- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Nebilim aynı evde yaşıyoruz aUnutmayin zaten, neden unutmaya calisiyorsunuz?
Evet canım ağzı çok bozuk biri özellikle komşuların arkasından çok küfürler eder günaha giriyorsun dediğimde onda ne varmış diyoNormalde ağzı bozuk biri midir?
Çekmek zorundasınız diye söylemiyorum tutacak yer arıyorum.
iyide o laf deyim gibi birşey.. lafın gelişi söylenmiş gibi geldi bana .. çöpün ağzının sıkılığından sizin kahpeliğine bağlayacak kadar psikopatsa zaten şimdiye anlamış olurdunuz..
Deyim bile olsa insan gelinine söylermi kızlarınada söylesin ozaman demekki arkamdan sürekli böyle laflar söylediğini düşünüyorumiyide o laf deyim gibi birşey.. lafın gelişi söylenmiş gibi geldi bana .. çöpün ağzının sıkılığından sizin kahpeliğine bağlayacak kadar psikopatsa zaten şimdiye anlamış olurdunuz..
Lafın gelişi hoş olmamış!! Sahsen dozunda uyarılmalı ve asla tkrarlanmamalı.iyide o laf deyim gibi birşey.. lafın gelişi söylenmiş gibi geldi bana .. çöpün ağzının sıkılığından sizin kahpeliğine bağlayacak kadar psikopatsa zaten şimdiye anlamış olurdunuz..
Deyim gibi bir sey mi?
Olezegim.
Nebilim aynı evde yaşıyoruz a
Evet canım ağzı çok bozuk biri özellikle komşuların arkasından çok küfürler eder günaha giriyorsun dediğimde onda ne varmış diyo
Deyim bile olsa insan gelinine söylermi kızlarınada söylesin ozaman demekki arkamdan sürekli böyle laflar söylediğini düşünüyorum
Komşunun arkasından o.. tohumu diyo niye küfür ediyon kadina dedim oda küfürmü dedi git yanında söyle dedim olurmu dedi ne anladın sen bundanEvet çok ağır bir laf ama galiba kendisinin cidden dediği lafın büyüklüğünden haberi yok. Klişe bir laf falan kullandığını mı sanıyor acaba.
Eşim anam dengesiz diyorKesinlikle çekin katlanın falan demiyorum ama benim ananem de mesela it kızı, ırıspının kızı falan diye söylenir. Yaşlı insan bir şey de diyemiyorsun.
Eğer sizin de durum buysa aynı evde yaşarken çok da uzatmamak iyi olabilir.
Evdeki küslük çok fena oluyor bildiğin x5 zarar veriyor
Eşin ne diyor?
belki söylüyordur kadının ağzı öyle olabilir diyorum bende işte..
Komşunun arkasından o.. tohumu diyo niye küfür ediyon kadina dedim oda küfürmü dedi git yanında söyle dedim olurmu dedi ne anladın sen bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?