisi.
Rahatsızsan gitme en güzeli mesafe.
Iyide kötü bir şey dememiş ki , alınacak bir durum yok..
Her kelimelerine takılsam hayat berbat olur.
...
Evet , bunu hemen hemen bir çok yaşlı söyler. Şekli çok degismese de şekil alır evet bende inanıyorum.
Nasıl ki bir çocuğu kulağı üzerine yatırdıkça kepçe olur, kafası şekil alır burun da öyle.
Çünkü çok yumuşak dokulara sahipler. Şekli neyse odur evet ama şekil alır en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?