merhaba arkadaşlar,
az önce kayınvalidem aradı napıyosun diye bende iyiyim çalışıyorum, sen nasılsın filan muhabbet ediyoruz. Bana rüyamda seni gördüm dolmuş bekliyordun telefonla konuşuyordun bir yandan da ve o sırada sarı bir kedi atladı o tarafa doğru sende korktun gibi oldu geri çekildin dedi. Bende evet sabah dolmuş beklerken anemle konuşuyordum (aşureye pişirecekti annem) yaptın mı aşureni diye dedim ve o sırada sarı bir kedi zıpladı bende kenara çekildim dedim. Neyse telefonu kapattık. Sonra yine aradım sen beni rüyanda mı gördün gerçekte mi dedim evi dolmuş durağına yakın ama görebilecek kadar değil yok orada ne işim var sabah sabah rüyamda gördüm ermiş gibi kadınım dedi. Ilginç bu kadar detayına kadar rüyamda görmen yani kedinin rengine kadar rüyanda doğru görmen dedim. Sizce kayınvalidem beni gerçekten rüyasında görmüş olabilir mi bu kadar detaylı yoksa aslında oradaydı ama rüyamda gördüm mü diyor. Sadece merak ettim. Fikirlerinizi almak istiyorum. şimdiden herkese teşekkürler.
Tabii ki hiçbir şey değişmeyecek ama bu kadar detaylı görmesi ilginç geldi bana ayrıca bir şeyi görürsünüz ve aynısını yaşarsınız demişsiniz fakat rüyayı gören ben değilim gören o yaşayan benim.
İşte tam da bunu kastetmiştim :) Doğru olmadığını buradan da anlayabilirsin.
Ama bence üzerine gitme.Boşver kendi hinliğiyle kalsın.
Bir daha bir şey sorduğu zaman ne o anne bu sefer rüya göremedin herhalde veya hayırdır yine rüyanda mı gördün diye inceden inanmadığını belli edersin.
Merhaba arkadaşlar,
Az önce kayınvalidem aradı napıyosun diye bende iyiyim çalışıyorum, sen nasılsın filan muhabbet ediyoruz. Bana rüyamda seni gördüm dolmuş bekliyordun telefonla konuşuyordun bir yandan da ve o sırada sarı bir kedi atladı o tarafa doğru sende korktun gibi oldu geri çekildin dedi. Bende evet sabah dolmuş beklerken anemle konuşuyordum (aşureye pişirecekti annem) yaptın mı aşureni diye dedim ve o sırada sarı bir kedi zıpladı bende kenara çekildim dedim. Neyse telefonu kapattık. Sonra yine aradım sen beni rüyanda mı gördün gerçekte mi dedim evi dolmuş durağına yakın ama görebilecek kadar değil yok orada ne işim var sabah sabah rüyamda gördüm ermiş gibi kadınım dedi. İlginç bu kadar detayına kadar rüyamda görmen yani kedinin rengine kadar rüyanda doğru görmen dedim. Sizce kayınvalidem beni gerçekten rüyasında görmüş olabilir mi bu kadar detaylı yoksa aslında oradaydı ama rüyamda gördüm mü diyor. Sadece merak ettim. Fikirlerinizi almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
ya rüyadan bahsedince konu sahibi,aklıma benim kayınvalide geldi bizimkide beni yada eşimi rüyasında görse ertesi gün arar garip garip sorular sorar bende sinir olurum sinir olduğum şey şu şekilde konuşuyo alo napıyosunuz,iyimisiniz iyisiniz dimi birşey yok,herşey yolundamı,kavga etmediniz dimi hayır diyorum niye kavga edelim? işte rüyada sizi gördüm şöylede böylede..yani birgünde iyi gördüğünü görmedim yada tlf açınca ya rüyada sizi gördüm falan dese tlf açtıktan sonra iyisiniz dimi yok birşey falan demesi sinirimi bozuyor.
konu sahibide takmasın kafasına k.validesi senaryo kurmuş bence kendince.bu kadar görmesi bilmiyorum sanki kafa bulmuş gibi.
Merhaba arkadaşlar,
Az önce kayınvalidem aradı napıyosun diye bende iyiyim çalışıyorum, sen nasılsın filan muhabbet ediyoruz. Bana rüyamda seni gördüm dolmuş bekliyordun telefonla konuşuyordun bir yandan da ve o sırada sarı bir kedi atladı o tarafa doğru sende korktun gibi oldu geri çekildin dedi. Bende evet sabah dolmuş beklerken anemle konuşuyordum (aşureye pişirecekti annem) yaptın mı aşureni diye dedim ve o sırada sarı bir kedi zıpladı bende kenara çekildim dedim. Neyse telefonu kapattık. Sonra yine aradım sen beni rüyanda mı gördün gerçekte mi dedim evi dolmuş durağına yakın ama görebilecek kadar değil yok orada ne işim var sabah sabah rüyamda gördüm ermiş gibi kadınım dedi. İlginç bu kadar detayına kadar rüyamda görmen yani kedinin rengine kadar rüyanda doğru görmen dedim. Sizce kayınvalidem beni gerçekten rüyasında görmüş olabilir mi bu kadar detaylı yoksa aslında oradaydı ama rüyamda gördüm mü diyor. Sadece merak ettim. Fikirlerinizi almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?