Kayınvalidemin rüyası...

sudem5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
473
8
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Az önce kayınvalidem aradı napıyosun diye bende iyiyim çalışıyorum, sen nasılsın filan muhabbet ediyoruz. Bana rüyamda seni gördüm dolmuş bekliyordun telefonla konuşuyordun bir yandan da ve o sırada sarı bir kedi atladı o tarafa doğru sende korktun gibi oldu geri çekildin dedi. Bende evet sabah dolmuş beklerken anemle konuşuyordum (aşureye pişirecekti annem) yaptın mı aşureni diye dedim ve o sırada sarı bir kedi zıpladı bende kenara çekildim dedim. Neyse telefonu kapattık. Sonra yine aradım sen beni rüyanda mı gördün gerçekte mi dedim evi dolmuş durağına yakın ama görebilecek kadar değil yok orada ne işim var sabah sabah rüyamda gördüm ermiş gibi kadınım dedi. İlginç bu kadar detayına kadar rüyamda görmen yani kedinin rengine kadar rüyanda doğru görmen dedim. Sizce kayınvalidem beni gerçekten rüyasında görmüş olabilir mi bu kadar detaylı yoksa aslında oradaydı ama rüyamda gördüm mü diyor. Sadece merak ettim. Fikirlerinizi almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Ilginc.. ya kendisi gormusdur . Yada konsusu falan gorup soylemisdir gelinini gordum diye. Bukadar tesaduf bana ruya gibi gelmedi

Ilginc.. ya kendisi gormusdur . Yada konsusu falan gorup soylemisdir gelinini gordum diye. Bukadar tesaduf bana ruya gibi gelmedi

Bana rüya gibi gelmedi ama o zamanda aklıma şu soru takılıyor neden ben gördüm ya da komşum görmüş gibi söylemiyor da rüya gördüm diyor ki acaba

ben anlamadım rüyasında görmüş olsa ne olacak, gerçekte görse ne olacak.. ayrıca gerçekte görmüş olsaydı, gördüm derdi neden çekinsin ki? ayrıca bazen böyle olur, birşeyi görürsünüz ve aynısını yaşarsınız.. keramet değil yani

Tabii ki hiçbir şey değişmeyecek ama bu kadar detaylı görmesi ilginç geldi bana ayrıca bir şeyi görürsünüz ve aynısını yaşarsınız demişsiniz fakat rüyayı gören ben değilim gören o yaşayan benim.

yok anladım sizin için demedim, bu hepimiz de olabilir o anlamda dedim.. yani mesela kardeşiniz sizi görür rüyasında siz de tesadüf aynı şeyi yaşarsınız o gün.. olabilecek birşey yani

Ne ilginç insanlar var ya Bence o saatte telefonda kiminle konuştuğunuzu merak etmiştir. Rüya gördüğüne inanmıyorum

Ne ilginç insanlar var ya Bence o saatte telefonda kiminle konuştuğunuzu merak etmiştir. Rüya gördüğüne inanmıyorum

Hiç sevmem böyle yalan dolanla bir şeyler öğrenmek isteyen insanı direkt sor kızım dolmuş beklerken seni gördüm telefonla konuşuyordun merak ettim de bari

madem ki ermiş kadın daha önce böyle ermişlikleri oldu mu :44:

gerçekten bazı insanların enerjisi yüksektir hisseder ya da rüyalarına malum olur ama :26: kv dediği pek bir komik..

bence de sabah sabah kiminle konuştuğunuzu merak etti. sizin yerinizde olsam ayrıntısını söylemezdim.. hayır anne kara kediydi o derdim anlayana!

Akşam o da bizimle gelecek annemlere ben yine konuyu açacagım anne bu kadar tesadüf olacagına pek inanmadım gördüysen söyle ne varki bunda diyeceğim.

ya o sizi görmüş ya da onun bi tanıdığı kedinin rengini bilmiş kadın nasıl rüya bu

bence deşme olan olmuş. o kadar uzatılcak birşey değil ama aklının bir köşesinde olsun. gerektiği yerde önüne sunarsın.

Anlamazki anlayacak yapıda değil. Daha öncede sözüm ona oldu aileden birinin başına bir şey gelir aaa ben rüyasını görmüştüm der ama bu sefer ben anlatmadan o anlattı.

bence deşme olan olmuş. o kadar uzatılcak birşey değil ama aklının bir köşesinde olsun. gerektiği yerde önüne sunarsın.

Ama böyle yapması çok iğrenç sanki ben telefonda biriyle oglunu aldatıyormuş imajı çizmek gibi dolaylı yollardan öğrenmek istemesi

Ama böyle yapması çok iğrenç sanki ben telefonda biriyle oglunu aldatıyormuş imajı çizmek gibi dolaylı yollardan öğrenmek istemesi
aldatma fikrini nerden çıkardınız şimdi..
sen ısrarla sormuşsun zaten tekrardan konuyu açınca ne olacak? diyecek ki birşey dedim pişman ettin koskoca kadınım yalan mı söyleyeceğim vs. vs.

bekle... zamanı gelince sun diyorum sana.

Peki telefonda kiminle konuştuğumu merak etme nedeni ne sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…