Ilginc.. ya kendisi gormusdur . Yada konsusu falan gorup soylemisdir gelinini gordum diye. Bukadar tesaduf bana ruya gibi gelmedi
kendine gizemli kadın havası katmayı seviyodur yada aklınca gırgır yapıyodurBana rüya gibi gelmedi ama o zamanda aklıma şu soru takılıyor neden ben gördüm ya da komşum görmüş gibi söylemiyor da rüya gördüm diyor ki acaba
kendine gizemli kadın havası katmayı seviyodur yada aklınca gırgır yapıyodur
ben anlamadım rüyasında görmüş olsa ne olacak, gerçekte görse ne olacak.. ayrıca gerçekte görmüş olsaydı, gördüm derdi neden çekinsin ki? ayrıca bazen böyle olur, birşeyi görürsünüz ve aynısını yaşarsınız.. keramet değil yani
Tabii ki hiçbir şey değişmeyecek ama bu kadar detaylı görmesi ilginç geldi bana ayrıca bir şeyi görürsünüz ve aynısını yaşarsınız demişsiniz fakat rüyayı gören ben değilim gören o yaşayan benim.
Ne ilginç insanlar var yaBence o saatte telefonda kiminle konuştuğunuzu merak etmiştir. Rüya gördüğüne inanmıyorum
madem ki ermiş kadın daha önce böyle ermişlikleri oldu mu :44:
gerçekten bazı insanların enerjisi yüksektir hisseder ya da rüyalarına malum olur ama :26: kv dediği pek bir komik..
bence de sabah sabah kiminle konuştuğunuzu merak etti.sizin yerinizde olsam ayrıntısını söylemezdim.. hayır anne kara kediydi o derdim anlayana!
bence deşme olan olmuş. o kadar uzatılcak birşey değil ama aklının bir köşesinde olsun. gerektiği yerde önüne sunarsın.
aldatma fikrini nerden çıkardınız şimdi..Ama böyle yapması çok iğrenç sanki ben telefonda biriyle oglunu aldatıyormuş imajı çizmek gibi dolaylı yollardan öğrenmek istemesi
aldatma fikrini nerden çıkardınız şimdi..
sen ısrarla sormuşsun zaten tekrardan konuyu açınca ne olacak? diyecek ki birşey dedim pişman ettin koskoca kadınım yalan mı söyleyeceğim vs. vs.
bekle... zamanı gelince sun diyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?