Kayınvalidemin rüyası...

bence telefonla kimle konuştuğunu merak etmiştir ağzından alabilimek içinde rüya yalanını atmıştır ortaya.

Ben olsam kv rüyasını anlattıktan sonra "aaa anne ben de rüyamda seni gördüm çok enteresan...aynı şuan söylediklerini söylüyordun bana rüyamda" derdim.

rüya deildir.seni görmüştür. olayı da benim rüyalarım çıkara bağlayacaktır:)

ayyyy gizemli kaynana havasınamı girmiş :)))))) yok artık. ya kendi görmüştür yada gören biri demiştir.

Ermiş galiba sarı kediye kadar görmüş rüyasında...
Seni görmüş sabah, aklınca dalga geçiyor...

bence görmüştür de meraktan böle bişey uydurup naptını nereye gittini öğrenmek için bahane uydurmuştur
şu kaynanarın işi gücü yokmu biz gelinlerinde başka yahuuu

banada çok ilginç geldi arkadaşlar çok ayrıntısıyla görmüş hemde .kehanet diyemicem de bişeyde diyemicem kız kafam karıştı he

eglenceli bi kaynanan varmi$ :)
yarin sende onu ara , ruyamdaseni gordum agzimi ariyordun laf almak için de :)))

merak ba$a bela, kotu niyeti yoksada merakli melahatligi tutmu$tur ogrenmese çatlar herhalde

çok güzel bir taktik bence de kutlarım aynen böyle yap bencede canısı

Arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkürler, akşam annemlere gittik oradada açtı konuyu rüyamda gördüm böyle böyle diye bende dedim ki ermiş bir kayınvalidem var dediklerini harfi harfine yaşadım bu sabah eşim nasıl yani dedi bende sarı kediye kadar görmüş annem baksana hakikaten ben bugün sarı bir kedi üstüme atlayacak gibi oldu kenara çekildim, sonra annemle telefonda konuşuyordum filan hepsi kelimesi kelimesine yani dedim. Eşim annesine döndü anne bunun rüya olduğuna nasıl inanalım biz şimdi bu kadar da olmaz ki rüya madem gördün sabah seni gördüm desene ne evirip çeviriyorsun açıkça sorsanda sudem5 gizlemez zaten direkt söyler niye bunu rüya görmüş gibi anlatıyorsun ki ilginç dedi. Kayınvalidemden hiç ses yok.

Şaka gibi... Görmemiştir o seni rüyasında falan, kendisini yüceltmek istemiş sana karşı...

ya rüyadan bahsedince konu sahibi,aklıma benim kayınvalide geldi bizimkide beni yada eşimi rüyasında görse ertesi gün arar garip garip sorular sorar bende sinir olurum sinir olduğum şey şu şekilde konuşuyo alo napıyosunuz,iyimisiniz iyisiniz dimi birşey yok,herşey yolundamı,kavga etmediniz dimi hayır diyorum niye kavga edelim? işte rüyada sizi gördüm şöylede böylede..yani birgünde iyi gördüğünü görmedim yada tlf açınca ya rüyada sizi gördüm falan dese tlf açtıktan sonra iyisiniz dimi yok birşey falan demesi sinirimi bozuyor.
konu sahibide takmasın kafasına k.validesi senaryo kurmuş bence kendince.bu kadar görmesi bilmiyorum sanki kafa bulmuş gibi.

Aslında kayınvalidem de normal zamanlarda bunun bir değişik taktiğini uygular. Herhangi kötü bir şey olsun aaa bak ben dün gece rüyamda görmüştüm ama size etkilenmeyin diye anlatmadım. Biz de yedik :))))

aslında diyoki ayagnı denk al neler yaptıgını gözümle görmediğim zaman rüyamdaa görürümm o derece ermiş kadıımm kork benden :d

sizi görmüş fakat direkt olarak soramadığı için işin içine birada gizem katıp dolaylı sormuş rüya falan laf

benimde bazen rüyalarım çıkar oyüzden beni konuşturmazlar rüyamda diye lafa başlarken allah aşkına söyleme sus tamam diyolar imana geliyolar bi tanesini anlatayım komşumuzun merdiveninin yandığını gördüm rüyamda ve sabahında anlattım kes sesini dediler akşam komşumuzun elektirik kutusu yanmış merdivendeki yangın çıktı itfaiye falan çok kötü bi geceydi:26: bilemedimki şimdi senin kaynanayı odamı bende acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…