Kayınvalidemin oğlumun burnuna laf etmesi

kuyrukluyildiz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
686
1.182
113
37
Hayırlı Akşamlar Kızlar
Dert değildir belki ama akşam akşam sinir olduğum bir konu. 18 aylık Bir oğlum var dogdugundan bu yana sürekli söylemleri olur şunu giydir bunu yedir diye. Haftada bir görüşürüz oğlumu tepeden tırnağa inceler o gün. Nasıl iyi bakabiliyor muyum diye. Çoğu zaman dediklerini duymazdan gelirim. Bugünde iftara çağırdi gittik. Bana dediği oğlunun burnu çok geniş arada sıktır da ufalsin. Böyle kalırsa büyüyünce güzel olmaz dedi. Anne dedim ilk defa senden duydum burnun sıktırılınca ufaldığını. Ben seviyorum oğlumun burnunu kusura bakma dedim. Sen benim tecrübemi yabana atma dedi sonrada. Aksam akşam sinir oldum. Daha fazla birşey demek de istemedim. Siz hiç böyle birşey duydunuz mu acaba ?

sizin genlerden almış herhalde deyin

o nasıl lafmış öyle. torununu bağrına basa basa sevse ya kusur arayacağına

takmayın. evladınızla mutlu ömürler diliyorum

daha neler duyacağım acaba

Normalde kayınvalidemle aramda bir problemimiz tartışmamız yoktur. Ama oğlum doğduktan sonra kadına bir haller oldu. Torununu sever sevmez değil nerdeyse kendi nüfusuna geçirecek o denli. Ama bir çok şeyine de laf söylüyor. Ayak parmakları yamuk sanki, saçları hep arkaya tara öne alışmış. Son dediği de burnu oldu..

Bebegimin burnunu degilde kayinvalidemin umugunu sikardim herhalde

Iyide kötü bir şey dememiş ki , alınacak bir durum yok..
Her kelimelerine takılsam hayat berbat olur.
...
Evet , bunu hemen hemen bir çok yaşlı söyler. Şekli çok degismese de şekil alır evet bende inanıyorum.

Nasıl ki bir çocuğu kulağı üzerine yatırdıkça kepçe olur, kafası şekil alır burun da öyle.
Çünkü çok yumuşak dokulara sahipler. Şekli neyse odur evet ama şekil alır en azından.

Doğru biliyorsunuz 1Sen, bir tanıdığım burun kemiklerindeki sorunlar nedeniyle ameliyat oldu, doktor burnunun şekillenmesi için ameliyat sonrası burnuna aklına geldikçe masaj yapmasını söyledi.

Burun şekil alabilen bir organ, kayınvalide biraz abartmış belki ama söylediğinde hata yok, yalnız bebeklerin ilk zamanlar burnu zaten biraz geniş oluyor, büyüdükçe şekillenir, siz kafanıza takıp üzülmeyin kuyrukluyildiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…