Kayınvalidemin rüyası...

Peki telefonda kiminle konuştuğumu merak etme nedeni ne sence

sadece merak işte.. klasik bişidir bu.

örneğin sen öğrenciyken telle konuştuğunda annen yada baban demez miydi " kiminle konusuyosun ,kiminle mesajlasıyosun" mantıgı ile bak..

rüyaya baglaması sacma olmus ama olmuş işte.

Ermiş değilse durakta görmüştür.
Bazı kadınlar gizemli görünmeyi severler.
Herşey içlerine doğar, rüyasında görür, kötü şeyleri sezerler.
Hissi kuvvetli olan vardır mutlaka ama olmayanlarda öyleymiş gibi davranabilirler..
Yakında duyarsınız rüyasında mı görmüş yoksa gerçekte mi gördüğünü.

Son düzenleme:

canım bana inandırıcı gelmedi... kendısı görmediyse bıle mutlaka bır yakını görmüştür diger arkadaslara katılıyorum bende

Bazı insanların rüyasında ne görürse görsün çıkar benim anneminde gördügü rüyalar çıkar iyi-yada kötü çıkar.2 gün önce bende rüyamda bir arkadaşımı görmüştüm rüyamda bir yere gidiyorum ve arkadaşın çalıştıgı iş yerinin önünden geçiyorum arkadaşın elinde yemek var yemek yiyordu ve bana nişanlanacagını söylüyor.Dün arkadaşımla karşılaştım iş yerinin önünden geçerken ve nişanlanacagını söyledi hatta rüyamda gördügüm gibi çıktı yemek yerken bazen böyle olaylar olabiliyor. Kendisini uzun zamandır görmüyordum. Kayınvalideniz sizi ya gerçekten gördü yada sizi durakta gördü ama bence üzerinde fazla durmayın derim kafaya takılacak bir durum değil.

Bana da inandırıcı gelmedi.Belli başlı bir olay veya dönüm noktası görmemiş.
Nedir yani dolmuş durağı,sarı kedi filan alelade bir enstantane....
Etkileyici rüya görenler önemli mevzular dile getirirler.
Öyle ne bileyim elinde çaydanlık vardı fincanın pembeydi filan demezler:)

Kayınvaliden ağzını aramış.Sabah sabah nereye gidiyordun,kiminle konuşuyordun demenin başka bir yolu.
Ha aynı zamanda gözdağı var.Bak söylemesen de benden kaçmaz,ben hissederim,görürüm gibi:)

Acaba bana ben her yerde seni görürüm benden kaçamazsın mı demek istedi ama bunun için geç kaldı sanırım. Çünkü 12 yıllık evliyim :)))

Neden rüyamda gördüm desin ki açık açık sorar seni gördüm durakta kimle konuşuyordun der yani. Neden çekinsin ki. Ya da kiminle konuşuyordun demez de telefonla konuşuyordun der hem görmüş olsa özelikle yanınıza gelir zaten öğrenir kiminle konuştuğunuzu hani merak etmiş desem. Bence gittiğinizde de hiç rüya olduğuna inanmıyorum, gerçeği söyle deyip kadına yalancı muamelesi yapmayın. Kötü duruma düşersiniz laf arasında biliyor musunuz kaynanam rüyasında görmüş beni o sabah ne yaşadıysam anlattı şok oldum dersiniz. Tavırlarına bakarsınız ama direkt o şekilde söylemeyin gerek yok.

Yalancı muamelesi yapmak değilde inandırıcı gelmiyor bu kadar detayına kadar rüya görmesi ya da ben bu kadar detaylı görmediğim için inandırıcı gelmiyor da olabilir.

Saçma bir muhabettese yorum yapmayın lütfen

sana sorucak değilim.saçma çünkü gerçekten seni görmüş olsa ne fark eder rüyada görmüş olsa ne fark eder.bunu saçma buldum bu da benim fikrim buraya konu açıyosan iyi kötü her yoruma katlanıcaksın.ayrıca bu da bi dert değil bu bölüme gelip konu açıyosun bi de.

Son düzenleme:
Ben böyle bir rüya görsem ve gerçek çıksa çok şaşırırdım,inanamazdım.Hatta korkardım :)
Diyelim ki birisini gördüm,ona anlattım,o da evet doğru aynen böyle dedi.
Hiç öyle cool olamazdım.Hehe ermişim ben diyemezdim.Hadi canım atıyorsun,cidden mi,nasıl olur filan derdim:)

Benim konuma yorum yapıyorsun yapma o zaman ayrıca konumu nereye açıp açmayacağımı bende sana soracak değilim. Sen kötü yorum yapmıyorsun ki bir de iyi ya da kötü yoruma katlanacaksın diyorsun. Hiç yorum yapmıyorsun sadece saçma bir muhabbet diyorsun saçmaysa okuma sana zorla oku diyen var mı?

Haklısın ama ben ona evet sabah rüyanda gördüğün bütün her şey oldu dediğimde hııı yaptı sadece.

E çalışıyosanız zaten hergün araba bekliyosunuzdur.. Kedi geçmesi de çok tuhaf bişey değil bence.. Sokakda hergün bi kedi geçmesi normaldir.. Büyütülcek yada kafaya takılıcak bi konu, Bir dert değil

ne fark ederki...
yani gerçekte görmüş olsa neden rüyamda gördüm diye anlatsın..
bu insanlar ne ilginç yaaa...
kimbilir ne öğrenmeye çalışıyo senden..

Haklısın ama ben ona evet sabah rüyanda gördüğün bütün her şey oldu dediğimde hııı yaptı sadece.

İşte tam da bunu kastetmiştim :) Doğru olmadığını buradan da anlayabilirsin.

Ama bence üzerine gitme.Boşver kendi hinliğiyle kalsın.
Bir daha bir şey sorduğu zaman ne o anne bu sefer rüya göremedin herhalde veya hayırdır yine rüyanda mı gördün diye inceden inanmadığını belli edersin.

Evet bu çok güzel bir taktik teşekkür ederim. Akşam annemlere gelecek o da bizimle ve inanın bana ben bir şey söylemeden kendisi anlatacak konuyu.

Büyük ihtimalle yarın bir gün doğmamış bebeğinize onun ismini verdiğinizi falan görecektir rüyasında. Zemin hazırlıyordur =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…